Ben hayvanları seviyorum. bu yüzden de hayvanlara kötü davranan insanlar suçludur. yani insanlar da başı boş hatta çoğu da kötü kalpli suç işlemesine rağmen ortalık da dolaşabiliyorlar. bir insan köpeğe kötü davrandıysa köpek de saldırgan olur
Başıboş köpek olmamalı. Güvenli yaşam alanlarında bulunmalılar. sokaklarda ne güvendeler de mutlular. Ama bu sorunun kökten çözülmesi için hayvan sahiplenme çiplenme hayvan atmaya ceza konusunda ciddi yasa yapılması lazım. Hayvanları uğraş oyuncak değil bir canlı olarak görmeli insanlar.
Hacılar da bir çocuğu parçaladı başıboş ay pardon özgür köpekler. O günden beri hoş bakmıyorum bu duruma. Barınaklar hayvanlar için daha uygun hale getirilebilir. Beslemek isteyen oraya gider. Sonuçta onlar da can taşıyor.
Başıboş ne demek? İnsanların da başıboş? Özgür olan hayvana "başıboş" demek nedir? Hayvanların insanlardan daha iyi şartlarda yaşaması gerekiyor, nokta. Ve bunun yöntemi onları bir yere kapatmak değil.
şey yapalım mı bacım bir ada kuralım böyle özgür hayvanlarla birlikte yaşamak isteyenler oraya gitsin. insan toplumunun yaşam alanı şehirlerde de güvenli şekilde insanlar yaşasın. çoluğun çoğun yaşlının gencin güvenliği de her şeyden önemlidir.