Eş mi demeli böylelerine eşcik mi?

Biz beş aydır evliyiz geçtiğimiz günlerde bı depremden çıktık milletçe Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. esim demek istemediğim angut Bana karşı sahiplenici tutarlı davranışlar sergilemiyordu her şey ailen değil depremden dolayı aileimle arabada kalıyoruz ailenle iyi eğlenceler iyi gezmeler diyip tahrik ediyordu beni bnde bununla yüz yüze görüşmek için bı yere geçtim ailem yok yanımda herşeyde ailen mi olacak aileni aramak zorunda mıyım derken sürekli ailemi ezici tavirlar sergiliyordu kendi ailesinden de baya fikirler almış tabi neyse konuşma tartışma yarattı bana evin önünde defol gitler mi dersiniz bağıra bağıra sonra beni birde sokakta darp etti cevre dekiler ayırdı ondan sonra polis emniyet derken bir ay uzaklaştırma verdirdim şikayetçi oldum ya biz bu adamla severek evlendik güya daha bı sene bile dolmadı ondan sonra gitmiş kardeşimi şikayet etmiş yoktan yere asılsızca. beş aylık için neden evlendin ailenin annenin babanın fikirleri önemliyse neden elin kızının düzenini bozdun. gecen de polisle eşyalarını almaya gelmiş sordum ne istiyosun adamlar diyo şu an için konuşmak istemiyor mus bana polislerin yanında el misim gibi davrandı bir de eşyaların resmini cekiyo mantiksizca bı de giderken hakkım helal etmiyorum dedim hakime bildirirsin diyo o an ne diyeceğimi bilemedim Ben ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim sizce? çok guvendirmisti sahtekar oysa

Eş mi demeli böylelerine eşcik mi?