Sürekli evde oturuyorum diye annem bana kiziyo
Erkek adam evde durmaz çık dışarı hava al diyolar. Ailem ev kusu diye lakap taktı. Sürekli ev kusu diyolar. Sürekli evde niye duruyosun karı misin sen diyolar. Ama benim canım disariya çıkmak istemiyor evde odamda rahatım. Dışarıya cikmahi sevmiyorum. Aileme nasıl kabul etttirivem durumumu?
Erkek adam evde durmaz çık dışarı hava al diyolar. Ailem ev kusu diye lakap taktı. Sürekli ev kusu diyolar. Sürekli evde niye duruyosun karı misin sen diyolar. Ama benim canım disariya çıkmak istemiyor evde odamda rahatım. Dışarıya cikmahi sevmiyorum. Aileme nasıl kabul etttirivem durumumu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Merhaba, tabi ki kötü ya da ayıp bir şey değil dışarı hayatını sevmeyen bir sürü insan var.
Ama sürekli evde durmakta insanı bunalıma sokar, depresyona yol açar, sosyal ortamlardan uzak tutar, çevresi genişlemez vs vs sürekli çıkmasanda ayda bir çıkman sana da iyi gelir hava almış olursun.
Ama tabi zorlamak güzel değil tabi, illa saatlerce dışarıda duracak değilsin bir-iki saat dolaşman, hava alman, vakit geçirmek sana çok iyi gelir emin ol.
Hiç arkadaşım yok zaten. Tek başına cikasim da gelmiyor. Arkadaş bulmak da istemiyorum. Dışarıya çıkıp insanları gördükçe moralim bozuluyor. Kendi dünyamda mutlu oluyorum anca.
"Hiç arkadaşım yok zaten" bu duruma kendinizi siz sokuyorsunuz, dışarı çıkmadan çevre edinmeden nasıl arkadaşınız olsun ki? Eski okulunuzdan arkadaşlarınızla bir buluşma düzenleyebilirsiniz ya da sohbetinizin olduğu herhangi biri ile çünkü siz adım atmaz iseniz oturduğunuz yerden arkadaş bulamazsınız.
Bir sürü vardi ama hepsini sildim. Çünkü bana yapılan en ufak hatayı affetmedim. Evet sorunluyum. Takıntılıyim. Görmezden gelemiyorum. Bu guzden yalnızım. Aynı sehleri yaşamak istemiyorum. Bunun için arkadaşım yok. Kendimden başka kimseyi istemiyorum. En iyi arkadaşım kendimim. Çünkü istediğim şekilde kendimi yonlendirebiliyorum.
Bence insanları hayatınızdan silmek yerine size kazık atamayacakları şekilde samimiyet kurmayın emin olun böylesi daha iyi olur.
Bir insanla ne kadar samimi olursak bize atacağı kazık o kadar ağır olur.
Haklısın. Ama artık insanlardan sogudum bı kere. Daha istesem de eskisi gibi olmayacağı i biliyorum
Zaten insanları hiçbir zaman sevemedim. İnsanlar insanın başında büyük bir bela. Beynimin icindeki ses sürekli insanların igrencliklerini kulaklarima haykırıyor. Yalnızlığa da alıştım zaten. Bana en büyük huzuru yalnızlık veriyor. Kalabalık olmak midemi bulandiriyor. Yanımda insan istemiuorum hatta ben kendi başıma çok mutluyum. Çünkü ben kendimi asla üzmüyorum. İstemediğim şeyleri yapmiyorum. Diğer insanlarla oluşan samimiyetsiz ilişkiler bana çok gereksiz geliyor. Bana kensimdem başka samimi davranan yok.
Değil ben hiç çıkmam mesela