AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İcine işler ağlar fazlaca üzülür. Gönlünü bir demet çicekle alabilirsn
Ben anneme küfür ettim ve pişmanım ve eminim senin böyle bir çocuğun olsa onu döversin dimi hak ediyorum ben
O anki sinirimle evet belki döverim ama bu sende iyi bir etki bırakmayacaktir o yüzde sessizce çikar seni yanlız birakirdim hem ben sakin düşünurum hem sen iyi olur
Peki sonra ne yapardın yani evden ararmıson peki
Atarmısın evden
Hayır atmazdım. İşin dozunu kaçrırsan o zaman düşünebilirim. Oda hani arkadaşında kal gibi dımdızlak degil yani. Alabilirsin annenin gönlünü ya evlatlarina dayanamazlar
Aslında almak istiyorum ama utanıyorum
Emin ol içtenlikle özürdiledigin zaman affedecektir
Anlattıklarından anladığım sen çok düzgün bir anne olurdun olsan ama erkek evladın olmasın erkek zor
Ya nasıl diyim bu özür dilemek VS bana sanki değişik geliyor yani özür olmadan olmazmı
Bakarsan kız evladıda zor hatta daha zor ama onu anlamak gerek. Yeri geldiğinde yanliz. birakmak ywri gwldiğinde eğlenmek gerek. Ya burada insanın kendini yetistirmesi gerek. Kendini yetiştirirse büyütürse eskiyede kıyas yapmazsa tamamdır
Aslında annem, şunu yap bunu yap dediği, için sürekli bende artık, dedim yeter sen kimsin kes sesini falan ama beni anlıyorsun, değilmi yani, Biraz haklıyım yani, bu, laflar sana söylense anlayışla karşılıyacağını tahmin, ediyorum, doğrumuyum
Sürekli sana sanki baskı uygulamıs gibi. Ha annende kötüyü istemiyor ama onada annesi hep bu baski yoluyla ögretmis belki tek bildiği bu onada hak ver senide anliyorum sadece biraz rahatlamak biraz olsun düsünmeye ihtiyacın var. Özürdilmek konusuna gelnce meyve tabaği yap sende dizine uzan bisi deme yavaş yavaş düzelir.
Dizine uzan derken hiç böyle bişey yapmadım hiç birinin dizine başımı koymadım bunu yapmaya çekiniyorum
Keşke annem sen olsaydın ya çok isterdim
Valla bilemedim ki ne yapsan kapısına cicek birak odaya not yaz bi tane bi sabah kahvaltiyi sen hazırla yani bi saniyelik dahi olsa annene önemli olduğunu hissettir.
Ben en iyisi, kendimi öldüreyim artık zaten yaşamak istemiyorum yazıklar olsun bana çok kötü bir çocuğum ben hiç arkadaşımda yok çok yalnızım, intihar etsem çözüm olur mu,
Saçmalama çozüm değil tabiki arkadaşa ihfiyacın yok. Sen hedefini yolunu istedigini belirlesen boş ver digerlerini
Ama sürekli evde oturuyorum kız arkadaşımda olmadı hiç kendimi çok değersiz hissediyorum abla şu an tek aklımda olan kurtuluş yolu olarak görüyorum ölürsem belki, dertlerim biter ,
Yaw saçmalama kim dedi sama onu alakasi yok sen kendine bakmayi bil özgüven sahibi ol bak neler oluyor
olaya bağlı ağzından mı kaçtı yoksa sövdü mü? bunlar önemli
Sinirlendi ve sövdü diyelim ben anneme karşı yaptım ve pişmanım
Edemez çünkü öyle yetiştirmem
Sadece saygısız olsa peki
Sopayla döverim
Ciddenmi peki küfür etmese sadece saygısız olsa
Babamıza lan bile diyemedik.
Hm ben anneme küfür ettim ama pişmanım
Eski oğlum...