+1 yılBiraz yorumlara baktım daha ilk sorunda sorduğuna soracağına pişman olmuşsundur sanırım ❗️Kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle giyin, insan huzur bulamadığı şeyi yapmamalı. Bu arada farkında mısın yorumlar ne kadar saldırganca olmuş❗️
13 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle okumadan yazıyorlar birkaç tanesini kaldırdım orada kafanda sac kalmaz filan doye yazanlarda vardı hatta kavga ettim
Soran+1 yılKızlar soruyor umarım bunun için bir şey yapar sistemin hatasını ben çekiyorum çünkü
- +1 yıl
Herkesin dilediğini sorma hakkı var, fikri uyuşmayan bunu normal bir şekilde belirtir ya da cevap vermez. İnsanlar çok tahammülsüzlük yaşıyor, bunu kadınların yapması çok kötü.
En İyi Cevaplar
+1 yılTamamen doğal. Açık giyinmek özellikle erkeklerin dikkatini çeker. Bazı kadınlar dikkatlerin üzerine çekilmesinden rahatsız olur. Bazıları da keyif alır... Her ikisine de saygı duymak gerek...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
+1 yılHerkesin kendi aklı ve fikri var onlar adına hiç utanmam beni alakadar eden bir durum değil tabii ki ben de bazen içimden bence bu biraz fazla olmuş giymemeliydin diyorum ama kalkıp da işte sen neden bunu giyindin bunu giymemelisin diye kötü kötü konuşmalar yapmam asla. ben doğru yerde doğru giyinmek denilen o kavramı çok tutarım ciddi bir ortamdaysan ciddi giyinmen gerekir öyle bir çizgi vardır o çizgiyi hep sağlamaya çalışırım genel hayatımda da öyle dekolteye çok yer veren biri değilim sevmiyorum kendimi rahat hissetmiyorum. iş kadını tarzında giyinirim gömlek altına kumaş pantolon bazen üzerine bir blazer altına bir loafer benim tarzım budur. Ama kalkıp da yani diğer insanların tercihlerinden ötürü veya giyimlerinden ötürü onlar adına utanmam yani beni alakadar eden bir durum değil herkesin kendi aklı ve fikri.
21 Yorumla- +1 yıl
Sorunun vitrinde değiştirilmemiş halinede cevap vermem gerekirse. Ben giyimimde rahatlığı savunurum giydiğiklerim içerisinde rahat olmam gerekiyor ve ben dekolte giyinince kendimi rahat hissedemiyorum. işte ay eğilmeyeyim ay şunu yapayım dekoltem daha da açılmasın kafasına giriyorum pek rahat olmadığım için tercih etmiyorum Ama tabii kii yerine göre yani bir düğüne giderim o zaman mini bir etektir dekolteli kıyafetlerdir vs giyerim. Ama günlük hayatımda pek tercih etmem
+1 yılBazıları cidden abartıyor. Crop falan anlıyorum da bazı üst giyimler sütyen gibi. Mesela tayt giyip üstüne de o sütyen gibi şeyi giyip spora giden, yazın yürüyüşe çıkan kızlar oluyor. Ben, bunu abartılı buluyorum. Tayt anlıyorum rahat ama dar bir şey. Üstüne en azından beli uzun bir şey giyseler anlarım. Bunu ben de seviyorum hatta ama üstü sütyen gibi , altı dar olunca abartılı oluyor. Mini etekleri de anlıyorum ama bazı minileri mesela abartılı buluyorum. Eğilseler g. tleri ortada olacak gibi oluyor. Şık duruyor. Kabul ediyorum ama aşırı mini geliyor bazı etekler.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. Yani afedersiniz ben bile erkek olarak üzerimdeki şey azcık kısaysa ve popom belli oluyorsa utanıyorum. Bu kızlar eskilerin yatak odasında bile giymediği bu kıyafetleri nasıl da giyip dışarıya çıkıyorlar anlamak güç gerçekten. Hayır onlara bu kıyafetleri giymelerine izin veren ga*vat babalarına ve kocalarına ne demeli peki? Orası da ilginç yani. Subhanallah ilginç bir devirdeyiz. Kimisi karısının başında bir tel gözüküp balkona çamaşır asmasından kıskanırken kimisi de fa*hişe gibi giydirip sokağa çıkarıyor.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılAhlak ar namus edep adap haya şeref iffet kalmayınca böyle oldu maalesef özgürlük medeniyet modern adı altınca zıvanadan çıktı millet namussuzlugu ileri boyuta tasidilar sorun yok ama zamanı geldiginde hesapları sorulacak o gun geldiginde öyle burada ona buna karşı çıktığın gibi karşı çıkamayacaklar işte kendi sonlarini kendileri belirliyorlar böyle devam etsinler bakalim
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılSaçma herkesin giyim özgürlüğü var milletin adına utanmak yerine başka hatalarımızı düşünüp kendi öz eleştirimizi yapalım
78 Yorumla
Soran+1 yılBen başkalarının adına utanmıyorum zaten. Sorumu okudunuz mu?
