Okulda doğru düzgün kılınacak yer yok açık bir kızım, çantama kitaplarım zor sığıyor, eşarp falan sığmaz ki tenefüsler hemen bitiyor hızlı kılamam ben namaz ayrıca oturarak su içiyorum diye imanlı diye dalga geçiyorlar, kitap okuyunca show yapmış oluyorum, okul birinciliğimi kaybettim diye tüm okul dedikodumu yaptı, kim bilir namaz kılsam ne derler? Kursa kalıyorum sayısalcıyım mecburum biraz ayrıca İngilizcemi geliştirmek için grammer kursuna kalıyorum. Akşam eve anca geliyorum sabah, öğle ve ikindi namazları kaçıyor bunların kazalarını kılsam olur mu?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Olmaz vaktinde kılmalısın. Sen milleti bırak . Bana sen hocamı olcan derlerdi. Cahil çok memlekette sen aldırma.
Ama olmuyor nerede kılacağım ki yetişemez süre ayrıca açık bir kızım eşarp elbise falan nasıl sığacak çantama ten rengim çok açık diye bile dalga geçmişlerdi bunlar ya kibarim diye bile namaz kılsam kim bilir ne derler
Önce o cahillere allah hidayet versin. Sana gelirsek benim anlamadığım okularda mescid şart diye biliyorum.
istersen sana bildiğim bir hoca var instagramını veriyim o bu konularda çok bilgili
sen sorarsan sana yardım eder
Sen benim yerime sorar mısın çok vaktim yok ders çalışmam gerek ayrıca namaz kazalarını kılamadım daha ikindiyi kıldım tek süre yetmiyor
tamam sorarım
Çook sağol şimdiden
hocam depremden dolayı çok soru alıyo sanırım dönmesi uzun sürücek. Cevabınıda tahmin edebiliyorum. O yüzden link atıcam. Bu site güvenilir
sorularlaislamiyet.com/okulda-namaz-kilamiyorum-kazaya-birakmam-dogru-mu
Ee nasıl kılacağım şimdi kazasını kıldım öğlen ve sabahın ikindi bugün kurs olmadığı için kıldım birazdan akşamı kılarım yatmadan öncede yatsıyı kılarım kabul eder mi Allah yaaa ama yapacak başka birşeyim yok ki
Çesitli namaz kılma çesitleri var zaruret durumunda. Atıyorum otururken bile kılılınıyo. sen okulu bitirip kurtulmaya bak. O aptal arkadaşlarını takma. Kazayı kıl artık bir şey diyemiyorum. Neresi bulunduğun yer. Ben Antalya da bile görmedim böyle bir şey.
Ankara
İzmir olsa normal dicemde gerçi insanlar çok sapıttı. Sen elinden geleni yap şu okuldann kurtul iyi bir üniversite kazan. Üniversitede umrunda olmaz emin ol.
İnşallah ya çok istiyorum derece yapmak, yurt dışına çıkmak, ülkemi en güzel şekilde temsil etmek falan
inşallah hayırlısı olsun senin hakkında . Okuman çok iyi. Hedefin nedir
Hedefim sayısalda güzel bir sıralama yapmak ama eğer 30k falan yaparsam bilgisayar mühendisliği ya da yazılım seçerim çünkü zamanında uluslararası yarışmalara katılıp kodlama belgesi almıştım oyun falan yasarlayabiliyorum (olmasa bile ekstra olarak uygulama geliştiririm) şimdi diyetisyen olmak istiyorum bir süre eğer inşallah olursa yurt dışında çalışıp ülkemde kendi ofisimi açmak ayrıyetten sosyal medya, yazılım tarzı ek gelir kaynakları yapmak istiyorum
Amin , inşallah hayırlısını versin allah sanada bizede. Oyun derken anlamadım sen hem oyun oynayıp hemde tasarlıyomusun.
Evet ama basit oyunlar rp tasarlayamıyorum mesela
Eskidendi gerçi şimdi uyumaya zor buluyorum zamanı
Anladım. Sen sıkı çalış densizleri dert etme. Steam kullanıyosan ekleyebilirim. Senden ihtiyaç olursa tasarım konusunda yardım alırım.
Arkadaşlar ile yama yapmyaya çalışıyoruz da. Hukukdan iki arkadaş var.
Stream kullanmıyorum hatta telefonu bile süreyle kullanabiliyorum yksye çalışamam gerekiyor
Biliyorum o dönemleri kendine dikkat et. Allahım en hayırlısını versin. Sorun olursa yazabilirsin ben yardımcı olurum . Dersde veya islam konusunda farketmez.
