Aile & Toplum Hangi ortam daha huzurlu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Her ikisinde güzel, ama ben sahil kenarini bir tık fazla seviyorum ☀️ Hangi ortam daha huzurlu? Cevapla Sevgi Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,6b cevap paylaştı. Benim için yalnız kaldığım yerler huzurludur 0 0 Yorumla
myraes Takip Et FenomenGuru Yaş: 27 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Sahil kenarı daha huzurlu, saatlerce izleyebilirim denizi. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kesinlikle bende ksksms Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı. su :)su sesi kadin sesi para sesi :)guzeldir 1 0 Yorumla
elifbee Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 80% +1 yıl sahili tercih ederim eğer böyle görünürse ama öyle deilse ormanlık alanı (ki böcek gelmezse tercih ederim 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Böcek gelmemesimi dmksms bende dünyada olsijen istemiyorum işte naparsin dmkdmsksm Yorumla Soran +1 yıl Oksijen jsjsmske Yorumla elifbee +1 yıl offf oksijensiz müq müq jkdfjdsfnkf Yorumla Soran +1 yıl Sen uzaylisin kdkdms Yorumla elifbee +1 yıl eyvah kimliğim anlaşıldı hemen kaçmalıyım! fdkjvhbjfdvn Yorumla Soran +1 yıl Uzayyyliii yakalayın çabuk kdnsjsmsk Yorumla
asabovesobelow0 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl İlk aklima gelen şehi̇rler arasi otobüs yolculuğundaki̇ mola yerleri̇;ellde çay, etrafta üşüyen insanlar ve yıkanan otobüs camı... Allah çarpsın dünyanın en güzel 3-5 ortamından biri. 0 0 Yorumla
nedennnFASULYE Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl ülkemizde sahillerde her yer çöpmagandalar mangal yapıyorormanlık alanlarda aynı şeyböyle temiz yerleri bulmak için çoook gitmen lazım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet ya :( Yorumla
çakırınkurşunu Takip Et Guru Yaş: 25 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 715 cevap paylaştı. İkiside inanılmaz güzel gözüküyor.. Ama benim için sahil hep daha huzur verici. ☀️ 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Benim içinde, ama ormanda çok güzel biliyormusun mis gibi Yorumla çakırınkurşunu +1 yıl Seçim yapmak çok zor 👀 Yorumla Soran +1 yıl Baya zor hemde Yorumla
_Steampunker_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Sahilde başkaları da olur kesin. s yeşil yol iyi bana 😅 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Peki Yorumla
Ali_42 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Sahil kenarında dalga sesleriyle gün batımını izlemek. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Mis mis Yorumla Ali_42 +1 yıl Aynen Yorumla
Almanyali3959 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 78% +1 yıl En güzel huzurun olduğu yer aile ve sevdiklerinizdir gerisi misafir... 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Misafir evin bereketidir ama Yorumla Almanyali3959 +1 yıl Hayir demek istediğim o değildi ama tabiki öyle misafir evin bereketidir bazen kelimeleri anlatamiyorum üzgünüm 😊😇🙏 Yorumla Soran +1 yıl Biliyorum ndjdmdkd sorun değil Yorumla
NNoktalıVirgüll Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 93% +1 yıl mod'a göre değişir ama şuanlık ben de sahil isterdim. bi de yaz gelse güzel olurdu :) 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Çok sıcak havalar iyi değil Yorumla NNoktalıVirgüll +1 yıl o zaman bahar mı diyim :) Yorumla Soran +1 yıl Bence evet Yorumla NNoktalıVirgüll +1 yıl anlaştık. peki hangi sahil? Yorumla Soran +1 yıl Sen sana en yakın olana, ben bana en yakın olana Yorumla NNoktalıVirgüll +1 yıl ben yakına gitmeyi pek sevmem. kalabalık olmayanları severim. o zaman sana iyi huzurlar... Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bence değişiklik şart doğa yürüyüşüne ihtiyacım var şu an 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet, bende bazen bunaliyom ya Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Sahil her zaman daha iyidir. 1 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. Sahil ve orman havalarını seviyorum ya 1 0 Yorumla
-kum- Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 561 cevap paylaştı. Ben de senin gibi dusunuyorum 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Yiaa sen bensin jsnsksms Yorumla -kum- +1 yıl Ruh ikizim dbsjsbwkjww iyi geceler Yorumla Soran +1 yıl İyi geceler🌸adın bile kum mdksmsksme Yorumla -kum- +1 yıl Ya hdjehsjw hiç mantıkla koymamıştim ama Yorumla Soran +1 yıl Ee sakla samanı gelir zamni, geldi işte mdidmkeme Yorumla -kum- +1 yıl Hdsjhsjshs ya gece gece beni güldürdün. Öyle oldu galiba Yorumla Soran +1 yıl Gül, gül sevindim djndkmds Yorumla
Memurkiz Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl İkisi de ama sahil kenarında daha çekici 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet kumlar sıcacık Yorumla
mami613939 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Burası neresi merak ettim? 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum ki mdksks Yorumla mami613939 +1 yıl Keşke bilseydin ozellikle ormanı merak ettim neyse yine de teşekkür ederim Yorumla Soran +1 yıl Rica ederim Yorumla
CanerDiyeBiri Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ben orman, doğa seviyorum. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sahil sevsen şaşarım zaten djdmkdmd Yorumla CanerDiyeBiri +1 yıl Sana yakın olmamak için doğayı tercih ettim. Yorumla Soran +1 yıl Keess djndkdme Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. sahil kenarı kesinlikle 0 0 Yorumla
Sinan0161 Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl Her gün birine 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Mantıklı msksm Yorumla
Greyx Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 987 cevap paylaştı. Birinci) 1 0 Yorumla
Chakalll Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Sahil kenarı kesinlikle 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Aaa sen bensin nsksmsms Yorumla Chakalll +1 yıl Sen de ben hahaha Yorumla Soran +1 yıl Dkdkdkksks Yorumla
Alıcanguney Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 600 cevap paylaştı. Sahil kenarında 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ormanlarda güzel ya Yorumla Alıcanguney +1 yıl Evet ama ne bilim suyun sesi daha iyi geliyor bana Yorumla Soran +1 yıl Doğru Yorumla Alıcanguney +1 yıl 😉😉👍 Yorumla
ohshiit Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 556 cevap paylaştı. sahiiilll 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bende çok seviyorum ya djmsie Yorumla
Concorrdia Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sahil kenarııı🌊 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 🟡☀️☀️☀️ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Benim için yalnız kaldığım yerler huzurludur
Sahil kenarı daha huzurlu, saatlerce izleyebilirim denizi.