Soran+1 yılKimsenin giyimine karışmam ve öyle paylaşımlarda da bulunmam ben hanımefendi. Lütfen söylediklerinize dikkat edin
Soran+1 yılBu sorudan nasıl böyle bir anlam çıkartabildiniz anlamış değilim dogrusu
- +1 yıl
Peki ne demek istedin açıkla o zaman
Soran+1 yılSoru yukarıda. Ben kendim açık giymeye utanıyorum ama ailem bunu saçma buluyor. Benimle aynı durumda olanlar var mi?
Soran+1 yılSistem soru mu değiştirdi vurine alınca
Soran+1 yılİlk yorum yazanlara sorun herkes sorunun aslının bu olmadığını söyleyecektir
Soran+1 yılVitrine *
+1 yılYerine adabına göre giyinmek diye birsey var. İsteyen açık isteyen kapalı giyinir bu bizi ilgilendirmez. Onun kendi sorunu. He beğenmediysek bu bizim fikrimiz yargılamak veya onun adına utanmak haddimize değil.
10 YorumlaSenin utanmanla milletin utanmamasının ne alakası var acaba hepimiz aynı karakteri mi taşıyoruz öz güveni vardır kendini beğeniyordur o şekilde rahat ediyordur ve giyiyordur gerisi bizi ilgilendirmez saçma sapan konularda empati yapıp milleti karalamaya çalışmayın lütfen
30 Yorumla
+1 yılÇuvalda giysek on erkekten sekizi ağzı sulanarak bakacağına göre.. nasıl kendini rahat hissediyorsan öyle giyin diyeceğim sebebi yukarıda söylediğim şey.. farketmeyecek çünkü..
10 Yorumla
+1 yılGiyme sende utanıyorsan zorla giydirmiyorlar sonucta o şekilde giyip erkek baktığında da kızların bir şey demeye hakkı yok bakmak bizede hak
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben de öyle giyinmiyorum zaten ama ailem bana çok kafana takma bakıp laf atsınlar utanma türbana mi gireceksin ki bu kadar utanıyorsun diyorlar.
- +1 yıl
Çok aşırı açık giymezsen bişi olmaz ki kalkıp mini şort mini etek giyersen bakarlar laf atanda olur ama normal giyersen bişi olmaz utanilacak bişi yok denizde zaten yarı çıplaksin yanlış mıyım
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen açık giymiyorum gıymedgm halde basıma neler geliyor giysem dusunemıyorum... Sadece çekim sırasında açık giyiyorum ama dışarıda çok açık giymem
32 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Erspartac yine mi sen
- Aile & Toplum konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılAdminlere bak sen. Cok gorus alsin diye provokatif soruya cevirmisler.
33 Yorumla- +1 yıl
Site çok değişti artık
- +1 yıl
Ne gibi?
- +1 yıl
Eskisi gibi değil şimdi editörler ne yaptıklarını bilmez olmuşlar kitle de çok değişmiş
+1 yılÖzgürlüğü hayat kadını gibi giyinip öyle davranmak olarak algılayan bir kesim var
21 Yorumla- +1 yıl
Helal
- Aile & Toplum konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yılOlabliecek bir şey bu şahsen bir erkek olarak ben kısa şeyler giymeyi tercih etmiyorum herkesin kendi kararı ortada dalga geçilecek bir şey yok
00 Yorumla
+1 yılSize ne insanların ne giydiğinden rütbeniz mi var söz hakkı düşüyor size
12 Yorumla
Soran+1 yılSonunda soru düzeltildi
Soran+1 yılAsıl soru buydu
Sen nşye utanıyon? Ben çok beğeniyorum. Kadının kadınlığını göstermesi normal bir şey. Benim de bundan keyif alıp hoşuma gitmesinormal bir şey.
