Mesela instagramdan Avrupa ülkeleriyle alakalı bir rapor görüyorum, Avrupa ülkelerinin arasında Türkiye de var. Avrupalıların hepsi raporu falan herşeyi bırakıp yorumlara sadece “Türkiye Avrupa ülkesi değil” yazıyorlar. Evet, adamların tek derdi bu. Ve bunu Türkiye’yi Avrupa ülkesi olarak gösteren her gönderinin yorumlarında yapıyorlar. Çok garipler. Neden böyle yapıyorlar? Özellikle Türkiye’ye yapıyorlar bunu. Ve gerçekten garip yani tek dertleri Türkiye olmamalı bence ama öyle davranıyorlar.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Nüfus çok ve çoğunluğu müslüman e ekonomi de berbat bizden yararlanacakları pek bir şey yok o yüzden istemiyorlar
Nüfus çok? Almanya kadar nüfusumuz. Avrupadaki çoğu ülkenin nüfusu fazla zaten Almanya 85 milyon BK Fransa 70 milyon falan. Müslümana gelince, Bosna Hersek Kosova Arnavutluk falan buralarda da Müslümanlar çoğunluk ama hiçbirinin derdi o ülkelerle değil sadece Türkiye’yle. Ekonomik olarak da yine doğu Avrupa denilen ülkelerin ekonomisi de iyi değil ama kimse onları “Avrupa ülkesi” olmaktan men etmiyor. Sadece türkiye.
Tamam işte avrupalı olduğumuzu kabul ederlerse avrupanın ikinci en büyük ülkesi müslüman olacak türkiye kendi başına avrupanın 10 da 1 nüfusuna sahip hristiyanlar bunu istemez o saydığın ülkeleri toplasan 10 milyon etmez kendince kendini çeviren ülkeler bir zararları yok türkiye yi avrupalı kabul etmek ab ye vs almak dengeleri çok değiştirir
Tek dertleri din mi yani? Aslında Avrupa hiç de dindar değil hristiyanların oranı bile her yıl düşüyor.
ya düşün bizi avrupalı kabul ettiler kapıları açtılar kaç kişi avrupaya akın eder orada hayat kurmaya çalışır ülkede genç kalmaz ne olduğu belirsiz insanları da doldurdular ülkeye sınır yol geçen hanı onlar da avrupaya kaçar avrupanın ihtiyacından çok fazla insan dolar avrupa ya o yüzden çıkarlarına olmayan şeyi kabul etmezler
Yani sonuç olarak Türkleri sevmiyorlar ve ülkelerinde istemiyorlar bu yüzden bizden mümkün olduğunca uzak kalmaya çalışıyorlar. Bizim canım milletimiz de onlara yaklaşmaya çalışıyor 🤦♀️
çok dogru diyorsun bir de Müslümanların doğum oranı oldukça fazla ve İslamın yayılmaz hızınıda hesaba katarsak onlar bundan korkuyorlar
zaten tarihten gelen yedikleri dayaklardan ötürü dehşet bir Türk nefreti ve korkusu var
ekonomi eğitim ve toplum olarak gelişirsek avrupa yı geliştireceğimize güçlendireceğimize inanırlarsa isterler her şey çıkarlara bakıyor
Insanlarin hal ve hareketlerine bak,
Giyim tarzlarina bak, konusmasina bak, calisma hayatlarina bak. Avrupa gormesek inanirdik belki de kafa yapisindan tut adetlere kadar sacmaliklarla dolular.
Çünkü birileri ülkeyi devasa bir mülteci kampına çevirdi
Ne alaka Avrupa’da da çok fazla mülteci var
alakası yok onunla ilgili değil tarihte geliyor bu. Avrupada ki gravürleri görsen Devil Turk, The Terrible Turk diye tasvirler yapılır..
1900 yilardan sonra birçok şey değişti ama 2000 lerden sonra geriye dönüş işin temelinde tarihten geliyor bu doğru ve suanki yönetim biçimi şeriyata meyilli ve bu adamların kâbusu mülteci konusu ise şudur eğer Türkiye Avrupa birline katılır ise para karşılığı satılmış olan veya verilmiş birçok mülteci türk ve avrupali sayılacak Avrupa ülkesi değil Türkiye resmi ve coğrafi olarak sadece İstanbul tekirdaga bu ve benzeri illeri Avrupa kıtasında bulunuyor ama bu bütün ülkeyi Avrupalı yapmıyor adalet ve birçok yönden Türkiye bağımsız Avrupa insan haklarını tinlamiyorlar bile neden Türkler ve Türkiye Avrupalı olmalı kokenimiz Orta Asya'dan geliyor
Şeriata meyilli mi? her şey serbest. Ne şeriatı? Hatta tam tersi domuz etini kasaplık et sınıfına 2005 yılına AKP koydu, eşcinsel derneklerini de yine ilk defa 2005 yılına AKP resmileştirdi. İsrailin nato vetosunu kaldırdı hatta israille ilk defa AKP el sıkıştı. Ne şeriatı? Bunları bilmiyor musun?
