Güncellemeler
+1 yıl
burada modernlikten kastım insanların bir birine olan saygısı. Yalandan kendinizi yırtıp Azerbaycan'da kapalı kadın sayısı fazla demeyin. Ben kör değilim 3 aydır Bakü'nün her yerini gezdim gördüm. Gördüklerime inanıyorum. Ülkede kapalı kadın az diyince kapalılara küfür etmişim gibi ne tepki veriyorsunuz? Kapalıya da açığa da saygı var diyorum burada. Bu özelliğinizi çok sevdim böyle de kalın
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Azerbaycan ne kadar yerki bir avuc kadar Bakü, bide Genca si var. Turkiyede Bahsettigin gibi yerler de mevcut
Gence'ye değil de İsmayıllı, Zaqatala diye yer vardı oraları da gördüm. orada da durum aynı. Çok sevdim. Doğası da güzeldi
Sen oralari sevdiysen daha birsey demek olmaz, Turkiyenin Akdenizi, Karadenizi Egesi yaninda Gurcu ya da Azerinin lafi bile olmaz.
İlla kokuşmuş ötekileştirme mi olsun yani?
2 yıl yaşadım Bakü dde. Son derece modern bir ülke. Bizim gibi Arap seviciler değiller.
Aynen öyle. Ben de sevdim çok. Bakü'nün neresinde oturuyordun?
Park Bulvar
Merkez
Modern bir yer evet. İnsanların birbirine saygıları yüksek.
Lütfen böyle kalın. Çok korkuyorum orayı da araplaştırırlar diye. Ben çok sevdim Azerbaycan'ı. Bazıları aşırı kötü tepki verdi küfür ettim sanki. Yorumu sildim kafam rahat olsun diye. Uğraşmak istemiyorum
boş ver onları sen. Azerbaycan'ı beğendiğine sevindim 😇😇👍🏻
Sizi çok seviyorum. Diliniz de çok tatlı ❤️❤️🇹🇷🇦🇿❤️❤️
❤❤❤❤
Azeriler de müslüman aslında ama bizim kadar dinlerine bağlı değiller sanırım
Ruslardan etkilendikleri bariz..
ama biraz daha hoşgörülü oldukları da ortada
Ne bekliyordun ki. Biz araplasmis bir toplumuz. Azerbaycan ise ruslasmis bir toplum.
Modern lesme diye diye kendi benliğimizi unuttuk
degil
Evet