Arkadaşlar selam ben zina ettim. Yaşlı adamlarla para için birliktelik yaşadım. İntihara kalkıştım. Şimdi de hastayım. Evde annemle bile oturamıyorum. Psikiyatriye gidiyorum ağır depresyon dedi ve ilaç kullanıyorum. Napıcam bilmiyorum bi topluluğa gitsem orada konuşmuyorum bile. Komşu kadın Allah yardım etsin dedi bana üzüldü. Neden bu haldeyim. Napıcam bilmiyorum. Bazıları dine yönel diyor ama dine çok uzağım. İnanın bilmiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAleyküm selam. Önce tövbe etmelisin ve daha fazla insana da bu günahından bahsetmemelisin. Allah affedicidir, affetmeyi sever. Sen yeter ki gerçekten pişman ol ve kalpten tövbe et. Tekrarlama ve kendine yeni bir sayfa aç.
Dinden uzağım diyorsan adım atmaya başla. Çünkü dinden uzak kalıp mutluluğu ve huzuru bulman çok zor. Hem yeni bir hayata, hem de farklı bir sene ihtiyacın var. Zina en büyük günahlardan ve tövbe etmen de bu yüzden çok önemli. Namazla atabilirsin dediğim adımı. Kalbe huzur verir ve seni de rahatlatır
03 Yorumla
Soran+1 yılDuşta iken tövbe ettim. Hep ederim dua ederim Allahım bağışla günahlarımı affet diye
- +1 yıl
Tövbe etmen çok güzel ama bir daha soracaksan da alenen yazma günahını çünkü hepimiz şahit oluyoruz günahına ve şahit olunursa da tövbenin kabulü biraz sakata girer
Soran+1 yılBunu bi yerde okumuştum ama yine aynı şeye devam ettim... Allah affetsin. İnşallah bir daha yazmam
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yıl😂😂😂 yaşlı adamlarla para karşılığı mı? Onu verecek yaşlı aşırı abazadır bence. Çünkü parası olan yaşlı sevgili yapar kendine. Altında arabası vardır , 2 veya 3 evi vardır, yazlığı vardır. Bence iyi yapmışsın yaşamışsın çünkü genç biri ile takılsan bu düşünceye sahipsen şayet, seni önce lahmacuncuya götürür , üstüne de muhallebi yedirir oradan da çocuğun arkadaşından ödünç aldığı bekâr evine götürürdü seni. Starbucks' a gitseniz sadece kendi kahve parasını öderler Alman usulü derler üstüne bi de. 👍 yaşlı adamda alır seni, Kıbrısa veya güneye 5 yıldızlı otele tatile götürür 1 haftalığına. Erkeğin gözünde ki değerin , bir genç erkeğinkinden 1000 kat daha fazlası olur yani. 👍
09 Yorumla
Soran+1 yılYok kanka ben istemedim bi türlü. Çünkü psikolojik olarak rahatsızım. Kimseyi istemiyorum. Biri bana dokununca intihar edecek gibi oluyorum
- +1 yıl
Neden bir sevgili edinmedin ki bunu anlayamıyorum işte. Dürüst aklı başında, seni sayacak , seni kollayacak işinde gücünde binlerce erkek var 40 yaşında. Hafta sonunu tamamen sana ayırır dı. Gezerdiniz birlikte , bişeyler yerdiniz. Birlikte 2 günlüğüne de olsa bir yerlere kaçardınız. Mutluluğa susamış o kadar çok erkek var ki böyle. Evlendiğine bin pişman olmuş ve boşanmış binlerce erkek var , yorgun argın işinden evine gelmiş ama hiç eşi ona kapıyı açıp bi güler yüz göstermemiş , hoş geldin dememiş yani. 👍
Soran+1 yılBen yaptıklarımı hatırlamıyorum. Erkek arkadaşımın elini tutup gezermişim annen söyledi onu dahi hatırlamıyorum... Bu çok kötü bir durum inanın.
- +1 yıl
Nasıl yaptıklarını hatırlamıyorsun? Tam olarak kaç yaşındasın?
Soran+1 yılşu an 28 yaşındayım ama hep kötü olayları hatırlıyorum. Erkek arkadaşım ile el ele gezdiğimizi hatırlamıyorum sadece onun benimle birlikte olmak istediğini hatırlıyorum
- +1 yıl
Çok çok yanlış insanlarla arkadaşlık kurmuşsun. Sevip , güvenmişsin bu senin hatan değil ama. O kadar çok var ki bu şekilde , anlayamatan ; anlasa da görmemezlikten gelen , görmek istemeyen. Görse de kalbi bi türlü kabul etmeyen 👍
- +1 yıl
Eminim 48 yaşına kadar hiçbir erkeğe faydan dokunmamıştır :))
- +1 yıl
@senisevem99 kim? Ben mi?
