Annem kardeşim anneannem dedem teyzelerim ve kuzenlerimle görüşmüyorum 6 yıldır annemr karşı çok soğudum zaten daha öncelerden sevdiğim kız vardı teyzemle konuşurken duydum annem teyzeme onun istediği kıza ona almayacam ben kimi istiyorsam onunla evlenecek dedi bende atladım niye sen or... çocuğu musun dedim annemle babam boşanacaktı teyzemin kocası eniştem sabah 8 de dükkandasın dedi gitmedim çağırdı aradı gitmedim annem ertesi gün o adam seni çağırmış neden gitmedin hiçmi insanlığından utanmadın hiçmi vicdanın sızlamadı dedi hayır dedim beni evden kovdu annem bende facede benim annem kahp... döl... oluşmuş bir or... çocuğu yazdım annem o ettiğin laf içimden çıkmıyor dedi bende sen elin adamı için öz evladını evden atarken için sızlamıyorsa dedim o lafta senin içinden çıkmasın dedim anneler evladını evden atabilirmiş hakkı varmış teyzelere kızılmaz anne yarısıymış dede ve anneanneye karışılmaz vurabilirmiş bana yaşlıymış kardeşim bana küfretse bile o küçük olduğu için onu hoş göreceksin dediler şimdi suç var mı bende
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yanlış değil.. bende sevmiyorum maalesef. her aile iyi olmuyor
Diğer yorumlara baksana beni suçluyor
Annenle konuş… ailenle soğuk olma
Anne önemlidir onu bunu boş ver ilerdd pisman olacaksin annenle barış git elini öp cidden
Yok evlendi gitti zaten yeni aşkının kollarında şu an 6 yıldır annem kardeşim anneannem dedem teyzelerim ve kuzenlerimle görüşmüyorum
Dedem sen yine iştenmi çıktın kalk defol avradını hadi ordan diye kafama sandalyeyle saldırdı ben hastanede ölümden dönerken herkes düğünde oynamış
Si. tiğimin evladı diye kafama sandalyeyle saldırdı ben hastanede ölümden dönerken herkes düğünde oynamış
boş ver takilma eski eskide kaldi sen barış sen kücksn
Sen kcksn sen onlara karşı iyi ol gerisini bosver… annenle konuş küsme
Yok anneannem dedi ki annen olmasın senin önüne 1 lokma ekmek veren olmaz dedi şu an babamla mutluyum ama anneannem felç olmuş dili tutulmuş konuşamıyormuş yürüyemiyormuş daha yanına gitmedim
Aramıyorum ki üniversite mezuniyet törenine bile çağırmadım
Annanennin yanina git kadin seni görmek ister felç geçirmis git bi gör ziyaret et ordanda annenle barış bak iyi olsun kötü olsun annen o seni bu dünyaya getiren.. o seni doğurmuş 9 ay boyunca taşımış karninda.. ilerde pusman olursn sadece konuş iyi ol bu arada bi gider ziyaret edrrsn bu fazla bisey yapma hal hatır sor bu
Emin ol annede babadw yanlis yapar üslübü yanlış küfürlerde eder onlarda insan hatasız kul olmaz..
Gitmek istedim yazın teyzemgil bakıyormuş eve kabul etmediler bende gitmedim
O senin annen ne kdr kötü olsanda o seni doğuran mutlaka gönlünü al barış arada konusursunuz hal hatr bunu yapabilirsn emin ol pisman olmicaksn
Islama inaniyorsn.. müslümansan annenle babamla akrabalarinda bi selamlas hal hatr sor kötü kalma onlarla
Sen git yinede bi effor yap..
kac yasindasin sen
Ben istedim kabul etmediler eve almadılar 5 yıl sonra bende görüşmüyorum
Söyleme onlara haber verme benim anneannem de görecem de sadece bu ama çat kapi git..
28 yaşındayım
Yok gerek yok ben hastanede ölümden dönerken herkes düğünde oynamış ölümden döndüğümü bildikleri halde yanıma gelmediler
Git görusz anneanenle
Annenle grckden bak annnen kötü olabilir oda bi insan sonucta sen iyi olmaya bakk arada konusursunuz anlaşamiyorsn bile dediklerimi düsün ilerde pisman olma
Ne geçirdin kazanamiv?
Sen naptin onlarada onlar seni bu derecede soğuklk yapiyorlar sana karşı
Kriz geçirdim ölüyordum bunların hepsini onlara söylediler hastaneden Allah kurtarsın demişler düğünlerde oyun oynamış hepsi
Ekle
Yazacam
Ekler misib
Bence yine bi görusmelisin arada bi hal hatr sorarsin
Kinlenme ailene karşı
Yaz
haklısın
Bazıları üslubun iğrenç diye yorum atıyor ama hiç Annemgilin bana yaptıklarını okumadan
anladım
Üslubun iğrenç
Onların ki çokmu doğru
Sende haklısın. Böyle annenin böyle çocuğu işte. Geliştirebilirdin kendini.
Yok zaten 6 yıldır annem kardeşim anneannem dedem teyzelerim ve kuzenlerimle görüşmüyorum kendisi evlendi gitti ben üniveristemi bitirdim çalışıyorum
Ben hastanede yatıp ölümden dönerken dedem düğünlerde oyun oynamış
Beni iş yeri işten çıkardı öğrenciyken dedem sen yine iştenmi çıktın kalk defol avradını Si. tiğimin evladı diye kafama sandalyeyle saldırdı ben hastanede ölümden dönerken herkes düğünde oynamış
Onlar melek mi
🤷🏻♀️
Ne