Bugün bu sitedeki bir kullanıcı 1) Şahsıma vatan haini değdiği için hakaret,2) Dini değerlerimi aşağılama suçundan 3) Hem de dokunulmazlığı olmadan devletin Yargı, Emniyet ve Bürokrasinin bozuk olduğunu alenen ifade ederek, devlet düşmanlığı yapma suçundan suç duyurusunda bulundum. Bir hayırlısı olsun demek ister misiniz
Sizler de EGM'nin sayfandan bıraktığım bu link üzerinden şikayetçi olabilirsiniz https://onlineislemler.egm.gov.tr/Sayfalar/default.aspx
Saygılarımla. Herkese hayırlı geceler.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Dinî değerleri aşağılama olduğu zaman site yönetimi buna müsaade etmiyor. Ben bile görünce kaldırıyorum direkt paylaşımı. Bu aşağılamadan kasıt hakaret ve küfür noktasına gelmişse tabii.
Görseli aldım. Sistenin kaldırması için yorumun şikayet edilmesi gerek. Emniyet genel müdürlüğü aradı. Görsellerle birlikte emniyete geliniz. Yazılı dilekçenizi de alalım dediler
Çok iyi yakında bende ederim hadi hayırlısı olsun
Diğerlerinde sen haklısın ama 3. hususta haklı kimse kusura bakmayacak.
Yargı kim haklı kim değil karar verecek zaten. Avukat arkadaşımda var. Artık kendine avukat arasın bu saatten sonra
Gerçekleri duymaktan rahatsız olduğunuzu biliyorum. :) hakkımı hukukumu biliyorum ben çocuk yok senin karşında.
Gerçek tarih ortada bu 1) Gerçekler bizi hiç bir zaman rahatsız etmez. Gerçek dediğin şeyler belge ile ispat edilir, laf ile değil. Biz belgeleri biliyoruz bu yüzden sizin zorunuza gidebilir orasını bilemem. 2) Seninle ilgili bir sorunum derdim yok ki sana hak hukuktan bahsedeyim. Bana ne hakaret ettin, ne dini değerlerimi aşağıladın ne de devletin resmi kurumları Egm ve yargı dahil bu gibi kurumların bozuk olduğunu alanen ifâde ettin. Seninle ilgili ne gibi bir problemim olabilir ki seni çocuk yerine koyayım?
Tehdit vari konuşuyorsun fikirlerimiz birbirine ters ama bugün sorduğun bir soru karşılığında sana araştırıp cevap vereceğimi söyledim olması gereken budur çünkü. Sorunlar olduğu bariz belli bunu hakaret etmeden ifade etmek benim tercihim ben kimseye hakaret etmiyorum ama kimseyi tehdit de etmiyorum
Bir insan benimle tehdit vari konuşursa aynı şekilde konuşurum. İnsan gibi konuşur ise insan gibi konuşurum bu da benim tercihim
Nerede tehdit vari konuşmuşum?
Kardeşim sen değil zaten başkasını şikayet ettim. Sen niye üzerine alınıyorsun?
Kendine avukat ararsın bu saatten sonra dedin ya beni de tehdit etmiş oluyorsun sence alınmam normal değil mi? 😄
@simonriley 🤦🤦 kendine avukat arasın yani o arasın şikayet ettiğim şahıs onu kast ettim be kardeşim 🤦
Ne bileyim yorum bana yapıldı gibi oldu benim yorumumun altında olunca. 😄
🤦 artık kendine avukat ararsın yazmadım ki avukat arasın yazdım. Arasın, kim? =O ararsın, kim=sen arasın ile ararsın farklı şeyler
Evet doğru ben zıt görüşlere sahip olduğumuzu bildiğim için yanlış algıyla okumuşum kusura bakma 😄
Hak birdir. Eski bir Kemalist olarak söylüyorum bunu. Tarihî belgelerle okuyunca neyin ne olduğunu daha iyi idrak ediyor insan. O yüzden herkese tarih okurken belgeli tarih okumasını tavsiye ediyorum
Hiçbir konuyu tek kaynağa bağlı olarak araştırmam birden fazla kaynağa göz atarım yoksa kendimi rahat hissedemiyorum
En güzeli
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!