- +1 yıl
@senisevem99 Eğer ben isem ; Böyle bir fayda olamaz ki , sadece cinsellik amaçlı takılınabilecek binlerce kız var Türkiye de. Hem de kız söylüyor teklif ediyor bunu. Ama bir kızı da kendine bağlayıp onu aşık edip kendine bu şekilde bedeninden faydalanıp sonra da onu bir kenara atıp onun ruhunu parçalayıp travmaya soktuğunu izleyip bundan da erkeğin haz almasını da aşırı yanlış buluyorum. Ama şu na da inanıyorum ki eninde sonunda Allah bi şekilde çıkarıyor ondan da. Ya çocuğu sakat doğuyor, ya da kaza geçirip bir yeri sakat kalıyor. 👍
Gizli Üye(36-45)+1 yılHaklı yönün varsa belki kurtulursun öteki tarafta, bu ülkede cinsellik ön sırada, erkeklerin çoğu karı kız arar eder sevişir, parasını karıya yedirir, zina etse bile yine kurtaracakları kadındır, hani lafla bile. Şöyle derler; Allah'a yönel, tövbe et, üzülme vs. Buda insanı ne derece kurtarır bilmem, bir yaratıcının varlığı gerçekten söz konusu ise ona kalmış yani o affederse. Benim duyduğum kadarı ilede zina yapan cehenneme gidiyor, herkes böyle diyor. Gerçekte kaç insan gider onuda bilmiyorum. Yani şimdi bide bunalıma girmek birşeyi değiştirmez, yapmadan önce düşünsen iyiydi. Kolay gelsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok sağolun. Bunalıma girdim işte. Umarım atlatırım
+1 yılBir kitapta şöyle bir söz okumuştum ; Tövbesini bilmediğin günahları yargılama.
Senin günahın kimseyi alakadar etmez, buradaki h bir üyenin sana tek bir kötü söz dahi etmeye hakkı yok.
Tövbe et, Allah'a sığın merhamet dile af dile, ALLAH'ın kudretini yüceliğini kabul et.
Unutma herkes hata yapar, önemli olan hatadan pişman olup tekrar etmemektir. 😊
Biz aciz kuşlar ne Meryemiz ne Rabia nefsine esir düşmüş aciz varlıklarız.
Dilerim ıslah olursun. 🌺00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
43Cevap
- Aile & Toplum konusunda 15,9b cevap paylaştı.
+1 yılYa yapmış olduğun hataları yeniden yapmazsan normal bir hayatın olur ki gadası. Sanki kimsenin günahı yok mu var. Kimse masum değil ki. Zamanla bu korkular sorunları halledebilirsin. Yeter ki bazı şeyler için adım atmayı bil.
02 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah. İlk adımı psikiyatriye giderek yaptım.
- +1 yıl
Güzel
- Aile & Toplum konusunda 149b cevap paylaştı.
u +1 yılBir şey değildir. herkesin kendi kararı isteyen yapar
00 Yorumla
+1 yılzinanın haram olduğu gerçeği varken Tövbe etmenin de önceki günahları sildiği gerçeği de var. Eğer yaptıklarından gerçekten yani samimiyetle pişmansan kalben Tövbe edeceksin. Allah kabul eder. İçin gönlün rahat olsun. Birisi sana bu konuda bir şey söylerse " yaptım ama Tövbe mi de ettim bir daha yapmıcam İnşallah günahlarım affedildi " de. Bunu yaparsan zamanla psikolojin de her şeyin düzelir İnşallah. Allah günahlarını affetsin. Bende senin için Dua edicem.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZina edenlerin sonu cehennem denir, buranın erkeklerinne sorma, onlar menfaati gereği seni teselli eder, ama kalkar namus için cinayet işlensin, asılsın bile derler. Çoğu karı kız peşinde zaten, hayatından memnun olanlar bile var. Yeter ki ailesinden birilerine zarar gelmesin ama başka karı kız dedi mi ver onlara yesinler. Ha adınıda hata ve suç koyarlar. Şurda bir kız hesabı açsam kimbilir kaç tanesi gelir, elime bile düşerler. Çoğu palavra.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen... Ben de cehennemliğim. Bundan korkuyorum işte. Gerçekten bilmiyorum ne yapacağımı. Çok pişmanım. Bildiğim tek şey bu cidden
- Aile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle psikiyatri değil bence psikoloğa gitmelisin iyi bir psikolog iyi bir yöntem seni çözer sağlığına kavuşturur Herkes hata yapabilir yanlış yapabilir Belki o günler gelse bir de aynı şeyleri yapmak zorunda kalabilirsin kendini bu kadar suçlama
012 Yorumla
Soran+1 yılPsikologa da gittim doktor yürüyüş önerdi misafirliğe git kitap oku cart curt. Yaptım ama dışarı çıksam delirecek gibi oluyorum. İnsanlar deli derler diye korkuyorum
- +1 yıl
Doğru psikoloğa gitmemişsin konuşarak çözen değil farklı yöntemler uygulayan EFT hipnoz gibi yöntemler uygulayan bir psikolog bu
Soran+1 yılOnlar pahalı. Ben devlete gittim.