00 Yorumla
+1 yılBende Açık Kız Görmekten Utanıyorum Nereye Baksam Göz Kaçırsam Var Keşke Herkes Kapanabilse Keşke🤲
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 526 cevap paylaştı.
+1 yılZorla mı giydiriyorlar utanıyorsan giymezsin olur biter
06 Yorumla
Soran+1 yılGiymiyorum zaten ama genelde giymediğim için türbanlı misin sen diye tepkilere matiz kalıyorum.
Soran+1 yılMaruz*
- +1 yıl
Sanalda mı diyorlar bunu? Gerçekte gören başını örtüp örtmediğini sormaz sanırım
Soran+1 yılHayır benzetme yapıyorlar türbanlı gibi mi giyineceksin adamında
- +1 yıl
Anladım, nasıl giyineceğin senin kararın
- +1 yıl
Sistem büyük hata yapmış. İyi ki gizli sordun yoksa linç ederlerdi
+1 yılEvet gerçekten benim evde giymediğim şekilde dışarıda geziyorlar
10 Yorumla
+1 yılHayır banane herkesin kendi hayatı kendi bedeni saygı duymayı biliyorum ben.
10 Yorumla
+1 yılVallahi benim çok hoşuma gidiyor kendine yakışan ve kendine güvenen kızların cüretkar giyinmesine
10 Yorumla
+1 yılDekoltenin dozunu yerini doğru ayarladığımdan ve özgüvenim tam olduğundan hayır hiç öyle hissetmedim
00 YorumlaGiyme abicim o zaman :)
Nerede yaşıyorsun
Genelde deniz kenarlarında bu duygu pek olmuyor :)00 Yorumla
+1 yılolması gereken bu zaten. Utanmayanları anlayamıyorum
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 823 cevap paylaştı. Normal olanı da o zaten ama artık tam tersine dönmüş her şey 🙄😏
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 9,5b cevap paylaştı. Çekici giyinmek güzel erkeklerin hoşuna gider
00 YorumlaArtık utanabilen, utanmayı bilen insanlar çok hoşlar degerliler.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılBen de utanıyorum. Gecen bustiyer giyip gittim işe , yerin dibine girdim 🥺
00 Yorumla
+1 yılBen de açık giymeye utanıyorum, sadece denizde şort.
00 Yorumla
+1 yılYooo taciz boyutunda olmadığı sürece sıkıntı yok benim için kişinin kendi bedeni.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUtanmak iyidir tabi ki. Utanmayan insan hayvandır.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu utanmak güzel bir şey lütfen bu özelliğini kaybetme. Gerçekten samimiyetimle söylüyorum bu utanma duygusu çok güzel bir şey.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUtanman çok doğal ve güzel. Sen bir mücevhersin. Ve insanıj mücevheri olsa herkese gösterir mi? Saklamak ister değil mi? 😊
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTeşhirciler hoş değil çiftleşme kuşlarının taytlarının içinden tangalarını görünüyor
20 YorumlaKadınların giydiğinden utanacağına ülkemizde yaşanan başka şeylere utanabilirsin.
318 Yorumla
Soran+1 yılBir bakayım soruma evet baktım sorumda dediğiniz anlami içeren bir şey görmedim ben
Soran+1 yılHanımefendi ben milleti yaegilamıyorum kimseye karışmam ayrıca kadin düşmanı filan da değilim lütfen doğru okuyup doğru anlayın ve söylediklerinize dikkat edin
Soran+1 yılYargilamıyorum*
Soran+1 yılBen de sizden utandım çünkü daha dediğimi anlamayıp alakasız cevaplar verip iftirada bulunuyorsunuz bu soruda kadiınlari kötüleyen bir şey yok
Soran+1 yılSizin gibi kizlar feministlik yapayım derken beceremeyip kendinizi rezil ediyorsunuz
Soran+1 yılDurup dururken kavga konusu çıkartıyorsunuz alakasız cevaplar veriyorsunuz
- +1 yıl
laf bulamayinca kudurup feministlere laf atma ezikliginden ne zaman vazgeceksiniz? kiz seni takmamis bile bi sey yazip cikmis sen 4 dakkani ona 3 paragraf yazmaya harcamissin komiksin cidden hahapsjsosj
Soran+1 yılBurada alakasız paylaşım yapıp bana laf atan kendisi yanliz ama doğru böyle daha okuduğunu anlamayan ve insanları sataşan ve bu insanları destekleyenlere cevap yazmama gerekirdi.
