Aile & Toplum Depresifler nerdesiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Bugünde depresif modu bugünde keyifsiz bir gün icelim 🥃 Güncellemeler+1 yıl En güzel yarinlarla sen actin arami 🍻 kalbim yarali Güncellemeler+1 yıl Duydumki unutmussun gözlerimin rengini yazik olmus o gözlerden sana akan yaslara Depresifler nerdesiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
İk4126 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 88% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Aynen hergün keyifisiz su secim de işin içine girdi tam tarifsiz duygular ne yapsam sarmiyor gezmek eglenmek hiç fayda yok sen viskinin buzuyla oynamaya devam faydası var mı 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Csnim cok yaniyor Yorumla İk4126 +1 yıl Aldadıldınmı Yorumla Soran +1 yıl Hayat tarafindan aldatikdim Yorumla İk4126 +1 yıl Can acısı sarhos olmayala gecmiyor ama umutturuyor Yorumla Soran +1 yıl Ben7 hayat alsatti Yorumla İk4126 +1 yıl Hayat kimini yükseltiyor kimini acılar içinde içini yakıyor Yorumla İk4126 +1 yıl Fazla içme sokaklara düşersin Yorumla Soran +1 yıl Düsmem evde ictim Yorumla İk4126 +1 yıl Oo ayılmişsin güzel iyi sevindim yollara düşmemişsin nasıl düzeldinmi🙃 Yorumla Soran +1 yıl Düzeldim Yorumla
Cbcvlh Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 42% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 355 cevap paylaştı. Ben de depresifim bugün ağladım ama gece enerjim yükseliyor açıyorum bir Doja Cat gidiyor kfkfkf 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Bende simdi agliyorumm 🥃 Yorumla Cbcvlh +1 yıl Ben akşam 6 da ağladım gece 1 den sonra modum yükseldi anlatmak istersen dinlerim Yorumla Soran +1 yıl Ben herseyi icime atarim ama tesekkür ederim 🥺🥃 Yorumla Soran +1 yıl Neler cektim sen bilirsin sen affetsen ben affetmeeeem bütün zalimleri sen affetsen ben affetmeeem! Yorumla Cbcvlh +1 yıl Tanrı affetse ben affetmem Yorumla Soran +1 yıl Etmem Yorumla
Kirginimcokk0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Buradayim 0 6 Yorumla onlyfriends +1 yıl Hemşire sen hayatında bira mı içtin Yorumla Soran +1 yıl 🥃🥃 Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl Birincisi benim bir ismim var ikincisi sanane Yorumla onlyfriends +1 yıl Yahu bak beddua ederim gene arabana biri çarpar ahım tutuyor Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl Dönüp dolaşıp seni bulmasın dikkat et Yorumla onlyfriends +1 yıl Bana bir şey olmaz aşkım Yorumla
Konrad027 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Her günüm depresif geçiyor 0 22 Yorumla Soran +1 yıl Aynen Yorumla Konrad027 +1 yıl Umarım refaha kavuşuruz Yorumla Soran +1 yıl Ben ölünce kavusurum 🥃 Yorumla Konrad027 +1 yıl Mezarda da başka sıkıntılar çıkar eminim Yorumla Konrad027 +1 yıl Sen benim yerime de iç şu an içemiyorum Yorumla Soran +1 yıl Tanri affetse ben affetmem Yorumla Konrad027 +1 yıl Affedenin gözü çıksın😂 Yorumla Soran +1 yıl Ciksin ya Yorumla Soran +1 yıl Ya ne ya a. yav küfürmü silmeyin Yorumla Soran +1 yıl Bak ya Yorumla Soran +1 yıl A x M x K x etcem ben o küfürü Yorumla Konrad027 +1 yıl 😂😂 Yorumla Konrad027 +1 yıl Et ama tam yazma işaretleme yaparak mesela