24 yaşına geldim. Ailem el bebek gül bebek büyüttü. Sanırım bu sebebten kendimi 17 yaşında daha liseye giden güçsüz küçük kız gibi hissediyorum. Kendimi hala çocuk gibi hissediyorum. Nasıl büyücem ya da nasıl öyle hissedicem?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Böyle gelmiş böyle gider, senden bir halt olacağını sanmıyorum
senden olur inşallah canım yaaa
Ekonomik bağımsızlığını ilan etmen lazım önce sonra da kendi kararlarını kendin vermelisin
ilk adımı attım ekonomik özgürlüğümü aldım çalışıyorum acayip iyi hissediyorum artık ama yalnız yaşatmadılar ki 3 günde bir ev işimi yapmaya geliyor bırakın da bir hayatta kalmayı öğreniyim di mi üfff
kendi kararlarımı verme aşaması yok çok doğru
Ailen bu şekilde davranarak sana iyilik yaptığını sanıyor ama asıl en büyük kötülük bu
kesinlikle ya, bunu sürekli yüzlerine söylüyorum ama yine de sürekli akıl veriyorlar. şunu yap bunu yap
Bunun farkında olman senin açından çok güzel birsey aslında eminim ki hayatta kendi ayaklari üzerinde duran bir birey olacaksın 😊
umarım
Yani bir sevgilin olsun önce kendi kararlarini ver sonra
çocuk gibi olduğum için bir ilişkiden korkuyorum ya. birine sevgilim deme fikri korkunç geliyooo
Saçmalama ya. e cinsel isteğini nasıl yapıyorsun peki
hic acele etme bir bakmisdin bir gunde buyumussun
he hehee
İse gir aşırı faydasi olur.
İşe gir çalış sevgili yap vs vs
Sorumluluk alman lazım.
Büyük ihtimalle ailen el bebek gül bebek büyüttü seni. Hatta ebeveynlerinden birinde kontrol deliliği varsa daha da fena ozgüvenini kırmışlardır, gelişip kendine yeten biri olamamışsındır. Ne bilmiş konuşuyorsun deme. Kendimden biliyorum.
yaaa tam üstüne bastın ayağını kaldır. mükemmelliyetçi kontrolçü evet o yüzden özgüvenimi paramparça ettiler
Al benden de aynısı :/
Yapamazsın diye diye büyüdüm resmen. Şimdi de eve bir katkım yoktur. Kendi işimi yaparım sadece. Ne bir yemek yapmışlığım var ne temizlik.. Hem ben bunalıyorum bu baskıdan hem ebeveynlerim yoruluyor fazla yükten ama boyle geldik höylr gidiyoruz..
bana da yapamazsın dediler sürekli. Çok can sıkıcı gerçekten. halbuki içimizde potansiyelimiz çok fazla. istediğimiz her şeyi çalıştıktan sonra yapabiliriz. biraz kendimize inanmamız lazım da işte başkalarına kulak kapamak kolay olmuyorr
Çocukluktan böyle yetiştik ne yapalım. Ben lisede sosyal fobiktim.
Manita ile
@Bvvdsd cinsel olarak algılamayın
cinsel algılamayalım diyelim de denedim sevgilim oldu ama büyüyememiş biri sadece zarar veriyor sağlıklı bir ilişki olmuyor
Yalnız başına şehirlerarası yolculuk yap biraz yalnız yasa tatil et falan
Sorumluluk alarak, tek yaşayarak
bir yalnız bırakmıyor ki anamlar
Calisiyon mu
eveeet
E sorun ne
hep böyle kal
Seks ile