AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
11 yıldır evden dışarı hiç çıkmayan adam hastalık kapar evde ölür trolunu s... mmm
Gördüğün gibi hayattayım trol mü ispatlamaya hazırım arkadaşım
Yav cezaevinde yatan adamlar çıktıktan sonra hastalanip ölüyor
Ben cezaevinde miyim
Evdesin sonuçta cezaevinde havasızlıktan hasta oluolar
Ben havasız degilim
Dışarı çıkmamandaki sebep nedir?
Depresyon
2012’den önce nasıl çıkıyodun
Depresyonum yoktu liseye gidiyordum
İnandırıcı değil
Gel adresimi vereyim bı bak inandırıcı değil mi gör
Kapıyı açmazsın ki 😂
Gel butun ezikligim görüntüle burdayım gel gel kanitliyayim son derece ciddiyim sosyal biri olacak değildim ya
Gel açıyorum gel gör bu halimi Kütükçü mahallesi 2967 sokak no 43 Antalya/Kepez
Gel açıyorum kapıyı
Neden umarım trolldyr
Ben ve trol hahahaha eee doğru içimi yaşadıklarımı bilmiyorsun
Üzüldüm canım
Ben de üzüldüm ama keşke ölebilsem
Psikologa git aşkım
Aşkım mi?
Psikologla çözülecek bir şey değil
Evet yani aşkım kelimesini kullanırkm tavsiye ettim git yani
Evde yaşıyorsun ne güzel
Ya bir de bana bak kendime bakmıyorum sagligima bile
Sebep?
Depresyon bunalım özgüvensizlik maddi manevi yetersizlik okumamak çalışmamak kendime bakmıyorum sağlığıma bile dikkat etmiyorum kendimi hiçbir şekilde sevmiyorum beğenmiyorum istediğim görünümde istediğim hayatta değilim sorumluluk alamıyorum biri olamıyorum kendimi güçsüz hissediyorum ve bu ömür boyu da böyle olacak iş hiç çalışmayacağım hiç okumayacağım hiç arkadaşım olmayacak hiç sevgilim olmayacak hiç evlenmeyeceğim hiç araba sürmeyeceğim hiç yurt dışı görmeyeceğim o kadar imkansız ki
Ailen bu durumu hiç mi fark etmedi... Sebep onlar mı peki
Sorun zaten ailem ailemin sorumsuz kahir olması bana sorumluluk vermemesi sorumluluklar ama hatırlatmamak zaten kendileri de rahat insanlar sebep hepsi düştüğüm aile pat diye at karakterim kişiliğim
E be kardeşim değişimi fark etmedin mi kendinde neden destek alıp bişey yapmadn
Destek de parayla ben çalışmıyorum hem kendimi gerçekten yetersiz buluyorum şişmanım boyun kısa ağzında dişim yok sosyalleşemem nasıl arkadaş yapılır bilmem lise bir terkim 27 yaşındayım üniversitede görmedim istediğin bir meslek olmadı hiç hayalim olmadı en nasıl insan içine karışayım nasıl sorumluluk alayım benim evlenmem bile Atatürk'ün dünyaya geri gelmesi gibi bir şey ya korkularından her şeyden kaçtığım için bu haldeyim hayatı 2012'de nokta aldım hem de hiç bir şey yaşamadan hayatı noktaladim şimdi yiyip içip bilgisayar oynayarak kendimi öldürmeye çalışıyorum kötü beslenerek kötü yaşayarak
Hayatı kaçırdım geri kaldım gibi hissediyorum
orada misin
Değilim.. sen kafanı sabitlemissin benim sana yapabileceğim bişey yok.. dünyaya at gözlüğüyle bakmaya devam et.
Hayır ben bu değilim kafamda sabitlemedim ben düzelmek istiyorum
Bak ben çok zor şeyler yaşadım böyle düşünmem çok normal ama düzelmek istiyorum düzelmek istemesem bu soruyu sormazdım şikayet etmezdim kendimce düzenli planları kurdum da hiç inanmıyorum kendime ya o kadar zor ki yaşadıklarım
Hey bayan
Fobin mi var
Depresyon bunalımım var
Kanka spor yap deli gibi. Benim abimde sen gibiydi intahar edecekti hatta kararlıydı her gün derdi edeceğim edeceğim geri spora başlayınca kendine geldi
Ben 11 yıldır şişmanım
Olabilir spor salonuna düzenli giderim ne değişimler gördüm neyse ben tavsiyemi verdim bahane dinlemek istemiyorum ben tavsiyemi verdim. Spor özgüven sağlar
Sana yaşadıklarım bahane gibi geliyor yaşamadığın için ya ben çalışan ve okuyan bir insan değilim sürekli füze geçiyor zamanlarım evde olunca da kendimi yemeğe veriyorum Didem genişledi sana söz veriyorum kendimi değiştirmeye başladığında muhakkak yapacağım
Tamam da değişiklik şart emin ol kimse senin geçmişinle ilgilenmez. Dinlemek bile istemez. Kimse senin geçmişine göre sana iş sağlamıyo ya da hayat bi torpil geçmiyo. Senin bi şeyler yapman lazım yok şöyle yok böyle olmaz
En fazla ne yapabilirim asgari ücretli işe girmekden başka
İnternetten nasıl para kazanılır araştır