a*ına k*yayım gibi Yorumla Soran +1 yıl Hayiedir yani Yorumla Soran +1 yıl S*ktigmn sitesi a***** Yorumla Konrad027 +1 yıl Buranın saçmalığı bu Yorumla Soran +1 yıl Kalbim yaraaaali gönlüm yaraaaliiiii Yorumla Konrad027 +1 yıl Hiç girme şarkı sözlerine çıkamayız Yorumla Soran +1 yıl Yarali kalbim Yorumla Konrad027 +1 yıl Ee başka Yorumla Soran +1 yıl Tanei affetse ben affetmem Yorumla Konrad027 +1 yıl Bergen dinliyorsun Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl Hareketli şarkı dinliyom depresyona sokma 0 0 Yorumla
petitbébé Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl İçsem içerdim cidden 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Gel icelimm🥃 Yorumla petitbébé +1 yıl İçenler iciyodur bir köşede Yorumla Soran +1 yıl Sevilip sevmeyenleri sen affetsen ben affetmeeeem Yorumla petitbébé +1 yıl Kız dursjdkddk Yorumla Soran +1 yıl Durmam durdurma beni Yorumla
YıldızAy34 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Ne içiyon 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Viski Yorumla YıldızAy34 +1 yıl Var mı kadeh Yorumla Soran +1 yıl Var olmazmi Yorumla YıldızAy34 +1 yıl Doldur hele gece uzun Yorumla Soran +1 yıl 🍻 Yorumla YıldızAy34 +1 yıl Anlatcan mı suscaz mı Yorumla Soran +1 yıl Siginirdim yagmurlarina Yorumla YıldızAy34 +1 yıl Günaydın Yorumla
Devrimosmanli Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 37% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 977 cevap paylaştı. İç iç yaşama 0 0 Yorumla
emreJ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 32% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Geldim 0 0 Yorumla
sadmom10 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Canım çok sıkkın 0 1 Yorumla Cbcvlh +1 yıl Anlatmak istersen dinlerim Yorumla
yuruyendepresif Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Ben buradayim 0 2 Yorumla Cbcvlh +1 yıl Kullanıcı adın hoşuma gitti Yorumla yuruyendepresif +1 yıl @Cbcvlh tesekkur ederim xjxjcj Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Aynen hergün keyifisiz su secim de işin içine girdi tam tarifsiz duygular ne yapsam sarmiyor gezmek eglenmek hiç fayda yok sen viskinin buzuyla oynamaya devam faydası var mı
Csnim cok yaniyor
Aldadıldınmı
Hayat tarafindan aldatikdim
Can acısı sarhos olmayala gecmiyor ama umutturuyor
Ben7 hayat alsatti
Hayat kimini yükseltiyor kimini acılar içinde içini yakıyor
Fazla içme sokaklara düşersin
Düsmem evde ictim
Oo ayılmişsin güzel iyi sevindim yollara düşmemişsin nasıl düzeldinmi🙃
Düzeldim
Ben de depresifim bugün ağladım ama gece enerjim yükseliyor açıyorum bir Doja Cat gidiyor kfkfkf
Bende simdi agliyorumm 🥃
Ben akşam 6 da ağladım gece 1 den sonra modum yükseldi anlatmak istersen dinlerim
Ben herseyi icime atarim ama tesekkür ederim 🥺🥃
Neler cektim sen bilirsin sen affetsen ben affetmeeeem bütün zalimleri sen affetsen ben affetmeeem!
Tanrı affetse ben affetmem
Etmem
Buradayim
Hemşire sen hayatında bira mı içtin
🥃🥃
Birincisi benim bir ismim var ikincisi sanane
Yahu bak beddua ederim gene arabana biri çarpar ahım tutuyor
Dönüp dolaşıp seni bulmasın dikkat et
Bana bir şey olmaz aşkım
Her günüm depresif geçiyor
Aynen
Umarım refaha kavuşuruz