Sitede neden erkekler günü yok gibisinden saçma sorulara denk geldim. Öncelikle erkekler günü var haberinizin olmamasi bizi alakadar etmiyor. Fotoğrafta 8 Mart aslında nedir yazıyor. Öldürülmediğimiz sosyal ve çalışma alanlarıda eşit olduğumuz ve bunun için mücadale etmemize gerek kalmadığı nice güzel günlere. Günümüz kutlu olsun canım kadınlar...
Gerçeği konuşalım, erkek egemen bir dünyada yaşıyorsunuz ve böyle günlerle size pansuman yapıp gönlünüzü alıyorlar, siz de mutlu oluyorsunuz. Gerçekten bişiler yapmak istiyorsanız işinizde ilerleyin ve güçlü kadınlarında erkeklerle eşit sayıda yer aldığını gösterin. Bunlar gerçekten fasa fiso. Bakın kadının birini bugün hayvanın biri dövmüş, sebepte eften püften. Gidin o adamın azına mıçın, bir araya gelin. O kadına destek verin. Yoksa böyle laylaylomla günü geçirirsiniz. Tavsiyedir ister yapın ki yapmayacağınızı biliyorum ama farkında olun istedim dünya düzeninin. Düzen erkekler... düzüleni de siz tahmin edin bir zahmet
0
5 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
gerçekleri söyledim diye de bana kızmakla uğraşmayın, aksiyona girin...
Soran
+1 yıl
Şiddete uğrayan bi kadına yardımcı olmadığımı hakkını aramadığımı nerden biliyorsun beni ne tanıyorsunda bu yargılarla geliyorsun
Cevap sahibi
+1 yıl
seninle şahsi bir problemim yok, yazdıklarım şahsına değil, anlamak istediğin gibi anlamakta serbest olsan da, bence iyi oku
Cevap sahibi
+1 yıl
ve herkese saldırmayı bırak, yoksa böyle yılda 1 gün kadınlar günü kutlar, 364 gün 6 saatte erkekler gününde yaşarsınız.