Neden insanın dertleri bitmezki? bakıyorum herkes dertli herkesin dertli dertli soruları var. Ne zaman biter bu sorular insanlar mutlu olunca mı dertleri bitince mi? dertler ölünce bitecek bence.

Neden insanın dertleri bitmezki? bakıyorum herkes dertli herkesin dertli dertli soruları var. Ne zaman biter bu sorular insanlar mutlu olunca mı dertleri bitince mi? dertler ölünce bitecek bence.

Evet bende dertliyim aslında kimin ne yaşadığını bilemeyiz bazıları çocukça aşk acısı gibi saçma dertler olur ama bazıları da o kadar ciddi ve üzücüdür ki yani hereksin derdi, farklıdır, bu yüzden de derdi olanlar işte belki bir faydası olur diye burada paylaşıyor belki birisi okur belki benim gibi biri vardır bana tavsiye verecek ya da sadece beni dinleyecek diye. her zaman için olumlu düşünmek gerekiyor bence. insanın derdi aslında biter bir gün ama o gün gelene kadar maalesef bazı zorluklardan geçmeli ve katlanmalıyız. yani ne kadar güçlü durursak aslında o kadar iyi olur. yani bitmeyecek dert yok bence.
bazı basit şeyleri kocaman dert haline getirebiliyoruz aslında herkesin yaşadıkları kendisine ağır gelebiliyor yine de buradaki duruma bakıp ya ne dertler var ben iyiyim deyip kendimi avuttuğum olmadı değil oldu..
Cevap
9Cevap
Dertlerimiz olmasaydı mücadele etmezdik aslında. Temelinde bizi biz yapan şeylerden biridir dertlerimiz. Kişiliğimizi oluşturmamızda ve kendimizi geliştirmemizde en büyük etkendir. Dertler, tasalar birbirini kovalar ki bizler onları çözmek ve çözüme ulaşma yolunda koşmak adına kendimizi şekillendirelim. Doğduğun günden itibaren dertlerinin olmadığını düşün, şu anki olgunluğuna ulaşabilir miydin? Zengin çocuğu diye bir kavram vardır ve genelde akla şımarık olgun olmayan biri gelir. Sence neden hiç düşündün mü? :)
Dünyada yaşamın anlamı bu
Hayvanlar
Açlık, üreme, av olup olmama ya da avcı olamama yeme, içme dürtü ve dertleri ile boğuşurken
İnsanlarda sosyal yaşımın getirdiği dertler ile boğuşuyor
Tek fark bazı insanlar çok boş oldukları için
Boş konuları dert edinebiliyor
2 günde buranın sorunlu insanlara göre bir yer olduğunu gördüm. Böyle devam ederse kısa sürede kapatırım
aynen ya çok sorunlu insanlar var. dertlileri kenara koydum. terbiyesiz insan bile çok özeli açık bırakmaya gelmiyor yani.
Erkekler xper 3ün üstüne çıkamamalı bence. Düzgün yorum neredeyse hiç göremiyorum. Güzel ve faydalı bir uygulama olacakken kitlesi içine etmiş
siteye özgü değil ülkedeki herkes böyle hissediyor.
onu bunu bilmem bu dünyaya dert çekmeye gelmişiz la
Derdimin derdi.
Dertsiz insan yok dayı gezdim yalan dünyayı
Derdi olmayan insan mı var 🙄
İnsan var oldukça dertte olacak eşyanın doğası bu
Derdi olmayan insan yoktur
Evett
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?