+1 yılBende bunu anlamıyorum. Bir tane arkadaş var. İnstagramdan saçma sapan videolar saçma sapan kızların resimlerini atıyor. Kızıyorum bu seferde çocuk gibi küsüyor. 1 gün sonra yine aynı. En sonunda ne halin varsa gör dedim 😂
018 Yorumla
Soran+1 yılYarın sorucam arkadaşına o kadın videosu için bir şey yazdı mı çnkü şu an aramız bozuk
- +1 yıl
Erkek muhabbeti bence çok üsteleme. Bazıları ciddi manada çocuk gibi davranıyor
Soran+1 yılYok cidden eğitilmesi gerekiyo aldatmak fiziksel olan bir şey değil gözle başkasına iştahla bakarak bile olan bir şey kabul edilemez
- +1 yıl
O zaman işin zor. Erkekler geç olgunlaşır. Gerçi bana o mesajı atan arkadaşta 25 yaşındaydı. Halbuki sevmediğimi de biliyor. Çocukluğuna sayıyorum artık
Soran+1 yıl@arwen___ çok haklısın
Soran+1 yıl@arwen___ bende istemicem konuşmadık daha bakalım arkadaşına mesaj atacaktı
- +1 yıl
@arwen___ izliyen izliyor zaten 🤣
- +1 yıl
Acınası ya da değil beni ilgilendirmez. Ben olağan birşeyi söyledim. Acınası hâlde olanlar düşünsün.
Haksızmıyım? - +1 yıl
Yok gidebilirsin woman 🤣
- +1 yıl
Bi tuhafsınız 😀 Şimdi neden ezik dünyam oldu 😂
- +1 yıl
Kızım s. alakmısın sen. Sazan gibi görüşüme damlayan sensin. Sabah sabah ergen tribi hiç çekilmiyor. Yol alması gereken saygısızlık yapanda sensin. Uzasanda ense traşını görsek. ya da en iyisi engel. Sırf muhalefet olsun diye konuşan geçimsiz birisiyle ne diye muhattap oluyorsam bende de var
En İyi Cevaplar
aynı şeyler bizimde başımıza gelebiliyor esnafım sevdiğim müşteri video atıyor ee ben müşteriye yaptığım işlerin fotoğrafını gösterirken o anda geliyor artık ne diyeceğimi şaşırıyorum, ama şöylede bir durum var belki gizli fantezileri vardır, ya da gizlice video seyrediyorlardır pek takılma derim ayrıca milletin yazdığı gibide gidip karısı ile konuşma kadın milleti yanlış anlayabilir seni, yani kısaca her şey olabilir önce bir araştır olayı
01 Yorumla
Soran+1 yılEşim arkadaşına mesaj attı uyarı mesajı böyle video niye attın gibisinden ama kavga ederek değil aralarında anlaşabilecekleri samimiyete dayalı bi üslupla uyardı bi daha atma falan dedi bakalım
+1 yılBen olsam yani sen olsam esime cok ama cok kızardım O kızla görüsmesini konusmasını yasaklardım. Ayrıca o kızın videosunu kendi telefonuma kaydeder, kıza mesaj atardım. Bir daha esime bu tarz video fotograf veya herhangi bir sey yazarsan bu videoyu her yerde paylasır tüm aile üyelerine gösterir rezil ederim gibi seyler der korkuturdum. Bence kesinlikle öyle yapmalısın🙂🙂🙂🙂🙂
34 Yorumla
Soran+1 yılKocama kadın videosunu erkek arkadaşı attı
- +1 yıl
Ha cok pardon uykulu uykulu dikkat etmeden okumusum. Valla böyle sey mi olur ya igrenc bisey harbiden Kocana acıp izledigi icin cok kız zaten kızmıssındır da hemen affetme tripli ol pisman olsun. O erkek arkadasından rahatsız oldugunu da dile getir Eger böyle seylere devam eden biriyse neden arkadas oldugunu falan sor. Hatta ve hatta sey bile yazabilirsin bence ben yazardım cocuga Esime attıgın videoyu gördüm niye evli barklı adama böyle seyler atıyorsun utanmıyor musun sen falan filan gayette tartısırdım burada iki tarafın da yani esininde o arkadasınında senden özür dilemesi gerekiyor Bir daha dikkatli olacaklarına inanman gerekiyor Ve umarım eger böyle tartısırsan da esin gidip arkadasını savunmaz. Öyle sey olsa benim gözümde cok düserdi.. umarım hatasını düzeltir bu geyik falan olmamalı sacmalamasınlar
Soran+1 yılÇok güzel yazdın şimdi uyudu yanında değilim belki yazdı yazmadıysa da yarın sorucam arkadaşını bu konu hakkında uyarıcı mesaj yazana kadar konışmıycam sanki başka video atsa nerden haberim olacak, telefonuna baksam bir açık arıyorsun diyo nasıl aramıyım bak ben aramadan direkt elime düşüyosun her şey ortada
- +1 yıl
İyi yapmış bence ikisi de biri atmaya biri acmaya korkar Simdilik affet zaten sinirini anlamıs Bir daha yapmamaları gerektiğini de biliyorlar o yüzden uzatmamanı tavsiye ederim Ama tekrar aynı sekilde yakalarsan bu sefer arkadaslıklarını kesersin 🙂
Sakın ama aşağılayıcı bir üslupla konuşup atıp atacağına pişman etmelisin aynı zamanda eşine de tepkini koyman lazım onun arkadaşlarını uyarması gerekiyor
06 Yorumla
Soran+1 yılYaptım bakalım bi hareket yok konuşmuyoruz
Soran+1 yılYapacaktım hatta attığı mesajın fotosunu çekip karısına atacaktım ama eşim karıştı izin vermedi ben konuşucam tekrar yapmaz dedi
Soran+1 yılKendimle çekilmiş olurum öyle yaparsam, ben uapmıyorsam ondan da aynı hassasiyeti bekliyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
+1 yılErkekler kendi aralarında bu tarz konuşma video olabilir her erkek yapmaz ama bazı erkekler yapıyor maalesef bu sakın ol kavga çıkartmadan güzelce konuş şimdi o arkadaşiyla arasına mesafe koymasını söyle direk gorusmuyceksin bu tarz davranış dahada iter diğeri gider yavaş yavaş uzaklassin birde sakın ne eşinin arkadaşını nede onun karısıni arayıp hesap sormaya kalkma eşini küçük arkadasi dalga geçer sen arayınca ileri geri konuşur haklıyken haksız duruma düşme sorunu kendi atlattsin kendi konuşsun arkadaşiyla öyle cingar filan cikartma mahalle karıları gibi az mantiginizla hareket edin
31 Yorumla
Soran+1 yılBen aslında çok sinirli ve bi o kadar da kırılan biriyim o arkadaşını savundukça ben sessizce konuşsam da ağladı
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılErkek WhatsApp gruplarında bu gibi şeyler dönebiliyor bir erkek arkadaşım söylemişti Kesinlikle bir erkeğin erkek arkadaşları ile konuşmasını görmek istemezsin bunu tavsiye etmem gibisinden bir cümle kurmuştu buna engel olabilmek aslında mümkün değil Çünkü biz de kızlar arasında nasıl bazı özel şeyler konuşuyorsak erkeklerin de kendilerince özel konuşmaları olabiliyor Bunun için kızma kızsan da bir şey fark etmez videoyu eşin atmamış
11 Yorumla
Soran+1 yılBen o arkadaşına kızıyorum evli barklı nasıl böyle şeyler izleyebiliyo sora da aşkalarına evli erkeğin öyle video izlemelerle işi olmamalı
Ciddi bir konu değil bu. Erkek gruplarında illa böyle şeyler döner. Benim nişanlıma da bi arkadaşı fitnessda squat yapan kadın videoları atıyodu instagramdan. Birkaç kere gördüm. Pek önemsemedim. Buna engel olmak biraz zor. İstemesek de karşımıza her yerden çıkıyor bu videolar. Bence tartışma sebebi olacak bi konu değil.
11 Yorumla
Soran+1 yılBen istemem bakmasını istemediğimi de bilir başka kadına bakıp haz duyması bana hakaret
+1 yılAy sanki ben yaşamışım gibi sinirlendim. Al o videoyu atan kişinin eşine göster. Senin eşine böyle bir video attığını ve onun eşinin bu tür videoları izlediğini söyle. Sonrasında o g*vatı eleştir. Evli olduğu halde bu tür şeyleri izlemesini ve tamam izlese bile hangi amaçla senin eşine gönderdiğini sor eleştir ve eşini asla onunla bir daha görüştürme. Görüşürlerse de ayrıl eşinden
211 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka? Ne yapması lazımdı? Hadi söyle bakalım akıllı velet.
- +1 yıl
Senin eşin çıplak erkek videoları izlese beğense bu kadar rahat tepkisiz kalabilir misin?
- +1 yıl
Kalamazsın tabiki. Senin gibiler sadece kendi bacak arasını düşünür. Siz varoş erkekler her türlü şeyi yapabilirsiniz ama eşlerinize asla yaptırmazsınız.
- +1 yıl
Bu normal bir şey değil ki neden empati kursun?
- +1 yıl
Bugün çıplak kadın videosu izleyen yarın aldatır.
Soran+1 yılEşim ayrılamam bu konudan da bende görüşmesini istemicem mesafe koysun gecemiz zehir oldu bi video yüzünden
Soran+1 yıl@Master81 empati kurunca beynimden dumanlar çıktı ne demek başka kadınlara ağzı sulama sulama bakmak
- Cinsel Yaşam konusunda 723 cevap paylaştı.
+1 yılHer erkek grubunda bu sohbetler ve paylasimlar olur. Bir erkekle evlendin bir kızla degil. Aldatma amacli olan bir hareket degil bu. Gunumuzde sosyal medya da hemen hemen her alanda çıplaklık mevcut. Bundan 20 yil once bizzat ulusal bir kanal olan Cine5 gece 12 den sonra p*rno ve erotik filmler yayinliyordu. Yani baya baya Tv de yayinlaniyordu. Gunumuzde erkek gruplarinda paylasimi olmus ama yarin unutacak eşin bu paylaşımı. Abartma lutfen.
08 Yorumla
Soran+1 yılSenin yanında karın var başka kadınlara çıplaklıklara bakmama ihtiyacın yok onları bırakamıyorsan evlenmeyecektin
- +1 yıl
Abooovvv yorumlara bak yorumlara. Sen once kocanin ozel esyalarini karistirmayi birak. Darlama adami. Bir erkegi tanimadan bir erkekle evlenmissin. Kiz whatsapp gruplarinda dahi donuyor p*rno paylasimlar. Bu paylasimlar arzulanan paylasimlar degil cogu komedi amacli. Bu bakis acisiyla bir ömür evliligi surdurebilirsen helal olsun sana
Soran+1 yılGenelleme yaparak neden konuşuyosun ki en çok sen tanıyosun kadınları bravo, kocam başka kadınlara bakıp haz duysun bende yanında süs köpeği gibi oturayım bu mu doğrusu
- +1 yıl
Yahu ben mi anlatamiyorum sen mi anlamiyorsun? Olayin icinde haz ve aldatma yok diyorum bir erkek olarak. Girgirina her ortak grupta ya da yakin arkadaslar arasinda boyle paylasimlar yapilir. Kocan birini arzuluyor zannediyorsun ya zerre alakasi yok. Paylasimi gordukten sonra unutup gidecek gulup gececekler. Cooook ciddiye aliyorsun gereksiz yere cok.
Soran+1 yılZor bir şey istemiyoruz ya başka kadının yaptıklarına bakmasın bu kadar ne gerek var diyorum evde karın var git ona sarıl vs ne gerek var baika şeyler izliyosun, haz duymuyo diyosun ama p*rno izleyip b*şalıyolar haz olmasa gördüklerinden etkilenmese nasıl oluyo böyle şeyler
- +1 yıl
Ya sen her p*rno goruntu ile haz alindiginimi zannediyorsun? Ustelik whatsappta ki paylasimlarla? Bir erkek haz almak istiyorsa direkt gider internet sitesinden izler. Arkadas gruplarinda bosalmak icin videolar paylasilmiyor hemen hemen hepsi girgirina.
Soran+1 yılGırgırına kadın mı paylaşılır yapma ya
- +1 yıl
Yahu seni tanimam etmem. Kocan kim onuda tanimam etmem. Bir erkek olarak sana rutinlerimizden bahsediyorum. Girgirina bu paylasimlari yapan kocan eminim senin icin canini verir. Mantelite farki var aramizda. Ayni olamayiz ama sayvi duyabiliriz. Sizler elinizde olmadan adet yasiyorsunuz bizler ise hic cinsel yogunluk yasamasak dahi bir sure sonra vucudumuz kendiliginden bosaliyor. Farkliyiz farkli bunu kabullenmek bu kadar mi zor?
İki erkek arasında olan ve görsel içerikli bir paylaşım.
Ne var bunda?
Kadınlar evlerinde hanımlık yapsın, o iki erkeğin arasındaki saçma da olsa sohbete burnunu sokmasın.
Kadınlara ne? Adam aldatmış mı? İki erkek, erkek erkeğe sohbet ediyor size ne!!!
08 Yorumla- +1 yıl
Kadının kocası farkında mısın? Senin karında arkadaşıyla böyle bi sohbet yapsa aynı şekilde bana ne der misin?
- +1 yıl
@uzatmaisterseen kadınlar bırakın bunlardan bahsetmeyi, kocalarının kıllı olup olmadığını bile konuşuyorlar.
- +1 yıl
Gerçekten iğrenç
- +1 yıl
@uzatmaisterseen yaşınız küçük, kadınların ilk gecesini kız arkadaşlarına nasıl anlattığını büyüdüğünüzde daha iyi anlarsınız.
Neyse, konumuz bu değil.
Kadın kocasını reddediyor mu? Böyle bir hakkı var ve erkek buna saygı duymak zorunda kalıyor mu, kalıyor...
Kadın da, kocasının erkek arkadaşı ile konusu ne olursa olsun, içeriği ne olursa olsun yaptığı sohbete burnunu sokamaz. Bu da özel alan.
Bunu kadınlar öğrenecek... - +1 yıl
Erkeklerin peki evli olmalarına rağmen başka kadının vücuduna bakıyor olmaları normal mii? Özel alan diye diye gitsinler o kadının kollarına ona da mı kadın burnunu sokamaz diceksin. Kadınlar bi erkeğin vücuduna baksa erkekler yapmadığı şeyi bırakmaz onlara. iki tarafta yapmaması gerekiyor özel alan diyerek eşini aldatmış sayılıyor bence
- +1 yıl
@uzatmaisterseen hâlâ anlamıyorsunuz. Erkek başka kadına bakmaya, mastürbasyon yapmaya başladıysa, evli olan kadınla cinselliğinde problem vardır. Bu problemin yüzde 90 kaynağı da kadındır. Baş ağrısının mucidi olan kadınlardan bahsediyoruz.
Erkeğin sperm torbası tamamen boşalınca dolması için en az 3 gün geçmesi gerekir. Benzin deposu bitik araç nasıl hareket etmiyorsa, sperm torbası boş erkek de kadınlara niyetlenmez. Peki bu sperm torbaları hep neden dolu kalıyor? Kadın istemiyorum dediği an o torba boşalmıyor. Erkek de gidip kendine göre yöntem buluyor.
Kadın bakacaksa baksın, Türk kadını cinsellikte zaten yok, kalkıp başka erkeğe bakacak.
Konuşturmayın beni, daha küçüksünüz, gelmiş eşitlik gaygadası yapıyorsunuz. - +1 yıl
G. er. i. z”eka. lı herıf bıde aldatmaya kılıf uyduruyorsun. Neymıs kadının sucuymus. Ayrılsın o zaman ne halt yerse yesın. Bugun karın seni aldatsa, bende suc var yetemıyorum herhalde mı dıyeceksın?
Soran+1 yılErkeklerin beyni olmadığı için görsellikle kolayca etkilenebiliyorlar beyinleri bacak aralarında o yüzden de bakmak bir haz hissetmek de aldatmadır
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkek gruplarında bu tarz mesajlaşmalar hep döner. Kadın gruplarında da döner biz kız arkadaşlarımla birbirimize neler neler atıyoruz. Bu eşlerimizi sevmediğimiz veya ihanet edeceğimiz anlamına mı geliyor tabiki hayır. Yani biraz abartılı tepki veriyorsun bence
01 Yorumla
Soran+1 yılBen öyle öf şu erkeğe bak çok tatlı vs diye düşünmüyorum ama bi erkek öyle video izlediğinde iç geçirir bu aldatmakla aynı seviye benim için
+1 yılErkek düzgün olsa arkadaşı bozuk çıkıyor erkek adam gibi adam olsa annesi agrasif çıkıyor yani var ya bana evlilik güzel şey diyenlere inanmıyorum artık çünkü sadece kocayla evlenilmiyor bizim ülkede! Hepsini toptan iyi seçmek lazım!
13 Yorumla
Soran+1 yılErkeklerin hiçbirine güvenilmez
- +1 yıl
Artık kadınlara da güvenilmez insanların çivisi çıktı komple
Soran+1 yılÖyle tabi
+1 yılEşine söyle bir daha böyle bir şey görmek istemiyorum diye ya da sohbeti kesmesini iste. Böyle arkadaşlar kendi yuvasını yıkarken yanındakini de yoldan çıkarır
31 Yorumla
Soran+1 yılDoğru, güzelim karısı uyurken gecenin 2 buçuğunda izlediği videoyu kocama atıyo pislik, bolca küfür ettim
Bacım o vidyolar çağımızın vebası maalesef bakmayanı dövüyolar🤦♀️
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSen de böyle bir şey gönder
11 Yorumla- +1 yıl
Hahahah
+1 yılKocanın arkadaşına mesaj atardım utanmıyo musun bu tür videolar atmaya diye ağzıma geleni söylerdim valla çok sinirlenirdim
31 Yorumla
Soran+1 yılİzin vermezdi elimden telefonu alırdı
Cinsel Yaşam konusunda 620 cevap paylaştı. Allah kahretmesi ne kadar uyarsamda aynısı sürekli başıma geliyor.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı.
+1 yılÜzülecek durum yok, soğuk kanlı olmalı. Önünüzde daha nice yılllat ve nice de çıplak kadınlar bir şekilde gelip geçecek.
11 Yorumla
Soran+1 yılAynı videoyu ben paylaşsam tepkisi ne olurdu acaba bunları kabullenip güzelleştiremeyiz
Gizli Üye(25-29)+1 yılAmaaan bu kadar takma kafana kocan ne demişki ay keşke bununla evli olsam karım böyle güzel değil kızın adını bul bana falan mı dedi sanki? En fazla ateş emojisi yollamış konu kapanmıştır. Her erkek bunu yapıyo hepsi
01 Yorumla
Soran+1 yılYa yapma Allah aşkına normalleştirme bi o videoya bakıp bide karısına bakmıştır o m*l arkadaş eşimin böyle bi düşüncesi olacaksa boşasın razıyım aldatmak kafada olan bir şey baikası için iyi bir şey hissetmesi bile benim için çok kötü
Abartılacak bir durum yok gibi... Ancak eşinizin telefonunu karıştırmanız kişilik bozukluğudur. Varsayalım ki tesadüfen gördünüz, eşinizin de dikkatli olmaması da mahreme ne kadar önem verdiğinin göstergesidir. Her taraf berbat...
00 Yorumla
+1 yılSen buna mı şaşırdın, balım normal şeyler bunlar erkek muhabbetlerinde bu tür şeyler dönüyor zaten
01 Yorumla
Soran+1 yılDönmesin kardeşim karaktersiz mal yanında karısı varken neler neler izliyorum yetmiyo bide benim kocama da atıyo
Cinsel Yaşam konusunda 11,7b cevap paylaştı. Pazartesi sabahı hemen adliyeye git, boşanma davası aç. Kocan kurtulsun senin gibi az gelişmiş bir varlıktan.
06 Yorumla
Soran+1 yılYazık
Soran+1 yılErkeklerden bi halt olmaz evlenerek başımı yaktım evet
Soran+1 yılBi kedi yavrusu olsa yeter en azından böyle güvensizlik vermez
Cinsel Yaşam konusunda 994 cevap paylaştı. Hiçbir sey yapma. Böyle saçma sapan konular yüzünden tartışarak ilişkine zarar verme
Bu ve benzeri şeyler tekrar ederse de benzerini ona yaşat ki anlasın ysşadığın rahatsızlığı
00 YorumlaYa of aşırı sinir bozucu kim bilir neler oldu kendi hayatımda da ahh ya 🤦♀️ çok ap talım. Neyse. Bilemedim
10 Yorumla
+1 yılNe kadar süredir evlisiniz ve siz nasıl denk geldiniz videoya. Eşinizin tepkisi ne oldu
18 Yorumla
Soran+1 yılFilm izliyoduk gece 2 buçukta bildirim geldi öyle baktık beraber telefona açıp instadan gelen reelslere bakıyodul ve o videoyu gördük, o hiçbir tepki vermeden ben saydırdım
- +1 yıl
Hoş değil. Seviyesiz bir durum. Tepkini belirt ve konuş onunla
Soran+1 yılKonuştum ağladım üzüldüm kendini haklı görüp gitti uyudu
- +1 yıl
Suçluluğu bastirma tavrı. Tamamen kesip atma lakin bu konuda ki rahatsızlığını ve ciddiyetini korumani tavsiye ederim. Yoksa ilerisi için daha kötü şeylere kapı açılmış olur
Soran+1 yılKendini haklı çıkarmak durumu normalleştirme için sizde kızlarla birbirinize erkek atmıyor musunuz diyo, biz çıplak erotik hareketler sergileyen erkekler atmıyoruz bunu biliyor
- +1 yıl
Çok ağır konuşmuş. Yani başka erkekler atılmasını hoş mu görüyorsun deseydin ya
Soran+1 yılAtmıyoruz dedim bunu böyle kıyas yaparak normalleştiremezsin dedim
- +1 yıl
Sağlıklı bir durum değil bu. Allah yardımcınız olsun ne diyeyim
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen olsam o kocamın da arkadaşının da agzina s1cardim
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılDaha fena şeyler de yapıyorlardır aşk meşk durdurmaz bunları
20 Yorumla 😅😱 var öyle piskopat arkadaşlar vay be benim hiç arkadaşım yok öyle mal arkadaşa bile razıyım 🥺
00 YorumlaBence normal yani samimi olduğum arkasıma atıyorum yani gülüp geciyoz oda atıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılEvliyiz evliyiz herkes evli neden böyle bi video izliyoz
Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. erkekler, kızlar birbirine böyle videolar atar. normal
03 Yorumla
Soran+1 yılEvliyiz evli ne gerek var böyle şeyler izlemeye
Soran+1 yılGörmek başka ama başında oturup izleyip röntgenini çıkarmak başka erkek öyle bi video görünce kolonoskopi yaparcasına bakıyo
Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Bu islerin b. kunu cikarmiyosa takilmamalisin. Ne kadar az sey takarsan o kadar rahat mutlu olursun
01 Yorumla
Soran+1 yılİşin başından uyarımı yapayım o da arkadaşına yapsın sonrasında devam ederse o zaman b*ku çıkarılır
+1 yılNerden bilion asik oldugunu ilk ciktiginiz birbirinizle evlendiniz
01 Yorumla
Soran+1 yılYanımızda mıydın da bizden iyi biliosun
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜzülecek bir durum yok ki. Video sonuçta. En fazla kocana izleme rahatsız oluyorum dersin. Kadınlar birbirine neler atıyor neler ama erkek atınca nedense kötü oluyor erkek.
07 Yorumla
Soran+1 yılKocam izlememesi gerektiğini benim böyle şeylere takık olduğumu bilir ama o arkadaşı ona atmış işte
Cevap sahibi+1 yılburada eşinin suçu yok aslında. Belkide hiç izlemedi bile.
