Evet merak ediyorum soruları ciddi bir soru soruyorum ironi değil ona göre cevap verin.

Evet merak ediyorum soruları ciddi bir soru soruyorum ironi değil ona göre cevap verin.

Dinler arası arkadaşlık sorunu benim için ırkçılıktır. Zaten kitabınızda sadece Müslümanlar ile arkadaş olun yazmıyor.
Müslüman değilim ve benimle sohbet içersinde olan bir sürü Müslüman var onlar tarafından sorun olarak görülen birşeyde değil.
Maide 51 yahudi ve nasaralari dost edinmeyin onlar birbirinin dostudur diyor ve bence çok doğru hristiyan ve Yahudiler gerçekten ikiyüzlü müslümanları sevmiyor Avrupa'da çok karşılaştım
Siz sanki çok seviyorsunuz, insanlara nasıl davranıyorsanız size öyle davranıyor olabilirler mi acaba? Çünkü siz genelde Müslüman olmayanlara ırkçılık yapanlardansınız.
Cevap
5Cevap
Gayri müslimlerle arkadaşlar olunmaz diye biliyorum yanlış olmasın. Araştırsanız saha iyi olur.
Cevap ver bakalım haha :D @İstanbulByfnds1999
@la_llorona Seni hiç alakadar etmeğz😎 ldmdldndkdnkdndkdjdjfkdkjdkd
@İstanbulByfnds1999 Bu soruyu sana sormamalıydım. Yanlış kişiye sorduğum için üzgünüm. hahaha :D
@la_llorona tamam tamam ciddi cevaplayacağım. Yani bu benim için bilinmez bi konu. Var mı yok mu bilemem. Iııı genel olarak bilmiyorum. Aslındaaa... bilmiyorum. Esasen var da diyemem yok da diyemem. (Okuyacak başkaları için yazıuorum. Şaka bu dediklerim)
@İstanbulByfnds1999 aklı sıra memati gibi mi cevap vermeye çalıştın? hahah ama bu çok kabaca. beni alakadar etmiyorsa arkadaş değiliz demektir. öyle değil mi? hahah
Şaka olduğunu anladım ama yinede cevabın hoşuma gitmemişti haha
sende bilinmezliğe düşmüşsün haha :D
Haklısınız efendim. Ne kadar nazik bir hanımefendi olduğunuzu dikkate almayı unutmuşum. Yoksa memati mizahını size yapmazdım. Kusura bakmayın lütfen
@İstanbulByfnds1999 Önemli değil. Olur öyle şeyler :)
Erkekten kadına arkadaş olmaz , bunun İslam ile bir alakası yok. Ama İslami acidanda olmaz.
Scientology tarikatından mı? Evladım, sünnet olduysa sıkıntı yok çocum, evlenebilirsin
Sünnetli ama müslüman değil
@Yapraksarmasi00 islamiyete davet et evladım, olmuyorsa zorlama yapma ve hayatından çıkar. Çok sorun yaşarsınız
Müslüman olmayan arkadaşlarım oldu yani bir fark yok
Cezasini bilemem ben kuruyorum
Evet ben Müslümanlarla anlasamiyorum. d
Anlaşma için zeka gerek bilgelik gerek
Yooo bilim dini olmaz ama bak en.m.wikipedia.org/.../List_of_scientists_in_medieval_Islamic_world
Arkadas olurum ne var
Cezası yok değerli mümin kardeşim 😀
Cezası mı olur
100 kırbaç vurulur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?