Abi şu dönem o kadar zor ve yıpratıcı geçiyor ki kafayı yemek üzereyim yemin ederim okul birinciliğim vardı kaybettim, herkesle aram çok kötü ve biranda oldu bir anda herkes dışlamaya başladı, ailemle kötü oldum, ders çalışamıyorum süreli uykum geliyor uyuyorum, önceden yaklaşık birkaç ay önce cildim bebek poposu gibiydi herkes her görev yabancı tanıdık çok güzel yüzün var derdi alnımda küçük sivilceler çıkmaya başladı, dudaklarım hep yara hiç eksik olmuyor yaralar hiç geçmiyor, bu sabah ilk kez kirpiklerimi beğendim kıvırdım anneme gösterdim tek biraz önce gözüm ağrımaya başladı kirpiğimin altında sivilce arpacık gibi bir şey çıkmaya başlamış nazar var diyorum anneme oku diyorum neyine nazar değecekse sanki diyor ne yapacağım kafayı yemek üzereyim dini mi psikolejik mi anlamadım
Sınavdan geçiyorsun sen. Hepimiz aslında sınavdayız ama bazen zor olur bazen kolay olur imtihanlar. Aşşağıya ayet atıcam bu senin içini rahatlatır.
Her zorlukla beraber elbette bir kolaylık vardır. (İnşirah 1)
Ne sınavı ne yapacağım ne yapmam gerek çok yıprandım dayanamıyorum sanki
Yani oluyo zorluklar bakma sen benim başımada geldi çok Antalyada. Bunun üstesinden geliceksin ben sana güveniyorum. Yardım istersen her zaman yaz.
Allahtan başka kimse yokki yanımda ağlamaktan başka bir şey yapamıyorum nasıl geçecek bu günler bilmiyorum.
Hiç senin gibi birisi yok mu sınıfında
Yok
Kurtların arasına kuzuyu salmışlar resmen.
Az kaldı ama inşallah üniversite sınavında başarılı olurum geçer bu günlerde alıştım ben zaten
Heh işte bunu de bana. Sınavdan sonra yaz merak ettim. İstersen takip ediyim ordan canın istedimi yazarsın.
Eğer hesabım silinmezse yazarım sana çok teşekkür ederim ekleyeyim seni
Okulunuzda mescit yok mu ya da yakın bir yerlerde camii vs var mı
Çıkamam ayrıca mescit varsada yerini bilmiyorum desem yalan olur bir yere mescit diyorlar ama kimse girmiyor bazen erkekler giriyor kantinin arka kısmına koymuşlar en ücra köşeye
Bir sor ama kızlar için mi yoksa erkek mescidi mi diye bir öğren. Bir de eğer erkek mescidi olsa bile kızlar için de illa yapmışlardır sormalisin kimseden cekinme
Valla okulda düşmanım çok tanımadığım insanlar bile durduk yere omzu atıp göz çeviriyorlar okul birinciliğimi kaybettim Eacı bir kıza sayısalcıyım ben okulun çoğu laf attı, ten rengim çok beyaz diye bile ruh gibisin dediler, kitap okuyorum diye show yapıyor oldum, nazik biriyim diye bile dalga geçtiler, ya hocalar bile bazıları bir tane müzik hocası var okulda dersime girmiyor geçmişte girmişti ama kötü bir öğrenci değilim kesinlikle her neyse karne günü geldi aldık karnelerimizi kızlarla sonra hocayı gördük ben nezaketten gülümsedim hocaya durdu yanımıza ne aldınız dedi arkadaşlarım düz ve teşekkür almıştı her neyse bana geldi sıra taktir dedim hoca elini ağzına koyup aaaa neee sen mi taktir aldın diyip baştan aşağı izledi beni üstümde mavi dar paça jean, deri ceket ve çizme vardı abartılı değildim.
Anladım. Gerçekten bazı insanlar gerçekten çok kötü ve anladığım kadarıyla dislaniyorsun ve haklı olarak onları sevmiyorsun. Sen kendin o zaman okulunda tek başına bir dolaş mescid vs var mı bı göz at eğer yoksa yapacak bir şey de yok evde kazasını et. Unutma iman varsa imkan da vardır
Aynen öyle dışlayan kötü davrananların hepsine Allah bir olay yaşattı zaten kalbim öyle ferah ki iyi ki rabbim yanımda inşallah üniversite sınavında güzel bir bölüm kazanır kimseye muhtaç kalmam, kendi ofisimi açarım, yurt dışına giderim, hem bu dünyam hem öbür dünyam hayırlı olur
Amin
Kim ne derse desin kimse senin hayatına karışamaz senin tercihlerin senin yaşantın
Aynen öyle zaten çekememezlik diyorlsr annem abim falan güzelsin, çalışkansın, temiz kalplisin ezmeye seni aşağı çekmeye çalışıyorlar diyorlar bencede öyle gözlerinden okunuyor kıskançlıkları
Şöyle diyeyim herkes bu zamanda özenti olmuş moda falan filan uğruna kişiliklerini yitirdiler
Gerçekten öyle
Kardeş elinden geldiğince çabala işte
Valla tek çare kazalarını kılmak
Olur
Teşekkürler yorum için