Eşimin mesleği gereği yanımda değil nereden baksanız 9 aydır görmüyorum ve 9 aylık gebeyim ve gelmiyor artık yordum ve sıkıldım eskisi gibi aramıyor konuşmuyoruz artık ne zaman sorsam adam da ( kafamı bıraktılar İşler yoğun) ya da (benim asabım bozma İşler yoğun vb diyor) evde adam akıllı oturup sohbet bile edemedik ya da aramızda heyecan kalmadı annem bakıyor gebe olduğum için eşimin ailesi bile aramıyor sormuyor eşim harçlık vermiyor bebeğin ihtiyacı bir şey var mı diye sormuyor millet eşleri ile geziyor biz evlendiğimiz zamandan beri hiç bir şey olmadı ne adam akıllı balayı ne başka Bir şey ortak önümüz bile yok ben okumayı gezmeyi ya da tarihi yerleri görmeyi severken o sadece evde oturmak istiyor sizce ne yapayım ayrılsam desem gebeyim ( hamile kaldığım için pişman değilim zaten kaza ile kaldım şu an beni bu hayatta bağlan şey o ) Mesleği asker
Eşimden sıkıldım galiba bilmiyorum ya da?
Güncellemeler
+1 yıl
balayında abisi ve eşi geldi düşünün
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Herşeyin başı ilgi alaka sevgi saygı bunlar yoksa bitmiştir
Uzakta insan nasıl sevgisini vb gösterebilir ben herşeyi tek başıma yapıyorum
İlgisini gösterse sen sevgisini anlarsın biz de uzak kaldık aynı sorunları yaşadığımız için söylüyorum
Sanmıyorum kendi evimde kalmıyorum daha doğrusu kalacak durum yok adam ekmek 🍞 alacak parayı bile vermiyor param yok diye nişanlı iken sürekli onun saçma sapan aile borçları için çektiği Krediyi ödedik şimdi zorda kalmasın diye şimdi bana eziyet ediyor gibi
Senle alakası olmayan borçlar yüzünden sen sıkıntı yaşıyorsun bunu yapmaya da hakkı yok nasıl içleri rahat ediyor böyle adamların anlamıyorum
Bende bilmiyorum düşün 9 aydır ailem bakıyor yiyecek vb hiç almıyor evde kalırken bile öyle yapıyordu ben çalıştığım için ben alıyordum şimdi çalışmıyorum param yok
Kadın milletin kesinlikle çalışması lazım
Kesinlikle öyle bakmakla yükümlü keşke çalışmaya devam etseydin bi süre daha ne yapmaya çalışıyor bu kadar sahipsiz bırakmasının anlamı ne gerçekten anlamak mümkün değil
Çok zor bir durum yani baktığınız zaman sikilmaniz normal bunun için sizin rizaniz olmazsa uzağa gidip çalışamaz
Asker
Olması mi zor insan ara ama onda oda yok
Anlıyorum ve bu zor bir durum sizi ilgisiz bırakması
Dilerseniz sizinle özel dertlesebikiriz
Bu demek oluyor ki size ilgisi yok sevgisi dahi bitmiş
Gebe olan benim ama sürekli azar işiten sürekli hakaret maruz kalan benim neymiş onun psikolojik olarak bozulmuş ( çok özür dileyerek söylüyorum kuaför gidecek para bile vermiyor )
Gerçekten çok üzüldüm yani buna nasıl katlanıyor sunuz anlamış değilim oysa ki kadın asla ihmal edilmemelidir
Sizin icin mahsuru yoksa burdan çıkıp konuslim
Baştan bu kadar ayrı kalacağını biliyordun, beyinsizliğine kurban gittin bir şey olmaz
Heyecan bitmiş , sen artık heyecanlanmak istiyorsun
Sabretmek gerek onunda işi zor
4 sene boyunca düğün vb olmadı hep bahane bahane yaptı uzattı uzattı hep balayında abisi ve eşi geldi
Güzel bir şekilde anlatabilirsin ona onunda psikolojisini düşünmen lazım yaptıgı işide göz önüne alarak
Konuştum kaç kez ona yaptığım iyiliğin hattı hesabı Yok nişanlı iken sürekli onun saçma sapan aile borçları için çektiği Krediyi ödedik çalıştım parayı ona verdim o bana ekmek alacak para vermiyor
Aile büyüklerinden yardım alabilirsin en doğrusu bu olur
Konuştum hatta anneme kaç kez boşanmak istediğim söyledim kabul etmedi 🥺 nişanlı iken nişan yüzüğü atmak istediğim kabul etmedi
Kısaca beni anlayacak ailem bile yok
Ne iş yapıyor
Asker
detaylı konuşmak isterdim seninle
Çok kötü hissediyor olmalisin
Zor bir durum yani yaşamayan bilemez
Ne zamandr evlisiniz