Aile & Toplum Merhaba nasilsiniz? Gözdemmmm12 Takip Et Bilge Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Gnc Güncellemeler+1 yıl Gnccc Merhaba nasilsiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,5b cevap paylaştı. iyiyim ben 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,3b cevap paylaştı. Tesekurler arkadaşım sen nasılsın bu tarafta yaramazlık bir durum yok. 8 Mart dünya kadınlar gününüz kutlu olsun. https://www.hizliresim.com/rgivnfn 0 0 Yorumla
darkone Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 41% +1 yıl Merhaba şükür diyelim iyiSen nasılsın diecemdeAz çok tahmin ediyorum☺️ 0 0 Yorumla
Yorgun_Yurekli Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Teşekkür ederim çalışıyoruz ne olsun sen nasılsın 0 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,8b cevap paylaştı. Merhaba iyiyim siz nasılsınız? Dünya Kadınlar Gününuz kutlu olsun🌺🌺 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Çok şükür iyiyik sağlık sen nasılsın. Güzelliğini zaten gördük maşallah başka ne var ne yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İyidir sen nasılsın 😌 1 23 Yorumla Gözdemmmm12 +1 yıl İyim valla bende iş güç canım 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynı ben de, takılıyorum öyle 😌 Yorumla Gözdemmmm12 +1 yıl Çok sıkıldım ya bana havadan Bi sıkıntı çöktü 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen ya, evdeyim bugün izin günüm de dışarı çıkmak hiç gelmiyor içimden, güneş yok bişey yok Yorumla Gözdemmmm12 +1 yıl Ay bende evdeyim bugün aynı kaderi paylaşıyoruz 😁 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😌😌sıkıcı ya evde boş durmak Yorumla Gözdemmmm12 +1 yıl Buraya girdim muhabbet etmek için muhabbet edicekte kimse yok hepsi sa. p. k Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Standart KS işte 🙈hepsi manyak bunların Yorumla Gözdemmmm12 +1 yıl Aynen. Poyraz karayel her zaman haklıdır 😁 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂😂😂aynen Yorumla Gözdemmmm12 +1 yıl Sporami gitsem napsam 😁😁 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bak bu iyi fikir. Ama düşündüm de ben kendimi kaldırıp bir yere gitmek istemiyorum bugün ya🙈🙈🙈 Yorumla Gözdemmmm12 +1 yıl İnan daha pijamalarimi cikarmadim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂😂ben de aynı uyandığım gibiyim. Kahvaltımı bile yatakta yaptım. Sadece tuvalet için kalktım sabahtan beri 🙈🙈🙈 Yorumla Gözdemmmm12 +1 yıl Kiz biz senle aynıyız he 😁 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Valla ya, bu ne böyle, sen ben misin yoksa 😂😂🙈🙈🙈 Yorumla Gözdemmmm12 +1 yıl ya da bej sevmiyim acaba 😁😁😁 spor hocasıyim ben bu arada 🙊🙊🙈🙈 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂😂öğretmenim ben de Yorumla Gözdemmmm12 +1 yıl Bundanda meslektaş çıktık ben artık şaşıyorum bu kadar denk gelemez 😁😁 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen valla ya, ruh ikizimi buldum 🙈🙈🙈 Yorumla Gözdemmmm12 +1 yıl Valla bende 😁 sana kendimi tanıtmadim ben gozdem herkes gözde diyo ama sorun yok 32 yaşım İstanbul ortakoyde yaşıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kız bence biz özelde devam edelim tanışmaya 🙈 Yorumla Gözdemmmm12 +1 yıl Ekle kuzucum beni Yorumla
madina1 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl İyi, sen nasılsın 3 1 Yorumla Gözdemmmm12 +1 yıl İyi. vlls bendende canın sıkıldı biraz Yorumla
iamister Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Kıza bak sırf hal hatır sormak için tag açmış işte kanka gibi kankaa 😄 0 0 Yorumla
