Benimki annem komşuya gitmişti gözüm karardi bian bayıldım kalktığımda kimse yoktu geri hisbisi bişi olmamış gibi devam ettim halada kimsenin haberi yok 😂
Benim komik bir bayılma anım yok daha doğrusu hastanede kan veriyordum sanırım deneyimsiz bir hemşire geldi iki saat kolumda damar aradı bulamadı sanırım iğneyi sol koluma batırdı iğneyi birde çıkartıp geri taktı döndürdü resmen içeride sonra böyle devam edince de sabah aç karına gittiğim için başım dönmeye başladı uyanır uyanmaz hastaneye gitmiştim o zaman bayılmıştım ama 1-2 dakika sürmüş sanırım bunun dışında bir anım yok uyandığım zamanda hemşireyi değiştirmişler nereye gittiyse artık.
İzmir'e gitmiştim pazar günü uzun yoldu pzartesi eve gelmiştim evde bayıldım resmen sersem sersem konuşuyordum durduk yere kahkaha atıyordum kendime diyordum noldu bana alt tarafı İzmir'e gittim geldim böyle oldum bugün kendime geldim anca beni yol tuttu ya iyi ki bı kendi memleketime gittim 😔😔Allah'ım çok kötüydü uzun yol İzmir soguttu beni kendi memketimden insan gidemicek mi kendi memleketine ya keşke öyle olmasaydim
Zaten siz kızları ben var anlamamak, gören diyecek balina gibi kilosu var fiziyide güzel deyil, gurban zaten zayıfsın fiziyinde gayette yerli yerinde😊🧿