Zaten bende ondan bahsediyorum her şey kurmaca sana müslüman paraları götürürken amenno
Avrupadan uzaklaştıgımız için minnet duyuyorum. M Kemalin inkılaplarına değil Korkulan ve Avrupa tarafından nefret edilen Türk imajına geri dönmek beni mesud ediyor
@meftunbirşahıs Avrupadan uzaklaşmadık tam tersi 2000 yılından sonra daha yakınlaştık
@meftunbirşahıs Vahdeddin gibi mi?
Hayır M Kemalin inkılaplarını bir kenara atarak yeniden İmparatorluk şuuruna dönüyoruz Erdoğanın faaliyetleri böyle.
Kadir Mısıroğlununda dediği gibi Türkler küçük bir cumhuriyeti değil ulu bir İmparatorluğu hakediyor
Vahdettin Han iftiralarla boğuşan yüce bir Türk Hakanıdır
Anısı mücadelemize rehber olsun..
@meftunbirşahıs yav bana keşke Yunan kazansaydi diyen adamla gelme bu vatan haini söylemi
@meftunbirşahıs öyle soylu yöneticilerdiki son 4 Osmanlı padişahı hayla Osmanlı'nın borcunu ödüyoruz ve okadar büyük hakanki ülkesini kendi kaderine bırakıp İngiltere'ye sığındı ve okadar ulu bir imparatorluk olduki son donemler kilometrelerce toprak kaybettik
@meftunbirşahıs
AKP ZAMANINDA;
2006 yılında Domuz eti kasaplık et sınıfına konuldu 🐖
2005 yılında eşcinsel dernekleri ilk defa resmîleştirildi 🏳️🌈
2016 yılında İsrail’in NATO vetosu kaldırıldı 🇮🇱
2022 yılında İsrail ve Türkiye el sıkıştı 🇮🇱🤝🇹🇷
💡 Aynen kanka AKP Türkiye’ye şeriat getiriyor.
Yunan kazansaydı hilafeti yıkar mıydı, şeriatı kaldırır mıydı, kadınların çarşafını açar mıydı,
ee yunan kazanmadı ama bunların hepsi oldu M Kemal yaptı
Yunan denen melun millet bile Türklerin yazısına dinine dokunmadı, ama kahir ekseriyeti müslüman olan bir ülkede M Kemal hilafeti kaldırdı yazıyı değiştirdi şapka takmayanı astı..
Yunan kazansaydı ifadesi aynen şu sözde ki maksad gibidir " Ulan senin yaptığını düşman bile yapmaz" ile aynıdır
M Kemal öylesine inkilap çılgınlıgı hastalıgına tutulmuş biriydi ki, Yunan gelse onun yanında hafif kalırdı
demek
Kemalist yalanlarda bugün Vahdettin Han ülkeyi terketti, kulaktan dolma bilgiyle tarih gibi bir ilim tekellüm edilmez efendi
@meftunbirşahıs
💡AKP ZAMANINDA;
2006 yılında Domuz eti kasaplık et sınıfına konuldu 🐖
2005 yılında eşcinsel dernekleri ilk defa resmîleştirildi 🏳️🌈
2016 yılında İsrail’in NATO vetosu kaldırıldı 🇮🇱
2022 yılında İsrail ve Türkiye el sıkıştı 🇮🇱🤝🇹🇷
Aynen kanka AKP Türkiye’ye şeriat getiriyor.
Ayasofya açıldı
Akdeniz doğal gaz kıta sahanlıgı korundu
Türk devletler teşkilatı kuruldu
Milli teknoloji hamlesi çıg gibi büyüdü
Dünya müslüman ülkelerinin Türkiyeyi lider olarak görmesi
bak tayyibin yanlışları var ama chp denen melun partiden trilyon kat daha iyidir
@meftunbirşahıs yav bırakın Allah aşkına ya kemalist yalanlamış sizlere dayatmislar 1 adama itaat Atatürk demiş dur simdidide aynı böyle ve enflasyon tavan icve dış betbahlar diyor bugünleri işaret ederek adam 84 yıl önce görmüş bugünleri
Birileri senin heykellerini çoğaltmak için uğraşıyorlarsa, sende bir puştluk var demektir.
