Aile & Toplum Size göre karizmanın tarifi nedir? vesvesex Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Çekiç güç askeri koprdinasyon merkezi Türk komutanı kurmay albay Ali nazmi çorak, ırakın kuzeyinde. Yıl 1994 ya da 1995. Bana göre karizmanın tarifi budur. Size göre karizmanın tarifi nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,7b cevap paylaştı. Bence paradır. parası olmayan bir erkeğe kadınların karizma dediğini hayatımda görmedim ben 1 0 Yorumla
deli_xatûn Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl 1 1 Yorumla deli_xatûn +1 yıl Tarifsiz yorumsuz kuşkusuz atam tabiki 🥰 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Off nasıl anlatsam şimdi jdjdj 1 3 Yorumla vesvesex +1 yıl O kadar zor bi soru değil 😂 Yorumla ikizterazi +1 yıl Çok zor soru jdjdj Yorumla vesvesex +1 yıl Tamam Yorumla
emrexxx38 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 63% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 818 cevap paylaştı. Duruş 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence paradır. parası olmayan bir erkeğe kadınların karizma dediğini hayatımda görmedim ben
Tarifsiz yorumsuz kuşkusuz atam tabiki 🥰
Off nasıl anlatsam şimdi jdjdj
O kadar zor bi soru değil 😂
Çok zor soru jdjdj
Tamam
Atatürk.
Nejat işler
Duruş