Kürt kızları denildiği gibi namuslu mu? Bu konu hakkında duygu, düşünce ve bilgilerinizi benimle paylaşabilir misiniz?
evet Kürt kızları denildiği üzere çok namuslu
diğer.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kardeş Or*spuluğun Irkı olmaz. Ben de Kürdüm ama Beş Parmağın Beşide Bir mi Sence?
Kaldı ki Namusluluk Sadece Bir Irka Bir Millete Bağlamak Saçmalıktır. Ben Bunu Bilirim Bunu Söylerim.
Saygılar.
önemli olan zaten 5 parmağın kaçının kırık olduğu
önemli olan kırık sayısıysa eğer Ben de şöyle derim sana kırık parmaklara bakma sağlam olanlara bak
hangi toplumda daha çok sağlam parmak var peki?
Sen şimdi Oruspuluğu bile milliyetçiliğe vuruyorsun. Hangimizin Oruspusu çok hangimizin namuslusu çok diye... Bununla mı övünç duyacaksın?
şimdi namusun ırkı olmaz ama türkiyede yaşayan etnik grupları baz aldıgımızda en namuslu kürtlerdir türkleride dahil ediyorum konuya üstelik kimse kusura bakmasın bu arada ben kürt değil türküm
Bende öyle. Türküm ama kendi Türklerde görmediğim iğrençlik kalmadı. acaba Kürtler farklı mı diye merak ediyorum.
farklı tabi bence yani ayrıca ben müslümanda deilim müslüman namuslu olur sözleri beni güldürüyo bütün dinlerde namus temizlik simgesidir benim kürtle evlenen arkadaşlarım var yani eşine çok sadıklar bikere
Calistigim ortamda tek kiz benim patronumun altina yatmayan tek kızda benim cinselliğe cok düşkün oluyorlar yasak cok çekiyor onlari ne yapacagini sasiriyorlar
Namusun türkü kürtü olmaz müslüman dediğin namuslu olur!
o zaman Müslüman sayısı baya azalmış
Kıyamet alameti
Cevap
3Cevap
Kürdü türkü diye birsey yok her kesimden namuslu olanda var kasar olanda var emin ol.
ama bir kesimde daha az bir kesimde daha çok vardır
Onu Allah bilir dostum ☺
Sen kürt musun türk mü? Bence karakter meselesi diyorum ve noktamı katıyorum...
Kanım gereği Türkiye'de kendine Türk diyenlerin en az %80 inden daha Türk'ümdür. karakter meselesi ama iki toplum kıyaslandığında illaki biri daha iyi olacaktır
Dünya tarihinden beri barış hiç sağlanamıyor ve sağlanamayacaktır o yüzden boşuna kasmaya gerek yok
Yook ben güneydoğuda yaşıyorum selam yazdığım kızla ayarlayıp ilişkiye girmişimdir hemen hemen hiç boş geçmedim
eminim öyledir. senin uydurduğunu düşünüyorum ama emin ol senin hikayen batı da gerçek.
Ben uydurup bişey diyosam bidaha buraya yazmak nasip olmasın
kürt kızlarının namuslu denildiğini duymadım -_-
Yurt dışında yaşıyor olmalısın
hayır türkiyede
Kurt kizlari korkudan evden disari bile cikamaz oyuzden %85 bakiredir
Gizlican Sen Kürt müsün?
Yoo ama oyledir kurt kizlari abileri bu hayvan olduklari icin kurt erkeklerindennnfret ediyorum
sen bakire misin peki?
Edd
İşin ırkla alakası yok karakter meselesi
evet Kürt kızları denildiği üzere çok namuslu
Bu işin kürtlükle türklükle alakası ne?
Hayır değiler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar