Bazen hayattan ne istedigimize dikkat etmek gerektiğini hatırlıyorum 😅 bana küçük sürprizler yap derken.. böyle bir "günaydın" ile buz kesebilir sabahlarımız...

Bazen hayattan ne istedigimize dikkat etmek gerektiğini hatırlıyorum 😅 bana küçük sürprizler yap derken.. böyle bir "günaydın" ile buz kesebilir sabahlarımız...
Benim için sıcak bir günaydın daha çok yatağa kahvaltı götürmek ve öperek uyandırmaktır ama bilin bakalım ne eksik :D
Ama size günaydın :)
Sizede günaydınlar efenim
Günaydın gün ışığım
Eşim genelde hatunum der ve bu beni aşırı mutlu eder günaydın hatunum diyip öpmesi beni zaten güne daha zinde başlamama sebep olur
Eşim sevgi dolu yazinca oluyor.
Cevap
14Cevap
Valla ben günaydiiiin agzini burnunu yediğimm insallah beraber uyandiğimiz günlerde gelcek derdim ama olmadı nasipp aldatıldık

Bu bile yeter thehe
''güno'' yazan kızlara uyuz oluyorum.
onun haricinde her günaydın mesajının müptelası olurum;
özellikle de sevdiğinden gelirse :)
instagram da çok rastlıyorum aynada selfie çekip güno yazıp aklınca günaydın kelimesini kısaltıyor :)
ya da hazırlanmış süslenmiş altına ''çıkış yapılıyor'' yazıyor
sanırsın dıaşrıda 3000 kişilik halk topluluğu o kişiyi bekliyormuş gibi :)
bak gene dellendim :)
yok gayet sakinim ;)
Patates kızartması ve kayısı kıvamında yumurta ile kahvaltımı hazırlayıp sonrasında beni uyandırın. Günaydın demeseniz de olur.
Erotizm içerebilir, sonu seksle bitmek zorunda değil. Ama daha erotik uyandırılmak daha sıcak olur.⚡️
Hissettiğim anda sıcak Bir merhaba demesi aramasi
2 n ile atacağın günaydın bile bana yeter 🤗
Öyle çok bişey bekleyen biri değilim zaten. Günaydın kelimesi bile söyleyenin kim olduğuna göre değişiklik göstererek mutlu edebilir beni.
Görsel anadolu romantizmi 😂
Bari balkonda yakaydı ya.😁 Sevgililer günü içinde mezardan topladığı çiçekler ile güzel bir buket yapar
Sıcak ve samimi bir gülüş ardından günaydın yeterlidir
Gözlerimi açıp kendime geldiğimde aklıma biri düşüyorsa en güzel günaydın bu olmalı bence.
Kızarmış sucuk kokusuyla 😂😂😂
Yatağın içinde cilveleşerek.
Gülümsemeli Sarilmali bir Günaydin.. Yeterli
İzinli olup yatağımdan kalkarsam belki
Günün keyifli geçsin
Sarilmak hissetirmek, ayni cocuk gibi mahsumca
Samimi bir günaydın yeter aslında
Resimdeki gibi olabilir mesela 😂
İhtiyacım yok 😄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?