18 yasındayım beni seven kız benden 3 yas küçük bende tam hissetegimi bilmesem de ona baglandım olur mu sizce
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sorun olmazda beni seven kız derken sen erkek misin :D
lezbiyenim garip bir sey mi
Benim yaşım 28 onun yaşı 23 max 4-5 yaş olmalı bence
Sen erkekmisin fake
a"k cahil misiniz anlamıyorum sence ben bunu mu sormusum bunu yazmak yerine soruya mı cevap versen lezbiyenim
Oha o daha kötü
Birde kötü söz sahibinindir
lezbiyen olmak kötü falan degil dogustan gelen bir sey ayrıca ben sana kötü bir sey demedim olan seyi söyledim bu devirde daha cinsel yönelimi bilmiyorsun ve tıp okuyorum 3 dil biliyorum cahil olmamın tam olarak sebebi ne
Bir kere böyle bir şey yok yani kadınsın istediğin okulu bitir istediğin dili öğren edep önemli doğuştan gelen değil kendini kandirma
benim ne kadar edepli olduguma sen mi karar veriyorsun? GLCALYCSYPFYPFWPYFEPYFEPYFE bos seyler izleyecegine git biraz arastır dinciler bile dogustan gelen bir sey aralarında cinsel bir sey olmadıgı sürcee bir sorun olmaz diyo
İslam'da eşcinsellik ve eşcinsel ilişkiler bid'at olarak kabul edilmiştir. Eşcinsellik büyük bir günahtır, buna karşın Allah bağışlayıcıdır, bütün günahları bağışlar. Eğer bir eşcinsel birey son nefesine kadar eşcinsel eylemlere devam ederse ne olacağını Allah bilir.
Kim sorun olmaz diyor
müslüman bile degilim ugrasma isteren
Doğru yolu bulursun inşallah başka diyecek bir şey yok
ne türküm ne de Müslümanım gayet de mutluyum her dine inanca saygı duyuyorum sana da tavsiye ederim
Aklıma kalbime sinmeyen bir şeyi asla kabul etmem çünkü bizim örf ve adetlerimizde böyle bir şey yok 2 eş cansel erkek görsek tepkimizi veririz
Saygı duyulacak farklı duyulmayacak farklı
bi tek sen böylesin cevrem de müslüman olan cok kisi var hepside saygı duyuyo çünkü benim hayatım ayrıca bu düsüncen cok sacma cünkü herkesin kendi dini o zaman ben de senin gibi senin kararlarına saygı duymayım hosuna gider mi
Empati önemli ama ben bunu benimseyemem bana çok ters geliyor sacmalik erkek ve kadın olarak dünyaya herkes geliyor bunun bence asıl sebebi maneviyata kaynaklı maneviyat organı beslenmeyince ruh daralır sıkılır bunalıma girer bence bu avutma gibime geliyor
Böyle bir şey olamaz akıl mantığa uymuyor
tamam dayı sus artık
Benim kararlarım genel anlamda ters bir tarafı yok bu konuda hiç geniş değilim
İnşallah doğruya yonelirsin başka bir şey diyemem ama bunu bir düşün bu normal değil
ailem 4 yasındaykeb bu sebepten ötürü beni psikologa götürdü daha 4 yasındaydım bi kıza asık oldugum da lezbiyenligin ne oldugunu bşle bilmiyordum bundan anlarsın dogustan geldigini psikologda normal bir sey oldugunu aileme anlatmıstı benim ailem cocukluktan beri Türkiyede ve fazla dindarlar o yüzden hic bir zaman saygı duymadılar senin gibi geri kafalı onlarda sırf bu sebepten ötürü Şu an konusmuyoruz ayrıca benim için neyin iyi neyin kötü oldugunu bilemezsin
Herseyi Allah bilir ama psikolog dedi diye doğru değil
Kıyamıyorum ama doğru yol değil sadece
Allaha inanmıyorum diyorum allah bilir diyosun senin beynini
Allah yaklaşmadigin için bunlar oluyor
Maneviyatı yükselt bu illerden kurtul
ne diyosun a*k 4 yasında müslümandım ailem yüzünden anlama sorunun mu var
Sorun ailen değil suçu kimseye atma anlıyorum ama bu şeytandan geliyor
Gerçek sen sen değilsin şu an
ben rusum yalnız akrabalarım da Müslüman degil herkes mğslüman olmak zorun da mı
Değil ama tek hak yön orası
Doğruyu bilsen sende yapmazsın seninde suçun yok bilmiyorsun ama araştır öğren
cevap vermicem artık zorlama
Görüşümü söyledim zorlanıyorum ama gerçek soylemesek olmaz bizde mesuluz soylemesek onun için Allah hidayet versin diyiyorum
tamam si*tir git artık
Bak kızım en ufak kötü söz söylemedim bana küfür etme kötü söz sahibinin
ögrenmissin kötü söz sabinini baska bir sey demiyorsun ayrıca küfür etmiyorsun diye kötü bir sey dememis olmuyorsun dinimi ve yönelimimle beni yargılıyosun hala kötü söz sahibinimdir diyosun
Ben yanlış olduğunu belirttim lgbt asla saygı duymuyorum ve duyamam kendime yedirtmem hazmedemem asla katiyen lgbt saçmalığa karşıyım
Kimseyi yargılarımı yok ne yaparsa yapsınlar ama benim bulunduğum her bölgede tepkimi koyacagim
a*k uzatma diyorum uzatıyorsun duymuyorsan duyma bana ne senin cahilligin yazma artık engellicem yoksa
yanında olsam gösterirdim ben sana koruyacagın tepkiyi
Kalp kırmak istemiyorum... hakkınızda herseyin hayırlısı olsun iyi günler by
olur da, sen erkek misin?
yok
beni seven kız demişsin?
lezbiyenim a*k cahil misin
bu cevabın hoş olmadı ama neyse...
cahil olma o zaman ne yapıyım
15 yaşında ki biri daha çocuk doğru değil
aynı seyleri bende ona dedim ama inat ediyo ve beni 9 aydır seviyomus
Biseks misin
lezbiyenim
Hı oda bir secenek
seçenek degil yönelim
Hayırlısı
3 yaş yeterli
seven kızmı?
evet lezbiyeniz
biliyomu sevdiğini
o beni seviyo a*k okumadın mı
cinsiyet şaşkınlığı başka bişey değil
onu mu sormusum ben sana cahil yas farkını soruyorum sana cevap verdigin seye bak
nereye kadar?
Yaşın önemi yok