- +1 yıl
Peki esas problemin ne yani Çok mu ekonomik kriz yaşıyordun o adamlarla sadece para için mi beraber oldun başka yaptığın hatalar var mı
Soran+1 yılHayatı sevmiyordum. Kimseyle konuşmuyordum. Beyin olarak kendimi çocuk hissediyordum. Lisede de intihara kalkıştım. Bi yere gitsem ağlarım çocuk gibi. Annemden ayrıldım ya mahvoldum inanın. Dışarda binlerce insan var ve hepsini görmek beni çok yıpratıyor. Keşke okumasaydım kendime mütevazi bir yaşam kurup orada kalsaydım diyorum ama okuyunca da bi şey olmadı. Sürekli aklımda intihar düşünceleri var. Bir de üstüme başıma özen gösteriyorum duş dahi almıyorum her yerim kıllı falan. Kadın demeye bin şahit yani. Bilmiyorum
- +1 yıl
Kendini sevmelisin böyle kenara geçip kaldıkça daha da zor olacak hayat kalk silkin ve kendine gel
Soran+1 yılKendimi hiç sevmiyorum. Sorun da orada işte. Öleceğimi düşünüyorum sürekli
- +1 yıl
Hepimiz bir gün öleceğiz tabii ki ama hayat güzel ve Yaşamak lazım Bu kadar çabuk vazgeçemeyiz
Soran+1 yılKadın o yüzden mi Allah yardım etsin dedi bana
- +1 yıl
Sen yardım etmezsen Allah'tan diliyorlar Halbuki Sen kendi kendine yetebilirsin Her şeyin üstesinden gelebilirsin Yeter ki içindekinin farkında
Soran+1 yılÇok ilginç.
- +1 yıl
Aslında hiç İlginç değil sadece farkında değilsin
+1 yılGeçmiş olsun. Hayat devam ediyor. Hastalık kapmadıysan ve adın çıkmadıysa devam et hayatına. Takılı kalmanın bi manası yok.
01 Yorumla
Soran+1 yılHastalık kaptım diye endişe ediyorum çünkü koltuk altı ve bikini bölgemde et benine benzer şeyler çıktı
+1 yılDine uzaksan daha kötü olursun.
Dine yaklaş huzur bul.
Bol bol tövbe estağfurullah çek
02 Yorumla
Soran+1 yılDuşa girince de tövbe ediyorum. Bağışla Allahım diyorum. Pişmanlık çekiyorum
- +1 yıl
Yetmez dine yaklaş tövbe estağfurullah çek
Ve yaşamaya basla inşallah iyi olacaksın
- Aile & Toplum konusunda 328 cevap paylaştı.
+1 yılTakıntılı mısın sen ya. Ne alakası var? Yapmış olabilirsin ve doğruyu görmüşsün hayat devam ediyor. Sen neden takıyorsun insanları
05 Yorumla
Soran+1 yılNe bileyim ya. Takıntılıyım işte. İlaç kullanmaya başladım
- +1 yıl
Boşu boşuna takma böyle şeyleri ilaçlar sana mutluluk değil zehir verir genelde
Soran+1 yılBilmiyorum doktor ağır depresyon dedi ağır ilaçlar verdi. Kullanıyorum sürekli ama bilmiyorum işte
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun. Zor olacak bundan sonrası senin için kendin kendini tedavi etmen lazım
Soran+1 yılÇok zor gerçekten. Düzelmek istiyorum ama bir türlü olmuyor. İntihar etmek istemiyorum. Çok yoruldum bu dünyadan. Rabbim bağışlasın
Tövbe et, mücadele et, bir daha yaparsan yine tövbe et. Psikiyatrik tedavini bırakma. İstiyorsan dine yönelebilirsin sana kalmış.
04 Yorumla
Soran+1 yılEdiyorum. Doktora da gidiyorum ama annemden çok laf söz hakaret işitir oldum. Bu durumu işte sevemedim. Bilmiyorum gerçekten canım yanıyor
Soran+1 yılOndan uzak kalınca deliriyorum resmen. Bilmiyorum napıcam :( düzelmek istiyorum ama zor durumdayım Allah yardım etsin
Aile & Toplum konusunda 399 cevap paylaştı. Yav kadın kötü bir şey dememiş ki 20 defa sordun aynı soruyu. Allah hepimize yardım etsin, ne var bunda
03 Yorumla
Soran+1 yılNe bileyim ya. Kendimi kötü hissettim o yüzden galiba. Kimseye demeyip bana dediği için
Soran+1 yılBu da hata değil mi. Yani takıntı işte bu. İnşallah tedavi düzeltecek beni amin
İlaçlarını duzenli kullan faydalı olacaktır
02 Yorumla
Soran+1 yılKullanıyorum ama işte bilmiyorum gerçekten Bi tuhafım. Kendimi dilenci gibi hissediyorum sanırım.
