Görümceyle ilgili sizce doğru mu?

Arkadaşlar , benim eşimin ailesi hep garip. Uzun uzadıya yazmayacağım ama akrabalık bağları çok kopuk. Neyse. Bu görümceyi görmeye geldiler , konuştuğu çocuğun ailesi. Benim evime geldiler. Benim evimde ağırlandılar. Hatta son gün bana söylediler.. Çocuğum olmasına rağmen temizlik falan tek başıma yaptım. Geldiler. Sonrasında bunlar oğlan evine gitmiş. Ben o gün başka bir yere gitmiştim ama eşim de ailesi de hiç bana söylemediler. Ben kaç hafta geçti daha yeni öğreniyorum. Sizce normal mi yaptıkları? Ben bunların aileyi çözemedim gitti. İnanın nişanlıyken de gariptiler ama ailesinden banane dedim hep. Çok şey var yazmıyorum kafanızı şişirmeyeyim.. Bana söyleselerdi gideceklerini belki de ben gitmezdim bile. Çünkü bebeğim var ayrıca başka işim vardı, ama hiç duyurmadan gizli kapaklı yapmaları aşırı sinir bozucu ve benim evime geldiler ilk aile tanışmasjnda.. şu an başka sebepler de dahil oldu bu sebebe ve ben bu kızın düğününe gitmeyi düşünmüyorum. Sırf gitmemek için aynı hafta şehirdışına gideceğim.. Ben bıktım artık bu saygısızlıklarından.. Bana bir akıl verin ben mi çok taktım bu konuyu, yoksa haklı mıyım?

Görümceyle ilgili sizce doğru mu?