Ben kimseye söz vermem yani söz vermem derken ikna etmek ile ilgilenmem çünkü en söylerim gerisi insanlara kalmış ister yaparlar ister yapmazlar yani kime beni dinlesin diye uğraşmam.
illa ki öyle bir iddiam yok ama doğru kararlar alıp, mantık çerçevesinde davranış sergilediğim için genelde dinlenir ancak! herkesin ortak fikrini almaktan yanayım
Hemde nasıl 😁 insanlara öyle yapmalarını veya yapmamalarını ve nedenini söylüyorum genelde... Söylediklerim harfi harfine çıkınca her konuda benden fikir alamaya geliyorlar... 😁😁
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Ben kimseye söz vermem yani söz vermem derken ikna etmek ile ilgilenmem çünkü en söylerim gerisi insanlara kalmış ister yaparlar ister yapmazlar yani kime beni dinlesin diye uğraşmam.
illa ki öyle bir iddiam yok ama doğru kararlar alıp, mantık çerçevesinde davranış sergilediğim için genelde dinlenir ancak! herkesin ortak fikrini almaktan yanayım
Elinde sonunda dedigim olur ve iş işten geçtikten sonra ahlanıp vahlandıklarında hep derim. Sözümü dinlemen için hacı sakalımı bırakmam lazım diye. 😂
Hemde nasıl 😁 insanlara öyle yapmalarını veya yapmamalarını ve nedenini söylüyorum genelde... Söylediklerim harfi harfine çıkınca her konuda benden fikir alamaya geliyorlar... 😁😁
Her insana söz söylemem, benim için kıymeti olan insana fikirlerimi söylerim. İnsanlar dediklerime güvenir.
Alırlar, almadıklarında pişman olurlar genelde. Kâle alınmıyorsam o insanın gozunde bir onemim de yoktur, onun da benim hayatımda yeri yoktur.
Dinlemeyeni hayatımda tutmam. Yeri gelince ben de söz dinlerim o ayrı ama benim de sözümü dinlemek zorunda. Eğer hayatımda olacaksa 🙂
pek umursadığım bir şey değil aslında.. fikirler, düşünceler, tavsiyeler verilir almak isteyen alır.. sonuç olarak kimsenin mentörü değiliz.
mentöy ne abiy
Dinlenir ve saygı duylur Sözümün dinlenmediği yerde kalmam kendi hegomanyamı kurarım kabile gibi düşün :D
Her konuşulan konuya fikir beyanında bulunmam bilgim dahilinde olan bir konu ise tabiki fikrimi söylerim dinlenir de
Çok bilen insan ne desen dinlemez, az ama öz konuşurum.
Genelde yerine göre davranıyorum o yüzden saygı duyup dikkate alırlar.
İnsanlara bişey söylemeyi bırakalı çok oldu yaa
Öğüt veren bir tip değilim aslında fikir özgürlüğünden yanayım ayol
Evet dinlenir ve fikir alınan kişi olurum genelde. Keyifli geceler.
Hayır hatta bu yüzden de sıklıkla "bıçağım yok ki sözüm dinlensin" derim
Evet sözümğ dinleyip önemseyen insanlar var sağ olsunlar
@efulimmm88 kız helga şirkette sözüm dinleniyor mu ki?
Semtte benden büyükler abi dıyor ama 🤔
Fazlasıyla dinleniyor
Alınır kaale alınmayacağını mi hissedersen bana çok ihtiyaçları olduğuklarini bilsem de ağzımı açmam
Sözüm genelde dinlenir
Genelde fikirlerim boş değildir
alındığını düşünmüyorum yani.. herkesin dinlemesi gibi bir kaygım yok elbette
Muhteşem ikna etme gücüm sayesinde evet çoğunlukla sözüm dinlenir
Yok be çok nadir sözümün dinlenmesi için cebime para girmesi lazım onu geçte olsa anladım
Ne gerek var ki 😀
Dimi ya 😀
Hep seni dinlesinler 🤣
Akıllı insanı kim dinlemez 😀
Hani nerde o lambam nerede 🤣
Çoğu zaman dinleniyor
Kime ne diyim ki ben.
Dinlenir hep hakli cikanda ben olurum
Elbette koç burcuyum ben 😎
Hayır dinlenilmez
evet çevremde her şey danışılan kişiyim ben
Alınmadığı yerde ne işim var 😂
Genel manada sözlerim dikkate alınır şükür ki
Dinlenmezse dinletiriz
Dinlenir zaten çoğunlukla iyi fikirlerim olur
Dinlenmezse uzaklaşirim uğraşamam
Kim ne yapacak benim sözümü
Hayır
Doğru söz her zaman dinlenir
Dinlemeyen üzülür.
Dinlenir
Sözüm dinlenmiyorsa orada isim olmaz
evet
Evet dinlenir
Dinlenir.
Eninde sonunda dediğimi yaptırırım
Çok da değil
Dinleyen var
Uygular mı o başka
Hem herkes çocuk mu
Kendi kararlarını kendi alsin
Dinlenir
Yalancı dolancı samimiyetsiz insanlar dinlemez.
Dikkate alınıyorum
Evet
Kişiye bağlı
Evet
Alınır
Alınır
Herzaman ki gibi
Dinlenmez
Evet
Genellikle dinlerler