muhasebe_aydın Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl çok şeker ve tatlısın bir o kadarda cinselliği seven birisin gibi 0 0 Yorumla
lockerow35 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. nasıl olursak olalım saçların kadar havalı değiliz 0 0 Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Eyiyim sen nasilsen hemşerum 0 0 Yorumla
Papagandukkani Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 44% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. İyiyim iş devam 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Burası neresi onu merak ettim 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Bıraktığın gibiyiz yavrum, sende ne var ne çok 0 0 Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 37 , eic 33% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,1b cevap paylaştı. Fena sayılmaz iyi gibi 0 0 Yorumla
Romantikçaki Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 595 cevap paylaştı. Gülüşünle daha iyi olduk sağol 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı. Yorgunum ya tatil istiyorum 0 0 Yorumla
Esmergenc41 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Senin kadar olmasakta iyiyiz 😂 0 0 Yorumla
HaYLaZ_Ve_GıCıK Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 843 cevap paylaştı. yapmaaaaa 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9b cevap paylaştı. İyi sayılır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
iyiyim ben
Tesekurler arkadaşım sen nasılsın bu tarafta yaramazlık bir durum yok. 8 Mart dünya kadınlar gününüz kutlu olsun. https://www.hizliresim.com/rgivnfn
Merhaba şükür diyelim iyi
Sen nasılsın diecemde
Az çok tahmin ediyorum
☺️
Teşekkür ederim çalışıyoruz ne olsun sen nasılsın
Merhaba iyiyim siz nasılsınız? Dünya Kadınlar Gününuz kutlu olsun🌺🌺
Çok şükür iyiyik sağlık sen nasılsın. Güzelliğini zaten gördük maşallah başka ne var ne yok
İyidir sen nasılsın 😌
İyim valla bende iş güç canım 😊
Aynı ben de, takılıyorum öyle 😌
Çok sıkıldım ya bana havadan Bi sıkıntı çöktü 😊
Aynen ya, evdeyim bugün izin günüm de dışarı çıkmak hiç gelmiyor içimden, güneş yok bişey yok
Ay bende evdeyim bugün aynı kaderi paylaşıyoruz 😁
😌😌sıkıcı ya evde boş durmak
Buraya girdim muhabbet etmek için muhabbet edicekte kimse yok hepsi sa. p. k
Standart KS işte 🙈hepsi manyak bunların
Aynen. Poyraz karayel her zaman haklıdır 😁
😂😂😂aynen
Sporami gitsem napsam 😁😁
Bak bu iyi fikir. Ama düşündüm de ben kendimi kaldırıp bir yere gitmek istemiyorum bugün ya🙈🙈🙈
İnan daha pijamalarimi cikarmadim
😂😂ben de aynı uyandığım gibiyim. Kahvaltımı bile yatakta yaptım. Sadece tuvalet için kalktım sabahtan beri 🙈🙈🙈
Kiz biz senle aynıyız he 😁
Valla ya, bu ne böyle, sen ben misin yoksa 😂😂🙈🙈🙈
ya da bej sevmiyim acaba 😁😁😁 spor hocasıyim ben bu arada 🙊🙊🙈🙈
😂😂öğretmenim ben de
Bundanda meslektaş çıktık ben artık şaşıyorum bu kadar denk gelemez 😁😁
Aynen valla ya, ruh ikizimi buldum 🙈🙈🙈
Valla bende 😁 sana kendimi tanıtmadim ben gozdem herkes gözde diyo ama sorun yok 32 yaşım İstanbul ortakoyde yaşıyorum
Kız bence biz özelde devam edelim tanışmaya 🙈
Ekle kuzucum beni
İyi, sen nasılsın
İyi. vlls bendende canın sıkıldı biraz
Kıza bak sırf hal hatır sormak için tag açmış işte kanka gibi kankaa 😄
çok şeker ve tatlısın bir o kadarda cinselliği seven birisin gibi
yorgun ve üzgünüm
nasıl olursak olalım saçların kadar havalı değiliz
Eyiyim sen nasilsen hemşerum
İyiyim iş devam
İyi çok şükür sen nasılsın
Burası neresi onu merak ettim