Biraz alkolik biri olarak tüm gece bayılana kadar içiyorum ve 1-2 saat uyuduktan sonra bir daha uyuyamıyorum ve bu sürekli olarak yaşanıyor ne yapmalıyım?
(Madde kullanımım yok)
(Madde kullanımım yok)
Bu güzel kız duygularından vazgeçerse ne olacak. Güzellikler varken kendi kendini maf etme, sen iyi bir kızsın. Kendine iyi bak. Güzellik desen güzellik hayatı bu kadar önemseme ama kendini bu kadar kapatma.
🥺 umarım
Umarım mı, senin destekçin yok bir kere, destekçin olabilirim, için rahatlar, ya da ağla biraz için açılır en azından. Kıyamam, kimler kıydı sana. Onları s*ike*rim ben, onlar kimmiş, sen kendine bak. Önce kendim de, her neysen değerlisin, yaz bana, erkeklik yatak değildir, yaptıklarından da utanma asla. Hatalar da güzeldir. Pozitif olmalısın. Yapabilirsin, bak güneş halen doğuyor, insanlar koklaşıyor, canlılar geziyorlar, sen de ayak uydur, mutluluk yakın.
Bayağı derin mevzular iyileşeceğim
Olsun ne kadar derin olabilir ki, olayları büyütme, iyi olacaksın inan bana.
Olacağım biliyorum
Hmm yani bu organlarındaki kimyasal reaksiyondan kaynaklı genelde alkol insanlara yorgunluk ve uyku hissi verirken sende biraz kalp ritmini bozuyor gibi geliyor bana
Çok mantıklı geldi aslında çünkü her gün deli gibi alkol içiyorum sabah uyandığımda ve gece yatmadan önce de buna dahil
Bu noktada biraz gözlem yapmak gerekebilir alkol hüçreşerdeki oksijen bağlama yeteneğşni azalttığın İçin kalbin daha hızlı çalışıyor olabilir bu da damar yapın ince ise ya da genel olarak zayıf ve küçük bir bedenin varsa kalbinin daha hızlı çalışmasından kaynaklı olabilir bu da uyumak İçin yeterli nabız düşüklüğüne ulaşamamandan kaynaklı uykusuzluğa yol açar
Tam olarak söylediğiniz gibi bir vücuda sahibim
Sanırım bayağı haklısınız :)
Peki bunu geçirmenin bir yolu var mı ne diyorsunuz?
Aslında var benim uyguladığım bir kaç yöntem birlikte alkol aldığımız zaman flörtlerime ya da kendime uyguladığım :)
Cevap
11Cevap
Bol su için ve direk uyuyun
Alkolün zararını geçirebilecek hiçbir şey yok. O yüzden uykusuzlauğa devam edebilirsiniz. Bırakırsanız ancak iyileşirsiniz.
Umarım
Sizin elinizde. Ben size inanıyorum.
Teşekkür ederim 🙏😊
Rica ederim
Gece veya gündüz alkolu azaltın veya ara verin bırakın çok rahat uyuyacaksın zaten alkol alıp uyumak intihar gibi bişiy çok zararlı
Uyuyamama sebebin mide bulantisi falan mi yoksa sadece uykuya dalamamak mi
Her gün düzenli olarak alkol içiyorum mide bulantısı yapmıyor
Uykuya dalamıyor
Tam aradığım arkadaş sensin yaaa
Bende alkol ictikten sonra rahat uyuyorum
Geceden kalma isen soguk sut ic rahatlar uyursun
Çok abartılı olurda uyutmaz
Çok abartılı
Zararını görüyorum
Tek mi yaşıyorsun
Ev arkadaşlarım var
Misafirin olayım dicektim