Lütfen duygularınızın size söylediği gibi hareket etmeyin!! Aklınızla düşünüp, kalbinizden cesaret alıp eyleme geçin.. her şey enerji olduğu gibi duygularımızda, akışta olan enerjiye yüklediğimiz, manalardır.. zihnimizde enerji dolanırken, anlam yüklemesi yapılan enerjiler yer aldığı için yani duygular, özgür akıştaki enerjiyle düşünmemizi engeller.. oysa duygu dediğimiz şey hep daha önceki yaşadığımız eylemlerimizin kalıntılarıdır, manalarıdır.. kulağımıza hep bir önceki durumlardaki yaşadıklarımızı fısıldar ve tekrar olumsuzluk yaşamamamız için kalkan oluşturuken, yeni güncel olmak isteyen sana köstek olur.. her köstek oluşunda seni geriye iten duygu zihnindeki diğer biriken duygulara daha da yakınlaştıracağı icin seni, zihninin içinde kaybolur gidersin.. yani sen artık özgür, akışta olabilen bir zihin değil, duygularının kontrol ettigi bir köle olursun.. iste umutsuz olmak bu demek..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
O insanı iyi tanıyıp kendine onun gözünden bakarak
Olabılır aıleme bakıyorum oyle
Nörobilim o kadar gelişmedi.
Olsaydı cok guzel olurdu
şu an okudun bak
Nee ne okudum
Telepati ile
Eevt o dogru telepatıyı yeni ögrendim bazı seylerı cok geç ögrenıyom
Telepati için tepkisiz olman gerek, o gelişir. Farkındalıkta önemli tabii ki, Bu yazıyı okuyor gibi okuyamazsın telepati de :)
Nasıl olur peki
Tepkisiz ve sessiz olan özün direkt aldığı bilgilerdir telepati. Ne kadarı telepati ne kadar senden bunu ayırt etmek için usta ollmak lazım.
Neden tepkisiz ve sessiz olur öz
Sürekli konuşursan sana söylenenleri duyamazsın veya anlayamazsın değil mi :D
Benzer yaşanmışlık olanlar daha mı iyi anlar ya da sezgicilik mi yani olacagı tahmin eder ya da sezermi hissedermi
Sezgi ve his daha ön planda, İşitsel olanlarda var, içinden söylediğin şeyi sesli söylüyor gibi
Geliştikçe işitsel oluyor sanırım
Peki görmek bunun neresinde mesela görmek hissetmenin yarısıdır gibi
ya da hissetmek gormenın yarısı yani
Duru görü de var tabii ki, bunların çalışması için çakraların açık olması lazım. İllüzyondan çıkmak gerek, bu hayatların hepsi birer oyun.
Evet psijik güç omu bende his var tahminde var telepati bazen anlıyprum bazen degıl hangileri var bende bilmiyorum ama
Telepati yapmayan yoktur ama bu iç ses susmuş olacak ki iletişimi anlasın. içerden sürekli konuşan biri dışardan gelen bilgiyi anlayabilir mi?
İçten nasıl susulurki bilmiyorumki
Herkes yapabilirmi telepatiyi
Şubat bittiiii bahar geldiii :D
Lütfen duygularınızın size söylediği gibi hareket etmeyin!! Aklınızla düşünüp, kalbinizden cesaret alıp eyleme geçin.. her şey enerji olduğu gibi duygularımızda, akışta olan enerjiye yüklediğimiz, manalardır.. zihnimizde enerji dolanırken, anlam yüklemesi yapılan enerjiler yer aldığı için yani duygular, özgür akıştaki enerjiyle düşünmemizi engeller.. oysa duygu dediğimiz şey hep daha önceki yaşadığımız eylemlerimizin kalıntılarıdır, manalarıdır.. kulağımıza hep bir önceki durumlardaki yaşadıklarımızı fısıldar ve tekrar olumsuzluk yaşamamamız için kalkan oluşturuken, yeni güncel olmak isteyen sana köstek olur.. her köstek oluşunda seni geriye iten duygu zihnindeki diğer biriken duygulara daha da yakınlaştıracağı icin seni, zihninin içinde kaybolur gidersin.. yani sen artık özgür, akışta olabilen bir zihin değil, duygularının kontrol ettigi bir köle olursun.. iste umutsuz olmak bu demek..
Evet duygularıma yenildim her konuda kalbim ve aklım çatıştı
Sen film izlemeye devam et
ayn
Böyle devam et bravo edward
Edward tarafından ısırılman gerek biraz daha izlee
😂🤣🤭
Çok basit.
Nasıl