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞimdi bunu düşünmen yanlış kendi kendine kötüleme depresyonada girme mutlu ol Allah'a sığın tövbe et dini inancın yoksa bu yaptıklarını unut kötü düşünme herkesin derdi var zaten bir tek senin yok
00 Yorumla
+1 yılDinle ne alakası var bunun. Pis yaşlı heriflerle para için birlikte olursan olacağı bu tabi.
04 Yorumla
Soran+1 yılZina günah ya kanka ondan
- +1 yıl
Neye göre günah kime göre günah ?
Koskoca yüce tanrının işi gücü yok da senin sevişmenle mi uğraşacak.
Dediğin gibi olsaydı 8 milyarlık dünyada müslüman olmayan 6.7 milyar insanın rezil hallerde olması gerekirdi ama tam tersi.
Soran+1 yılE bana niye öyle söyledi. İnsan ilk defa gördüğü bir insana öyle der mi. Allah yardım etsin
- +1 yıl
Kim söyledi sans bunu?
Yaptığını yapmayan var mı ki sen neden etkilendin boyle
04 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce hiç böyle yapmamıştım. Sevgilim bile yoktu.
Soran+1 yılYok istemiyorum ben :( nefret ediyorum cinsellikten. Psikolojim bozuk benim. Kullandılar beni. İntihar edicem yine
+1 yılYaşlı dayılarla mı garip çok para kazanmışsındır o zaman
05 Yorumla
Soran+1 yılYok. İğrençti. Allah bağışlasın. Çok pişman oldum
- +1 yıl
Ya geçmiş geçmişte kaldı herkesin hataşarı var önğne bak iş bul çalış birşeyler için uğraş
Soran+1 yılEvi temizliyorum. Aynaya falan bakmıyorum ama ece misafir gelse çıldıracak gibi oluyorum. Çok aç kaldım bide yıllarca sokaklarda yattım
Soran+1 yılYok kanka sağol. Öykü değil yılan hikayesi
- +1 yıl
Israr yok zor şeyler zaten ama dedim gibi geçmişi sil benimde büyük günahlarım var onlarla barışık ol hayata ilgilencek şeyler edin
+1 yılSorunun cevabını vermeden önce neden dine uzaksın acaba?
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı. Inancin varsa uzakta olsa yonel. Dua ve namazin sana katacagi manilevi huzuru hicbisey katamaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllah yardımcın olsun. İnşallah doğru yolda giden birinden ders alır ve onun yolunda Allah'a tövbe edersin.
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin sağolun. Allah bağışlasın
Aile & Toplum konusunda 939 cevap paylaştı. Hatalar insanlar içindir önemli olan bundan sonrasında ki hayatını ne yöne çekeceksin
00 Yorumla
+1 yılDine yönel tövbe et tövbende samimi ol Allah yolunu açar
00 Yorumla
+1 yılSeni seven birine sığın net sevgi iyileştirir. Yaptıklarını kabul eden biri ile sevgi dolu anlar yaşarsan iyileşirsin bir arkadaş olur aile olur bu sevgiye sığın
04 Yorumla
Soran+1 yılSırf bu yüzden eve geldim ama annemin tavrı bambaşka. Geçen gün yemekte çok kendini elletmişler memeleri büyümüş diyor. Bu normal mi yani. Gerçekten bilmiyorum
- +1 yıl
Ya tepkisi normal ama şöyle hiç bir anne yakıştırmaz kızına ya da oğluna para karşılığı ilişki yaşamayı kendini affetmesini söyle baktın olmuyor ordanda uzaklaş normal bir iş bul çalış kendi ayakların üzerinde dur
Soran+1 yılİntiharı eşiğine geldim.
- +1 yıl
Ölüm çözüm değil kendine gel ölmek sadece bedeni acını rahatlatır ruhun acı çekmeye devam eder
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlan olmuş kanka önüne bakacaksın artık günah senle Allah arasında geçmişi bırak önüne bak bence
00 Yorumla
+1 yılBol bol tövbe edeceksin ama bu tövbeyi yaparken içten kalbinle yapıcaksın bir daha yapmamak kaydıyla ilaçlarını kullanmaya devam et
01 Yorumla
Soran+1 yılİlaçlarımı içiyorum ama canım da sıkkın
+1 yılsöz ver kendine bir daha yapmayacağına ve zamana bırak.
02 Yorumla
Soran+1 yılVerdim. