Evet bazen gerekiyor💅🏻 evet burayada koyuyorum iyi köpürmeler aşkolarım

Evet bazen gerekiyor💅🏻 evet burayada koyuyorum iyi köpürmeler aşkolarım

Hayır ben bir süre sonra sıkıldığım ve hatta laf anlatmaktan yorulduğum için artık cevap vermiyorum. yani2 saat anlatıyorsun yok anlamıyorlar insan akıl sağlığı için de artık bu tarz akrabaalrı ile konuşmama kararı alıyor. benim de inançsızlığım yüzünden eleştiren çok akrabam olmuştu her birine ayrı ayrı laf anlattım o kadar
Cevap
6Cevap
Hayır cevap vermiyorum, ama cevap vermemin sebebi öyle akrabalarım olmaması da olabilirr tabi
Bazen ayar vermek gerekiyor
Kesinlikle burunları bazen her işte çıkınca
Onun bunun dedikodusunu yapan akrabamızın kızı evlilik dışı doğum yaptı mesela. Gerçi bu durum herkesin başına gelebilir yadırgamıyorum ama zamanında öyle çok dedikodu yaptı ki kendi kızı zor durumda kaldı. Şimdi de herkesten sakladığını zannediyor bu durumu. Şimdi de kendileri dedikodu malzemesi oldu
Konu ilişki değil cinsellik normal ama bahsettigim kız bu konuda bana iftira peşinde ve giyimimi eleştirip sözde dindarlardan (hani ne giyimiyle ne eylemiyle dine uymayan bir başı ve beyni kapalı) olanlardan ama adalet çok iyi işlemiş verdiğin örnekte
Benim gözümde bütün sulalem yobaz
Nerelerdesin seni bayadır görmedik bende anne tarafı yobaz baba tarafında 3 4 kişi anca vardır yobaz
Uzun zamandır soruları cevaplamiyorum başka alemlerdeyim
Umurumda olmaz
iyi yapmışsın
Akrabağ mı :)
Hayur
Hayır ne gerek var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?