Aile & Toplum Hayattaki en büyük şansınızın ne olduğuna inanıyorsunuz? Legend0642 Takip Et Bilge Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Bir şey oldu ve benim için her şey değisti dediginiz bir olay oldumu? Hayattaki en büyük şansınızın ne olduğuna inanıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Hiç şansım yok 0 0 Yorumla
Şansı-şanzuman Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Babam ile annem evlendi ben bu dünya denilen cehenneme geldim 1 2 Yorumla Legend0642 +1 yıl Sansizlik oluyor ama bu Yorumla Şansı-şanzuman +1 yıl Aynen öyle Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kendime sahibim, en büyük şansım benim kendime , böyle de mütevaziyim işte 🙂 1 1 Yorumla Legend0642 +1 yıl Bi olay olcak ama bisey oldu ve benim icin dunya farkli bi yer haline geldi gibi
Rozitanınikizi Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 91% +1 yıl Akli dengemin şimdilik yerinde olması 1 1 Yorumla Legend0642 +1 yıl Daha daha iyi olmasi dileklerimle :) Yorumla
Rachellr Takip Et Xper 6 Yaş: 125 , eic 100% +1 yıl Herşeye inanıyorum 1 6 Yorumla Legend0642 +1 yıl Sorumu anlamamissin ama senin dedigine gore her olay yasandiktan onceki hayatin cok farkli sonraki yasamin cok farkli olmasi lazim Yorumla Rachellr +1 yıl Farklı derken dedim her şey inancım var Yorumla Legend0642 +1 yıl Bi olay olacak ve oncesi sonrasiyla cok fark olucak o olayda senin hayatindaki sansin olcak soru buydu aslinda Yorumla Rachellr +1 yıl Şansını inanıyormusn defin bende herşeyleri inanırım dedim cevabını aldn Yorumla Legend0642 +1 yıl :) Yorumla Rachellr +1 yıl (": Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hiç şansım yok
Babam ile annem evlendi ben bu dünya denilen cehenneme geldim
Sansizlik oluyor ama bu
Aynen öyle
Kendime sahibim, en büyük şansım benim kendime , böyle de mütevaziyim işte 🙂
Bi olay olcak ama bisey oldu ve benim icin dunya farkli bi yer haline geldi gibi
Akli dengemin şimdilik yerinde olması
Daha daha iyi olmasi dileklerimle :)
Herşeye inanıyorum
Sorumu anlamamissin ama senin dedigine gore her olay yasandiktan onceki hayatin cok farkli sonraki yasamin cok farkli olmasi lazim
Farklı derken dedim her şey inancım var
Bi olay olacak ve oncesi sonrasiyla cok fark olucak o olayda senin hayatindaki sansin olcak soru buydu aslinda
Şansını inanıyormusn defin bende herşeyleri inanırım dedim cevabını aldn
:)
(":
Ailem 🥰