- Fidel Castro
@meftunbirşahıs Yazıklar olsun sana. Tayyibin yanlışı var diye geçiştirdiğin şey Allah’ın lanetlediği LGBT derneklerini resmileştirmesi, İstanbul sözleşmesi denen illeti Türkiye’nin başına bela etmesi, Allah’ın yasakladığı domuz etini ülkede serbest yapması.
abla onlara karşıyım elbet ama sevaplarıda çok
@meftunbirşahıs Allah’ın lanetlediği yasakladığı herşeyi Kuran’ı yok sayarak ülkesinde serbest yapan adamın günahı sevabı mı olur?
Size caligula gibi bir imparator lazım
Fatih, Attila, Mete lazım bize
@meftunbirşahıs onları bulursan bana da haber ver
İmparatorluk adamlarıydı onlar, cumhuriyetten öyle adam çıkmaz..
Ne zaman ataların yoluna döneriz o vakit nice Meteler, Kül Tiginler, Attilalar, Fatihler çıkar
@meftunbirşahıs Erdoğan başımıza olduğu sürece öyleleri çıkmaz
ablam hiç siyasete girmeyelim ömrünü siyasetle değil aşkla tüket
@meftunbirşahıs diyene bak 50 saattir siyaset tartışıyor 🤣
@meftunbirşahıs o tren kaçtı artık hiç bir şey çikmaz
tarih bu
Dog ru
Türkiye avrupa ulkesi değil
Ortadoğu hatta afganistana dönmeye başladı
Kardeşim biz bile kendi ülkemizden tiksiniyoruz bırakda adamlar bizi kabul etmesin
Tarihten gelen Türke karşı duyulan kin
az tokat atmadı Osmanlılar onlara
Bizi zaten hiçbir zaman sevmediler. AB almıyorlar
kuyruk acısı
Tarihi çevir nal sesi, kısrak sesi bunlar
Delmiş Roma'nın kalbini mızrak gibi Hunlar
Göktürkler, Uygurlar, Oğuzlar, Peçenekler
Türkün yüce tarihine binbir zafer ekler
@meftunbirşahıs adamım ya
Türk İmparatorluğuna vergini ödedin mi evlat?
@meftunbirşahıs bir canım var onuda zamanı gelince hallederiz
Bütün Avrupa ülkelerinin târih kitaplarında Türklerin İslâmlaştırma fütuhatlarının “Türk korkusu” olarak okutulması hâlet-i ruhiyelerinin değişmediğini gösteriyor. Meşhur fizikçi Galileo Galilei, “Teleskoplarla Osmanlı Türk ordusunun gelişini size önceden haber vereceğim bunu ciddiye alın” diyerek moral verdiği ders kitaplarında işlenmiş.
İspanya’da "Türk" adı; umacı anlamına gelen "coco" dur. İtalyanlar asırlardır korku ifadesi taşıyan "Mama Turchi!" (Anneciğim, Türkler demektir) diyerek Türk düşmanlığını ideoloji hâline getirmişler. Korkuları o derece ileri gitmişti
@meftunbirşahıs arkadaş konumuz Türklük ten çikti konu yönetim tarzına geçtik dünya üzerinde 19-20 Türk kökenli devlet var bir okadarda Türk kökenli ırk sen Osmanlı'dan açtın konuyu soruyorum Osmanlı neden neden dağıldı fetret dönemi sebebi neydi ve nedir bu Osmanlıya dönüş sevdası
@Şansı-şanzuman birşeye dönüceksek tek devlet osmanlı alamayız. selçuklu hun göktürk vs. tüm devletleri ortak almalıyız. Umarım osmanllıcı arkadaş alfabe değişimi de istemiyordur benim farklı damarlar kabarır yoksa
Bir ata sözü var etme cahille muhabbet kustirursun sil cam kirigiyla kestirirsin selcukluyu osmanliyi mültecilerle mi kuracaksiniz borçlarla mi
@Şansı-şanzuman kardeşim sen bilgili ol atanda cumhuriyetinde sana kalsın
selametle
@Şansı-şanzuman kanka bana laf mı sokuyon anlamadım üzerine düşünmekte istemiyorum ama ben geriye dönmek demedim kafanı çalıştır oku biraz. yorumunu 2ç defa okumicam
Kardeş cumhuriyetçi değilim. Saltanatçı ve İmparatorluk fikrindeyim. Zaten zıt olduğumuz belli
Laf sokma yok gerçeği yazıyorum ekonomiye bak aç gözünü zengin daha zengin fakir daha fakir sürekli beyin göçü oluyor bunun nedeni nedir düşün
@meftunbirşahıs 4 Halife’yi de halk seçmedi mi? Hatta Muaviye halka seçme hakkı vermeden oğlu Yezid’e halifeliği devredince Hazreti Hüseyin Yezid ile savaşmadı mı? Neden demokrasiye karşısın?
ordaki rey ile batının demokrasisi arasında trilyon fark var
karıştırma