Soru ortada bazen evlilik düşünüyorum, bazen düşünmüyorum.

Soru ortada bazen evlilik düşünüyorum, bazen düşünmüyorum.

Üzerine kafa yorduğunda anlıyorsun bunu. Bekar kalıp takılmalık ilerlemenin bir sonu yok. Sayısız ayrılıklar, gereksiz stratejiler vs... SONU YOK! Ha denebilir ki sevgili yap takılma sen de. E o da eninde sonunda bitiyor, bağlılık hissetmiyorsun çünkü, karşılıklı sorumluluk anlayışı o-luş-mu-yor. Ait hissetmiyorsun, seks yapim biraz gezelim tozalım eE! sonra? Bir yerde zorluk yoksa, sorumluluk yoksa baĝ oluşmaz. Oyunlarda mesela en başında her şeyin olunca ne oluyor, başlangıcta off bee desen de kısa sürede sıkılıp ardı ardına görevlerin olduğu sonucun da ödüller kazandığın başka bir oyuna geçiyorsun. Zorluk sonrası ödül, sonra yine zorluk, yine ödül... Mutluluk bu akışta aslında. İlişkide de sorumluluk bilincinde olmak için en temelde birlikte bir ev geçindirmeden geçiyor. Tabi uçsuz bucaksız okyanusa demir almadan önce mürettabatını nasıl seçersen öylesine titizce seçmelisin senin ikinciyi, yoksa titanic gibi buz dağı totona girer 🫡 sonuç olarak bekarlıkta sadece mücadele var olup küçük mutluluklarla idare edersin, evlendiğinde ise ödülün hep yanındadır ve mücadele ettikçe sana güç verir.
Bunun net bir cevabi yok şartlara göre değişir.
Insan var, vezir eder insan var, rezil eder.
Seni üzecek sıkıntılarını dertlerini önemsemeyecek ilgi ve sevgi göstermeyecek biri ile evlenirsen bu iki cinsiyet içinde geçerli hayat zindan. Ama tam tersi seni önemseyen, dinleyen her konuda anlaştığın beraber birşeyler yapmaktan keyif aldığın biri olursa ve sürekli seninle beraber olacağını bildiğin güvenli bir liman oda ayrı bir cennet.
Kısacası iş seçtiğin insanda bitiyor bu konunun standartı yok.🤷♂️
Bekarlık evet bazı yönden güzel; sorumluluk yok bikere hani bir tabir var dama çıksan ayakkabın kalmaz derler, herhangi bir denge kurmak zorunda değilsin kendinden ödün vermekte gerekmez. Ama bazende kendini çok amaçsız ve boşlukta hissediyorsun sanki bi yanın eksik gibi buda doğamızda kodlu bir his. Bazen kafan bozuk oluyor anlatacak kimsen olmuyor. Herkes kapısını içerden kilitlendiğinde evi cıvıl cıvıl sen sessizliğe gömülürsün. Avantajları ve dezavantajlarına tik atmayla bitmez. Dengeleri değiştirecek kişi önemli aynı noktaya geri geldik. Ama doğada her şey zıttı ile daimdir, her mahlukatın erkeği dişisi var. burada verilen mesaj şu Tek olan benim, olabilmeyi başarabilecekte benim. Istisnalar kaideyi bozmaz.
Bunun cevabı belli bekar erkek parasal yönden iyi ise hem mutludur hemde daha dinç olur evli evli erkek de şöyle mutlu olur parasal yönden iyi ise bu yetmiyor tabi ki mutluluk tek başına gelen bir şey değildir evli iken karını seveceksin ilgileneceksiniz onu koruyacak sarıp sarmalayacaksin onu her yönden anlamaya çalışıp birde bunu anlaması görmesi lazım ki oda sen arkanda mutsuz bir kadın bırakırsan evli bir erkek mutlu olamaz cevabı budur bunun
Araştırmalara göre evli erkekler daha mutlu. Çünkü düzenli bir hayatları var ve yalnız değiller. Genelde de evliler bekarlardan daha mutluymuş. Bunu okumuştum bir yerde.
Cevap
47Cevap
Boş ver evlenmeyi. Bekar kal ye iç gez toz sıç işe. Her gün bir karıyla yat kalk keyfine bak. O bar senin bu bar benim o pavyon senin bu pavyon benim gez. Evlenip ne yapacaksın bir tane karının dizinin dibinde oturup kahrını çekeceksin. Boş ver hem ülkeye yeni Rus kızlar taşındı git onlarla keyif çat otellerde şap şap şap. Hem aklı olan evlenmez akılsız insanlar evlenir. Her gün yorgun argın işten gel çocuklar senin kafana sıcacak, avrat senin ağzına sıcacak. Evlenince mutlu olmuyorsun aga en uzak başı 6 ay mutlu geçiniyorsun ondan sonra ağzına sıcan sıcana.
Kız tavlama yeteneğim olsa dedini yaparım...
Bu devirde kız tavlamaktan kolay şey var mı?
Hem Şimdiki Kızlar kendileri tav olmak istiyorlar tavlamana gerek kalmıyor
Şimdi vücut felan yapsam doğru dedin düşüncem saol 😁😁😁😁
Aynen bro spora başla güzel kas yap gevşet kendini git karılarla eğlen gez toz hayatın keyfini çıkarmadan evlenme. 35'ne kadar sıç doyunca. Ondan sonra bakarsın evlenme olaylarına
Eyv saol zaten 23-24 yaşındayım daha erken ya 30 üstü iyidir
Aynen bro
Hayır kadınım ben
Bütün evlilikler böyle değil ama çocuğa verdiği akıla bak ya skdjdjslmej
Evliliklerin %90'ı böyle. Geride kalan %10 çiftler şans eseri olarak mutlular.
Ebu cehilin torununa bak sen ne güzel akıl veriyor. Bence evliliklerin hepsi senin dediğin gibi değil kahır çekmek filan bunlar da çok saçma sevdiği eşim dediği birinin neden kahrını çekmesin ki insan. Sizin kalbiniz ya yok ya da taşlaşmış
Bence de severek evlenen iki aklı başında insan beraber her yeri gezer tozar eğlenir çalışır güzel anılar biriktirir gençliklerini yaşayıp daha sonra çocuk yapılabilir gidip akıl yaşınızla fizik yaşınızın tutmadığı biri ile evlenmeye kalkarsanız tabiki dünya kahrı çekersiniz
Bende bunu söylüyorum. Gerçek ve sonuna kadar sevgi ve saygı olan evliliklerin sayı çok az. Evlenirler en en fazla 1 sene mutlu yaşarlar. Ondan sonra adam başlar aldatmaya, kadın başlar surat asmaya, saygı biter, şehvet biter...
sen kaç yaşındasın
İstanbul sözleşmesi tehlikesi ve 6284 sayılı kanun garabetleri varken evlenmem ben. Kadınlar adına (pozitif) ayrımcılık barındıran bu şeyler doğrultusunda evlilik olmaz, olamaz. Hele de bir erkek için...
Doğru
Evli olup mutlu olan nadir gördüm, duydum. Ben evlenirsem öyle olacağını sanmıyorum ama düşünmekle ilgili bir durum değil. Ben alttan alan, kırmamaya çalışan, ince düşünen bir tip olacağımı düşünüyorum o yüzden mutsuz olmayız diye düşünüyorum ama işte diyorum ya belli olmaz bu işler. Bekarlıkta iyi aslında ya illa ki evlenmek zorundasın diye bir kaide yok. Sadece insanlar yadırgıyor ben de onlara kulak asmıyorum şahsen. Evlen artık falan diyorlar üstlerine vazifeymiş gibi.
