13 yıllık evliliğimde 3 minik kızım olduktan sonra karım ve ailesi ızdırap oldu. Şöyleki; eşimin aile yapısı oldukça anaerkil ve kocaya değer vermeyen. Özellikle kayınvalidem problemli. Kayınpederde, ise ne ruh kalmış ne karakter. Sadece bir beden. Kayınvalidem tarafı kocaları erkenden kahrından öldürüp kendi annelerinin dizleri dibinde yaşıyorlar. Ayrıca sülaleden gelme bir alışkanlık, dünürler mezarda bile olsa gidip onlarla kavga edip damadı veya gelini kendi avuçları içine alıyorlar. Hayatları dünür ve miras kavgasından ibaret.
Cahil, köylü kurnazı. Hemde cemaat ayakları var. Eşimin her nekadar cemaatle işi olmasada iki baldızım sürekli cemaat konusunda eşimi işlemeye çalışıyor. Nişanlıyken ailesi yüzünden çok problem yaşasamda durumun bu kadar vahim olduğunu anlayamadım. Karımı okumuş, mühendis olmuş, onlardan farklı gördüm. Ama artık kokusu iyice çıkmaya başladı ve dayanılmaz oldu.
Düğünümüzün ertesi gün annesi olay çıkardı, eşimi alıp gittiler ve boşanma davası açtılar. 2 ay sonra barıştık. Her ikimizde memur olmamıza rağmen benim memleketimden ayrılmamız konusunda 6 sene boyunca baskı yaptı. Birazda işim gereği muradına erdi ve son 6 yıldır Ankara 'da, onun memleketine 2 saatlik mesafedeyiz
İlk 6 sene çocuk yapmamıştık. Ankara’ya gelince daha çok onun isteğiyle ilk çocuğu yaptık. Birde ona kardeş olsun dedik. Bir tanede erkek olsun derken peşpeşe 3 minik kız oldu
Tabi şehir değişip ailesine yakınlaşmamız sonrasında annesi çat kapı gelmeye başladı. Başlarda sıkıntı yoktu ama kayınvalidemin tavırlarındaki saygısızlık ve inat arttıkça ben rahatsız oldum. 10 ay önce yine annesinin çat kapı gelecek olmasından dolayı gerildim. 2 gün sonra eve geldiğimde eşimin ve çocukların evde olmadığını gördüm. Kayınvalidem ve kayınpeder gelip çocuklarımı ve eşimi götürmüş. Boşanma ve mal davası açılmış
Bu sefer gidip kayınvalideme yalvardım. Çünkü 5 ve 3 yaşındaki kızıma çok düşkünüm. Zaten tüm derdimin püf noktası burası. Çaresizliğimin sebebi 2 minik kızım. Son bebekle aynı bağı kuramadım. O süreçte çocuklar gerçekten çok yıprandı ve psikolojileri bozuldu diyebilirim. Hatta 3 yaşını geçen ortanca çocuk sanırım o yaşananların etkisiyle konuşma zorluğu çekiyor.
Kayınvalideme yalvarmam işe yaradı ve 3 ay sonra eşimle barıştık. Şimdi eve döndü ama 7 aydır eskisinden daha beter. Çocukları uyutuyorum bahanesiyle 6 yıldır ayrı odada yatıyor. Bu durumu düzeltecem diye söz verdi ama düzeltmedi. En ufak bir eleştirime hiç tahammülü yok. Patlamaya hazır bomba gibi kendini kaybediyor. Bana karşı İlgisiz, değersiz ve sevgisiz. Ben bundan rahatsız oluncada bağırıp çağırıyor. En son kulak misafiri olduğumda annesi; "alttan alma dik dur" diye nasihat veriyordu. Heran aklı ailesinde. İşe gider gitmez telefona sarılıp annesi ve kız kardeşlerini arıyor. Evli olan 2 kız kardeşi eşimi de kıskanmıyor değil. Çünkü gerçekten maddi olarakta güzel bir hayat sağladım. Son model lüx arabalar, en pahalı semtlerde evler. Bir mühendisin 2 seviye üzerinde kariyerim ve maaşım var.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer