Aile & Toplum Kimler kaçta kalkacak? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Basit bir soru sordum Güncellemeler+1 yıl Herkes kalktı mı Kimler kaçta kalkacak? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
isimsizkralicee Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 853 cevap paylaştı. Belli olmaz ne zaman uyanırsam o zaman kalkarım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Enguzeli Yorumla
Diyarbakıırlı_21 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Hiç belli olmaz işte ☺️🤗 0 3 Yorumla Diyarbakıırlı_21 +1 yıl Sen kaçta kalktın 🤣 Yorumla Soran +1 yıl 7:20 ‘de geç bile kaldım🥵 Yorumla Diyarbakıırlı_21 +1 yıl Neye canım 🤣 Yorumla
live-in-the-moment Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 79% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 506 cevap paylaştı. Öğlen 12 1 e kadar ayaktayım 😅 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla live-in-the-moment +1 yıl 8 de işten cıkıcam, en geç 1 e kadar da sanayide aracın işleri var sonra eve gidip uyurum Yorumla Soran +1 yıl Kaçta işbaşı yapıyorsun Yorumla live-in-the-moment +1 yıl Bu hafta 12-8 im her hafta değişiyo Yorumla Soran +1 yıl Gececiyken nasıl uyuyosun Yorumla live-in-the-moment +1 yıl İşim yoksa gün içinde, sabah 8 de cıktından sonra 9 da yatıp 4 5 gibi kalkıyorum Yorumla Soran +1 yıl İş öncesi uyumuyon yani Yorumla live-in-the-moment +1 yıl Bugüne kadar hep bu kadar uyku yetti daha fazla uyursam sersem olurum Yorumla Soran +1 yıl 8 saat uyku zaten yeter Yorumla Soran +1 yıl Ama sabah uyumayıp akşam işten önce de uyunabilir onu sordum Yorumla live-in-the-moment +1 yıl Uyunur tabi, ama yorucu olur büyük ihtimalle, zaten iş yerinde işler çok sakin oldugunda ara ara kafamı koyup kestiriyorum oda yetiyo, evde işler vs olmasa Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl 8-9 gibi ayılırız 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İyimiş Yorumla
CanBurakDerler Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 812 cevap paylaştı. 11 en geç ama o saate kalmam 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Oh kebap Yorumla CanBurakDerler +1 yıl Ben uyuyorum hala sen Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Canım ne zaman isterse 0 0 Yorumla
OrtaSehpa Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 372 cevap paylaştı. Bilmem 10, 10 buçuk gibi olabilir 🙄 0 0 Yorumla
oguzhans0303 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Bugün sabaha kadar burdayız 0 0 Yorumla
Sebelepsblp Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl Uyumazsak kalkmayız değil mi? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla
Romantikçaki Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 595 cevap paylaştı. 9da samsuna gidecem 0 6 Yorumla Soran +1 yıl 9da Samsunda ne var Yorumla Romantikçaki +1 yıl Yola çıkacam yani. İşim var Yorumla Soran +1 yıl Nerden çıkacan Yorumla Romantikçaki +1 yıl Ankara Yorumla Soran +1 yıl Otobüs mü Yorumla Romantikçaki +1 yıl Bizim arabayla Yorumla
StarryAqua Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 399 cevap paylaştı. 8 gibi kalkmam lazım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İyimiş Yorumla
Myjoke Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl 6 daaaaa 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Uyu bari Yorumla Myjoke +1 yıl Demesi kolay Yorumla Soran +1 yıl Benim de uyuyasım yok Yorumla Myjoke +1 yıl Seni ne uyutmuyor Yorumla
YıldızAy34 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Çoktan kalktık 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Oo gececilik mi Yorumla YıldızAy34 +1 yıl Evet sen! Yorumla Soran +1 yıl KAçtaa Yorumla YıldızAy34 +1 yıl 5 gibi Yorumla Soran +1 yıl Neden saatler once kalktın Yorumla YıldızAy34 +1 yıl Bilmem ki sen napıysn Yorumla Soran +1 yıl Anlamadım sabah 5 te mi işe başlıyon Yorumla YıldızAy34 +1 yıl Yok bugün geç kaljtım. Bu hafta iş yok Yorumla
Hendestra Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. 7 de 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ben de Yorumla Hendestra +1 yıl Sıkıcı durum uykum yok Yorumla Soran +1 yıl Of evet şu an uyuyasım yok Yorumla Hendestra +1 yıl Evet benimde hiç yok ya Yorumla
Severance Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Akşama doğru 18:30 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Masallah Yorumla Severance +1 yıl Yani alarm ona kurulu, ben ne zaman yatar kalkarım bilmiyorum Yorumla Soran +1 yıl O saatte ne vsr Yorumla Severance +1 yıl İşe gidecem. Yorumla Soran +1 yıl Genelde kaçtsn kaça kadsr uyursun iş öncesi Yorumla Severance +1 yıl Değişiyor saatlerim kafama göre. Uyku sürem de değişiyor düzensizim. Yorumla Soran +1 yıl AynenBen de gececiliğe geçecem de gece 2 de başlicamNasıl yapacam bilmiyorum çok bktsn Yorumla Severance +1 yıl Düzenli gece geleceksen bir nebze alışırsın. Bir gece bir gündüzse sıkıntı. Yorumla Soran +1 yıl Düzenli gece…Ama gecem gündüzüme girecek gündüz uyuyacağım falan Yorumla Severance +1 yıl Evet tamamen ters bir hayat maalesef. Yorumla
Black1710 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Akşam üstü 4 de 😂 0 0 Yorumla
By_Alperen Takip Et Xper 3 Yaş: 110 +1 yıl Öğlen 2 gibi 0 17 Yorumla Soran +1 yıl Vav Yorumla By_Alperen +1 yıl Sabaha kadar çalışcam be Yorumla Soran +1 yıl İştr misin Yorumla By_Alperen +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl İşbaşı kaç Yorumla By_Alperen +1 yıl Sabah 8 de bitiyor Yorumla Soran +1 yıl İşbaşını sordum sen iş sonunu söyledin çok mantıklı Yorumla By_Alperen +1 yıl Hee pardon. Akşam 8 o da 😂 Yorumla Soran +1 yıl Hangi saatlerde uyuyon Yorumla By_Alperen +1 yıl Sabah 9 da uyurum 2 ye kadar. Acıkınca uyanıyorum 😄😄 Yorumla By_Alperen +1 yıl Sen niye uyumadın Yorumla Soran +1 yıl 5 saat yetiyo mu Yorumla By_Alperen +1 yıl Yetiyo alıştım. Sen neden uyumadn dedim ama Yorumla Soran +1 yıl Erken cunku saat 1 Yorumla By_Alperen +1 yıl Yurtdışındasın anladık 😄 evlen benimle geliyim ben de 😄😄 Yorumla Soran +1 yıl Ben de seni beklyordum Yorumla By_Alperen +1 yıl Buldun beni artık 😄 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Belli olmaz ne zaman uyanırsam o zaman kalkarım
Enguzeli
Hiç belli olmaz işte ☺️🤗
Sen kaçta kalktın 🤣
7:20 ‘de geç bile kaldım🥵
Neye canım 🤣
Öğlen 12 1 e kadar ayaktayım 😅
Neden
8 de işten cıkıcam, en geç 1 e kadar da sanayide aracın işleri var sonra eve gidip uyurum
Kaçta işbaşı yapıyorsun
Bu hafta 12-8 im her hafta değişiyo
Gececiyken nasıl uyuyosun
İşim yoksa gün içinde, sabah 8 de cıktından sonra 9 da yatıp 4 5 gibi kalkıyorum
İş öncesi uyumuyon yani
Bugüne kadar hep bu kadar uyku yetti daha fazla uyursam sersem olurum
8 saat uyku zaten yeter
Ama sabah uyumayıp akşam işten önce de uyunabilir onu sordum
Uyunur tabi, ama yorucu olur büyük ihtimalle, zaten iş yerinde işler çok sakin oldugunda ara ara kafamı koyup kestiriyorum oda yetiyo, evde işler vs olmasa
8-9 gibi ayılırız
İyimiş
11 en geç ama o saate kalmam
Oh kebap
Ben uyuyorum hala sen
Canım ne zaman isterse
Ben ve oğlan erkenden ayaktayız
Bilmem 10, 10 buçuk gibi olabilir 🙄
11 gibi kalkmayı denerim
On bir on iki kaçta uyanirsam o zaman
Bugün sabaha kadar burdayız
Uyumazsak kalkmayız değil mi?
Evet
9da samsuna gidecem
9da Samsunda ne var
Yola çıkacam yani. İşim var
Nerden çıkacan
Ankara
Otobüs mü
Bizim arabayla
8 gibi kalkmam lazım
İyimiş
6 daaaaa
Uyu bari
Demesi kolay
Benim de uyuyasım yok
Seni ne uyutmuyor
Çoktan kalktık
Oo gececilik mi
Evet sen!
KAçtaa
5 gibi
Neden saatler once kalktın
Bilmem ki sen napıysn
Anlamadım sabah 5 te mi işe başlıyon
Yok bugün geç kaljtım. Bu hafta iş yok
7 de
Ben de
Sıkıcı durum uykum yok
Of evet şu an uyuyasım yok
Evet benimde hiç yok ya
Akşama doğru 18:30
Masallah
Yani alarm ona kurulu, ben ne zaman yatar kalkarım bilmiyorum
O saatte ne vsr
İşe gidecem.
Genelde kaçtsn kaça kadsr uyursun iş öncesi
Değişiyor saatlerim kafama göre. Uyku sürem de değişiyor düzensizim.
Aynen
Ben de gececiliğe geçecem de gece 2 de başlicam
Nasıl yapacam bilmiyorum çok bktsn
Düzenli gece geleceksen bir nebze alışırsın. Bir gece bir gündüzse sıkıntı.
Düzenli gece…
Ama gecem gündüzüme girecek gündüz uyuyacağım falan
Evet tamamen ters bir hayat maalesef.
ben uyumayacağım kocam 10 da kalkacak
Akşam üstü 4 de 😂
7 de kalkacam
İstediğim saatte
8...
Öğlen 2 gibi
Vav
Sabaha kadar çalışcam be
İştr misin