Sadık kalacaksan ve eşine sahip çıkacaksa evlen. Bekar gbi takılıp karı kız peşinde koşacaksan evlendgn kızı ailene ezdireceksen kızın günahına da grme evlenme de
Yok girmem ama korkuyorum ilerdeki eşim sert ve bağırıp çağıran karakterde biri olacak. Üstüne üstlük nafakaci bir tip olacak. Korkum bu
Yok zaten en az bir yıl tanışma süreci
Sevdiğin sevildiğin bir mevzu ise evlilik sadakat iki taraf için geçerli olmalı
Ama sadık seven kimse kalmadıysa belki bende çak geç yaparım ya da hayatıma yanlız ve bakir devam ederim
Artık olay bu
www.instagram.com/.../?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Bekarlık sultanlıktır aslında ama insan bir saatten sonra yuva kurmak ister evlilik kolay bişey değil sorumluluk ister sen tek sevdiğin kadın veya erkekle evlenmiyosun ailede var eğer sorumluluk alabilecegine inanan ve olgunluğa erişmek lazım tabiki bide doğru insan doğru zaman ile gerçeği bu sitede ki velileri gördükçe insan evlenmek bile istemiyor
Evli erkekler. Düzenini kurmuş, yalnız değil. Bekarlık insanı bir yere kadar mutlu eder...
Araştırmalara gore evli erkekler daha mutlu. Kalp krizi riskini falanda azaltiyormus evlilik erkekler icin. Ama kadinlar icin evliliğin bu kadar yararli oldugunu sanmıyorum. Yani arastirmalar bile evliligin erkekler için daha faydali oldugunu ortaya koyuyor.
Evlilik güzel birseydir düzenli bir hayattir erkekler içinde Ama genç evlilik ıyi değil erkekler için kararsız oluyorlar
Kızı buldukta evlenmesi kaldı 😁
@Tomjerry31 Bulunca ne zaman bulursanız artık
Şimdi istiyorum da yok 😕
Evli olupta mutlu olduğunu söyleyen bi insan evladi daha görmedim.. gerçi bekarlarda mutluluktan uucmuyordur belki ama en azindan daha az sorumluluk, daha fazla özgürlük bi nebze hoşluk katıyordur duruma
Hangisi isem o durumda mutluyum. İkisinin de kendine göre avantajı, dezavantajı var. Ya da şöyle de denilebilir. Evli erkekler huzurlu, bekar erkekler mutlu 😂
Bekar bence çünkü ne sorumlulugu nede bakması gereken çocuğu karısı oluyo kafa rahat bana sorsan da bekarlık guzel ye ıc gez arastır öğren çalıs kendı paran kımseye hesap vermıyon
Kadınlara pozitif ayrımcılık olan bı ülkede evlenen erkek mutlu bile olsa m@lın önde gidenidir ki bu devirde bekar kalıp takıp geçmek en mantıklı seçenek olarak görünüyor..
Ortak bir hedef belirlemediysen hiç evlenme. Herkes evleniyor diye evlenirsen herkesin dediği gibi bir hayat yaşar sonra da niye evlendim dersin
Doğru
Evli arkadaşlarımı görünce şükrediyorum :D O derece yani ama evliliği kötüleyemem mutlu olan tanıdıklarımda var.
Doğrudur...
erkek istediğiyle yatamadığı için mi evlilik kötü diyor?
Bekarın ustunde cevre baskısı ve yalnizlik hissi vardir evlinin üzerinde gecim sıkıntısı ve anlaşma sorunlari vardır. Sec birini
Evlilik daha mantıklı duruyor gibi düşünmek lazım
Maddi açıdan rahatsan bekarlık iyi fakat karşındakindem eminsen kaçırma derim. Aileyi de iyi tanımak önemli. Zira artık mal mülk işin evleniyorlar. Maddiyatın geleceğine yön veremeyecekse de bekle derim. Boşanıp dibe batmaktan iyidir.
şu an bekarım kendimce düzenli kurulu hayatım var ve çok mutluyum ama bazen evlilik hayalı kuruyorum ve hele minnah minnah evde çocuklar koşturuyor baba diye sesleniyor vs. Bekarlık bir zaman sonra ruhsal olarak sıkıyor
Kişinin gönül meselesine bağlı aslında. Kalbinde biri varsa evli olanlar, yoksa bekâr olanlar daha mutludur bence.
Maddi yönden rahatsan ve hayatını birleştirebileceğin doğru kişiyi bulduğunu düşünüyorsan evli olmak daha büyük bir mutluluktur.
Biri evlendiği için mutsuz diğeri evlenmediği için.
En mutlusu evlenip boşandıktan sonra tazminat nafaka vermeyen adam
yokya oda kafa karıştırır
Evli olup mutlu olan var mı ya kadın erkek fark etmiyor😅
Evli olmak daha iyidir. Ben evliliği düşünüyorum talip yok.
Burası Ortadoğu kadinlarin talip olması zor ihtimal sen talip olacaksın uyarsa olur. Malasef keşke kurallar böyle olmasa
Olabilir Allah yardımcın olsun
bekar evli değil diye mutsuz evli de bekar değil diye vallahi bence öyle
Bekar erkek valla ortamını bulunca nasıl da mutlu, iki dakika da o ortam için harcar seni...
Genel olarak evli erkekler daha mutlu çoğunun düzenli bir hayatı var
Bekarım mutsuzum
Doğru kisiyi bulduysan evlilik
Bulamadıysan hala bekarlık
Bekarlık sultanlık derler fakat hiç bekar sultan gören olmamıştır :))
En kötü evlilik, en iyi bekarlıktan daha mutlu ediyor insanı.
Evlen iyi biriyle ama
Allah hisetirir demi
İyi olup olmadığını
Tabiki
Ya hiç iyi biri cikmasza
Kişiye göre değişir ya kafana göre takilirsin farklı olur ya da yanlizsinidir arkadaş ararsın tek kalmak istemezsin böyle olur evlenmek.
Bence bekar erkek evli erkeğin birsürü sorumluğu var çocuk karısı
Evliliği iyise evlilikten bekar yalnız olmak zor ya
Erkek kadın da bekarken daha mutlu evli adamların gözü yaşlı 😂😂😂
Evlilik değilde iyi insanla karşılaşmak mutluluk getirir
Mutlu ol da bekar da evlinin de önemi yok benim icin
Doğru eş seçen>bekar>yanlış eş seçen
Doğru diyorsun...
Evli olup mutluyu görmedim herkes sikayetci
Eşim memur olsa ben memur olsam ikimizde mütevazı bir karakter olsak güzel bir evlilik olmazmi
Bekarım mutluyum evlenmeyi de düşünmüyorum.
Niye abi anlatsana
Gereksiz sorumluluk ve yük. Günümüz dünyasında çok yıpratıcı ve zor.
Bekarkende mutlular evliykende
Evli olam babam mutlu değil
İlk zaman mutlu olurlar sonra sıkılırlar
Doğru bana da öyle geliyor
Aynen 👍
Evli olan erkek daha mutludur
Kız olduğum için bilmiyorum
Evli erkekler daha mutlu
Parası olan mutludur.
Bekar erkek daha mutlu
şahısların bünyesine göre değişebilir
Sevilen erkek daha mutludur
Bu yapıya göre değişen bir durum bence
İkisinin de güzel yanları var
Kiminle evli olduğuna göre değişir
Eşe bağlı eş mutlu ediyorsa evli erkek mutludur
Ahahhaha bekar tabiki
Gördüğüm kadarıyla bekar erkek
Bence evli erkek
Bekarda mutsuz evlide mutsuz 😀
Bu zamanda öyle
Evlilik iyidir bakma sen millete
Derdi para ve ortam olmayan erkek mutludur.
Doğru kadınsa evli erkek tabiki de
Bulunmak istediğin yer
Evli erkek daha mutlu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?