Soran+1 yılTamam ben eşime kızmıyorum, o arkadaşına kızıyorum böyle olunca da eşim ban aarkadaşını savunuyor, sizde erkek atmıyor musunuz birbirinize diyor bide
Cevap sahibi+1 yılBenim eşimin kadın grubu öyle şeyler atıyor ki inan diyecek bir şey bulamıyorum. Sende haklısın o da ama öyle büyütüp kavga edecek bir durum yok ortada. Tadını kaçırma bence bunun için
Soran+1 yılTad kaçmasın isteniyosa arkadaşını uyaracak böyle sohbetler edilmeyecek
Cevap sahibi+1 yılPeki o zaman git eşinin ağzına ederek söyle o arkadaşını uyarsın
Soran+1 yılUyaracak
Gizli Üye(25-29)+1 yılerkekler arası olabilyor bazen böyle. çok fazla üstüne gitmemeni öneririm. yani demek istediğim gülme komiklik olarak atılmıssa üstüne düşme onun haricinde tabi ki sıkıntılı bir durum
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbu arada soruyu yanlıs okumusum ç. k. videosu derken normal instagram videosu sanmıstım. sory. rahatsızlıgını dile getirmelisin.
Soran+1 yılKadın tw*rk atıyo her yeri meydanda
Neden attı acaba bunun altında başka bir şey olmasın
09 Yorumla
Soran+1 yılkardeşim birisi demekki
Soran+1 yılÖylesine görüp beğenmiştir videoyu sonra da arkadaşlarına atmıştır
Soran+1 yılGecenin 2 küsüründe ne atmiş dedik ve beraber mesajı açıp izledik bu
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. videodaqki kadnı kıskamayın
erkeğin ona duyusu olmaz
sadece tekniğe bakarlar09 Yorumla
Soran+1 yılGörmesi bile sinir eder beni
Soran+1 yılOlmuyorum
Soran+1 yılEvet huzursuz olduk bu yüzden böyle şeyleri izlemeye birbirimize atmaya gerek yok
Soran+1 yılBen o kadar gevşek olamam
Gizli Üye(25-29)+1 yılYüzü falan varsa ifşa et ya da attığı hesap ona ait olduğu belliyse Instagram'da bütün ailesine açık taniyanlar görecek şekilde ifşa et kocası ve hiç acıma haddini bilir bir daha yanında geçemez ailenin
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer arkadaş ortamında böyle pîç kisiler olur olmazsa olmaz bir olay 😂 kocanin bu konuyu hic onemseyecegini sanmıyorum.
Sende aynı şekil yap önemseme 😃
00 Yorumla
+1 yılErkekler arasında böyle muhabbetler döner çok önemseme
00 YorumlaO arkadaşınızı uyarmanız gerekiyor. Bunun yanında ise eşinize gönderebilecek cesareti bulduğuna göre, eşinizde de meyil var. Bu durumdan duyduğunuz rahatsızlığı sert bir dille her iki tarafa da belli etmelisiniz.