Kesinlikle bende ksksms
su :)
su sesi kadin sesi para sesi :)
guzeldir
sahili tercih ederim eğer böyle görünürse ama öyle deilse ormanlık alanı (ki böcek gelmezse tercih ederim
Böcek gelmemesimi dmksms bende dünyada olsijen istemiyorum işte naparsin dmkdmsksm
Oksijen jsjsmske
offf oksijensiz müq müq jkdfjdsfnkf
Sen uzaylisin kdkdms
eyvah kimliğim anlaşıldı hemen kaçmalıyım! fdkjvhbjfdvn
Uzayyyliii yakalayın çabuk kdnsjsmsk
İlk aklima gelen şehi̇rler arasi otobüs yolculuğundaki̇ mola yerleri̇;ellde çay, etrafta üşüyen insanlar ve yıkanan otobüs camı... Allah çarpsın dünyanın en güzel 3-5 ortamından biri.
ülkemizde sahillerde her yer çöp
magandalar mangal yapıyor
ormanlık alanlarda aynı şey
böyle temiz yerleri bulmak için çoook gitmen lazım
Evet ya :(
İkiside inanılmaz güzel gözüküyor.. Ama benim için sahil hep daha huzur verici. ☀️
Benim içinde, ama ormanda çok güzel biliyormusun mis gibi
Seçim yapmak çok zor 👀
Baya zor hemde
Sahilde başkaları da olur kesin. s yeşil yol iyi bana 😅
Peki
Sahil kenarında dalga sesleriyle gün batımını izlemek.
Mis mis
Aynen
En güzel huzurun olduğu yer aile ve sevdiklerinizdir gerisi misafir...
Misafir evin bereketidir ama
Hayir demek istediğim o değildi ama tabiki öyle misafir evin bereketidir bazen kelimeleri anlatamiyorum üzgünüm 😊😇🙏
Biliyorum ndjdmdkd sorun değil
mod'a göre değişir ama şuanlık ben de sahil isterdim. bi de yaz gelse güzel olurdu :)
Çok sıcak havalar iyi değil
o zaman bahar mı diyim :)
Bence evet
anlaştık. peki hangi sahil?
Sen sana en yakın olana, ben bana en yakın olana
ben yakına gitmeyi pek sevmem. kalabalık olmayanları severim. o zaman sana iyi huzurlar...
Teşekkürler
Bence değişiklik şart doğa yürüyüşüne ihtiyacım var şu an
Evet, bende bazen bunaliyom ya
Sahil her zaman daha iyidir.
Sahil ve orman havalarını seviyorum ya
Ben de senin gibi dusunuyorum
Yiaa sen bensin jsnsksms
Ruh ikizim dbsjsbwkjww iyi geceler
İyi geceler🌸adın bile kum mdksmsksme
Ya hdjehsjw hiç mantıkla koymamıştim ama
Ee sakla samanı gelir zamni, geldi işte mdidmkeme
Hdsjhsjshs ya gece gece beni güldürdün. Öyle oldu galiba
Gül, gül sevindim djndkmds
İkisi de ama sahil kenarında daha çekici
Evet kumlar sıcacık
Burası neresi merak ettim?
Bilmiyorum ki mdksks
Keşke bilseydin ozellikle ormanı merak ettim neyse yine de teşekkür ederim
Rica ederim
Ben orman, doğa seviyorum.
Sahil sevsen şaşarım zaten djdmkdmd
Sana yakın olmamak için doğayı tercih ettim.
Keess djndkdme
sahil kenarı kesinlikle
Her gün birine
Mantıklı msksm
Sahil kenarı
Yeşillik
Birinci)
Yıldızların altı
Sahil kenarı kesinlikle
Aaa sen bensin nsksmsms
Sen de ben hahaha
Dkdkdkksks