Soran+1 yılAma ne yapayım bana bulasıyorlarsa sesiz kalamıyorum maalesef
Soran+1 yılSessiz *
- +1 yıl
sessiz kal demiyor kimse feministleri kotu bir seymis gibi gosterip kirletmeye calisamazsin sadece
Soran+1 yılFeministlere laf etmedim ben ama siz o kadar çok size bulaşılmasına alışmışsınız ki bir şey demediğim halde burada direkt savunmaya geçiyorsunuz
- +1 yıl
kendin bulasmissin ya kit misin nesin yazma daha vakit harcayamam bosa
Soran+1 yılDediğimi doğruluyorsun
Soran+1 yılİşiniz gücünüz yok olay arıyorsunuz belli ama durup dururken kadınlarla ilgili her soruya cevap verip insanlara sataşmak feministlik değildir bunu bilin. Ayrıca soru bu değildi. Vitrine girince sistem kendisi değiştirdi. Bunu da belirttim zaten. Buna rağmen sanki ben böyle bir soruyu sormuşum gibi gelip bana bulasamazsiniz
Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Onlar bizleri mutlu ediyorlar onun için giyiniyorlar ya da giyinmiyorlar
00 YorumlaBen açık giyiniyorum iyi ki giyiniyorum utanılacak hiçbir şey yok.
12 Yorumla
Soran+1 yılYa ama bizim buralardaki erkekler bakıp laf atıyorlar bana ben de o yüzden utanıyorum.
+1 yılBen açık giyiniyorum ama utanmıyorum küçüklükten beri hiç utanmadım utanacak bir şey yok güvende hissediyorsan
15 Yorumla- +1 yıl
Rahat kıyafetler değişiyor
- +1 yıl
Hayır
- Aile & Toplum konusunda 654 cevap paylaştı.
+1 yılOndan sonra bunca efet kaza bela neden geliyor başımıza dimi
00 Yorumla
+1 yılKendi şahsıma acik giyinen kizlar hic bir sekilde ilgimi cekmiyor
00 Yorumla
+1 yıleskiden öyleydim şimdi öyle değilim kocam alıştırdı canım
10 YorumlaBende utanıyorum valla onlar nasıl cesaret edip öyle açik şeyler giyor
10 YorumlaBen çok utanıyorum. Toplumsal baskıdan dolayı göbeği açık giyinemiyorum 😔
00 Yorumla
+1 yılHemcinsimin kadın gibi açık giyindiğini görünce kusma isteğim geliyor.
00 Yorumla
+1 yılBen öyle değilim. Kimsenin yerine utanmam genelde
14 Yorumla
Soran+1 yılBen başkasının yerine utanmıyorum lütfen soruyu doğru okuyun
- +1 yıl
Ben sana bişey demedim tatlım
Soran+1 yılPardon ben de bana dediniz sandım az önce alakasız bir cevap yazıp bana laf atmıştı bir hanımefendi de sinirim bozuldu sizi yanlış anlamışım kusura bakmayın
- +1 yıl
Buradaki hiçbir hemcinsine takılma sinirlerini gereksiz yere bozma hayat zaten yorucu 😃🌸
+1 yılİnsanları rahat bırakın kim ne yapıyorsa yapsın
20 YorumlaBende böyle düşünenler adına utanıyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılBen de sorudaki güncellemeleri okumayıp cevap yazanlar adına utanıyorum
Soran+1 yılNeyse sisteme belirttim zaten inşallah düzeltirler
+1 yılUtanmıyorum utansam giymem
10 Yorumla
+1 yılNeden utanıyorsun ve utanıyorsan neden giyiyorsun?
00 Yorumla
+1 yılBende öyle rahatsız oluyorum
00 YorumlaHayır çok rahat giyiniyorum
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHiç açık giyinmedim bilmiyorum
00 Yorumla
+1 yılherkes kendine baksın boş ver
00 Yorumla
+1 yılHerkes istediğini giyebilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUtanılacak bir şey yok ki kendi hayatı kendi seçimleri senin saygi duyman gerekir
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 356 cevap paylaştı. Ben bulutlara bakarak yürümeye alıştım
00 Yorumla
+1 yılÇok fazla ilgi odağı olduğum zaman utanıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİstediğin gibi giyin kardeşim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAr damarin çatlamamiş demek ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır hiç utanman açık ve dar giyinirim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılalışkın olmadığın içindir
00 Yorumla- Devamını Gör (31)
Detaylı bilgi