Hepiniz abim/kardeşimsiniz.
Uzun boylu erkekler çok çekici değil mi?
Hepiniz abim/kardeşimsiniz.
Kısa erkekler (1.70 falan olanlar) hiç erkek gibi durmuyor ama 1.80 ve üstü erkek gibi duruyor.
1.80 altını istemezdim. Sevdiğim erkek 1.85, ben de 1.58.
Ama kadın zaten kısa olmalı erkeğinden.❤️❤️❤️
Hem kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz hemde nedense ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri
Benimde boyum 185 bence minyon kız severim daha tatlı gelir ama seninde boyun ortada şimdi 158 boyun var 170 mişler erkek gibi gelmiyor demen hoş değil
Cevap
15Cevap
Tatlim simdi tam sinirda kalmisim 1.81 im ama simdi sende 170 olanlari erkekten aaymiyorum demissinde uzun bi erkeginn yaninda da 1.58 bi kadin sevgiliden cok cocuk gibi sacma bi goruntu oluyor kadin minyon olur diye birsey yok gayet normal boyutlarda kadinlar da var bence bu yorumun sana yakismamis bir cok insani gereksiz kotulemissin yakismadi
boydan önce erkeğin özgüveni önemli, çok 170 tanıdım okadar güzel enerjisi var ki boyu göze batmıyor :)
1.50 li kızların kendini avutma şekli kısa boylu kiz daha güzel dimi, siz kendi boyunuza göre pantolon bulamıyorsunuz daha
1.90 ım aşko xbab ne çekiyor mesela söyle de bileyim
yer cücesi olup 170 erkekleri kötülemek mi dşsmspsmağskdsğak komiksin
helal valla
@Karamsarxuzm böyle tiplere sinir oluyorum kendilerini bir halt sanıyorlar ben 168 im 165 de bakarım kendini üstten görünce ne geçiyor eline onu da anlamıyorum ki 😀
Allah herkese böylesini versin ehehe. 175 im ameliyat olucam 6-7cm için ama amaç kişisel bakış dışarı için değil dışarı tipe bakar tipi olanın boyu çok önemli değildir
@Karamsarxuzm talibim sana gel beni al yarın kapıdan gelinliğim hazır sşwmdpspms
gelim ben ehehe
@Karamsarxuzm dün geceden beri bekliyorum 🥹
uyuduktan sonra eklemişsin ehehe kb ama şu an müsaitim
1.90 boyum var bi kız da dönüp bakmıyor yalan bunlar
Tamam kısa da 180 erkeğe de 165 kız gitsin 158 nedir
AFDASGADSGSDFGS komedi seni 158 cüce ahahaha 30cm var aranda nerdeyse ASDFASDGA.175 im erkek sayılmıyormuşum ahaha gariban ya
kız kimseye cevap bile verememiş DSDGSDFGSF
1.87 yim senin gibi yer cücelerinin sesini zor duyuyorum
İyiki 184 um , bunun ekmegini cok yedim..
Kisa boylu kizlar gitsin pazar arabasi ceksin 😂😂😂
Vay vay seni kolumda gezdirrim
Senin gibiler bir zahmet uzun istemesin
Boy kompleksini bu kadar da belli etme yani
190 boyum var çekici oluyor muyum
Evettt doğrı
Hiç tadına baktın mı
186 olur mu? 😊
Deve cüce ahsjahsjs
1.83 üm ideal bence
sen kaç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?