02 Yorumla
Soran+1 yılKocama belli ettim ama arkadaşı başka şehirde ve hiçbir muhabbetim yok ona da artık kocam şahıs bi ayar çekmeli
Ne olduğunu bilmiyordur İzledikten sonra öğrenmiştir
00 Yorumla
+1 yılAllah aşkına nette gezinen videoların yarısı p*rno dünyada çıplak kadın videosu nedir saçma bulduğunu söyle hadi ordan et
33 Yorumla
Soran+1 yılŞans eseri karşısında çıksa görse tamam neyse dicem ama arkadaşı hususi olarak bak çıplak kadın diye atmiş
- +1 yıl
Boş erkek muhabbetidir diye umuyorum ama bir ufak fırça çekilebilir trip atmaya sinirlenmeye gerek yok bence
Soran+1 yılEğitilmeleri gerek ya gerçektende barınağa kapatılsınlar
Sinirlenecek bişey yok bunu hepimiz yapıyoruz galiba
06 Yorumla
Soran+1 yılKardeşim evlendiğinde böyle bir şey yapmana ne gerek yok sen sadece karını istediğin için onunla evlenirsin başkasına bakmamak lazım o mal arkadaş başka kadınlara bakıp kocama da baktırıyo ben buna kızıyorum
Soran+1 yılEvliyken ne gerek var bakma öyle bi video mu gördün bakma geç gözünle bile zina yapma ne gerek var
Soran+1 yılUmarım yapmaz görücez
Gizli Üye(25-29)+1 yılKötü bir durum fakat engelleyemezsin böyle şeyler normal görülüyor
04 Yorumla
Soran+1 yılBen kabul edemem böyle şeyi böyle şeyler istiyorsa evlenmeyecek açıp video izlesin o zaman
Cevap sahibi+1 yılRahatsız olduğunu belirt ama mesajlarını gizlice karıştırıyorsun sanırım bununda anlaşılmaması için farklı bir yöntem lazım
Soran+1 yılYok gizlice telefona bakmam beraber bakıyoduk o saatte gelen mesajlara
Cevap sahibi+1 yılDemekki sana güveniyor çok dert etme
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenim de arkadaşım evlendi bugün. Acaba o sen misin
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@dincbeyer ha ben bugün evlendik anladım ya pardon
Cevap sahibi+1 yıl@dincbeyer hayır
- Cinsel Yaşam konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılSorun bunu gormen sorun. Kocan bunlari senden saklamali. Ne var mk hepsi p*rno izlemiyor mu sanki? Be saniyorsunuz anlamiyorum.
01 Yorumla- +1 yıl
Senin bunu**
Ne**
+1 yılBoşa kocanı boşuna uzamasın bu güvensizliğin sizin gibi kıskanç kadınlar neden var hepsi kahrolsun defolun gidin az hoşgörülü ol altı üstü bi video
01 Yorumla
Soran+1 yılGüvensiz mi, öyle bi videoyu ben çekip paylaşayım kocma da bana çok güvensin beni kıskanmasın sesini çıkarmasın o zaman madem o videoda hiçbir sıkıntı yok hepimiz çekelim
Gizli Üye(30-35)+1 yıliğrenç pislikler ananın videosunu at yaz bidakine
11 Yorumla
Soran+1 yılKeşkee
+1 yılErkekler arasında oluyor bu durum banada atıyordu arkadaş uyardım en son. Eşin uyarsın atmasın
01 Yorumla
Soran+1 yılUyaracak
Bu durumu öğrendiğini belirtirsen senden daha cok sey gizler bence alttan alttan uyarmalisin
01 Yorumla
Soran+1 yılMesajı yanımda açtı gösterdi kim bilir neleri neleri göremedim
+1 yılKocan da karşılık vermiş mi o kadına vermemişse ona göre hareket et kadının ağzına sıç
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim yanımda nasıl bi karşılık verir 1 2 dk izleseydi hâllenirdi ama
+1 yılKarektersiz ama erkekler hep yapar bencede yanlış
10 Yorumlaİkisini de parçala
10 Yorumla
+1 yılPislikler ya eşleri varken bile :/
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yıldert ettıgın seye bak sende onun karısına cıplak erkek vıdeosu at
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 376 cevap paylaştı.
+1 yılErkekler hep böyleler ya gözleri doymuyor bş türlü
01 Yorumla
Soran+1 yılAç köpekler
+1 yılKnk kim bilir daha neler atıyorlardır birbirlerine
04 Yorumla
Soran+1 yılİlk defa böyle bir şey attı dedi
- +1 yıl
Sanmam ;)
Soran+1 yılAllahından bulsun
- +1 yıl
Amin
+1 yılAdamın özel hayatına karışma bence hata ediyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılÖzel hayat diye at gözlüğü takalım kocam telefonda beni aldatsın
+1 yılNormal kizim erkek geyigi
02 Yorumla
Soran+1 yılİğrenç
- +1 yıl
Yok be normal
+1 yılKocan ne tepki vermis
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlacak şey değil yani
10 YorumlaAgzina sicardim onu atanin sonrada eşiminn
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 916 cevap paylaştı.
+1 yılBöyle şeyler yapmanızı istemiyorum de
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAralarını aç görüşmesinler 😄
40 Yorumla- Devamını Gör (41)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım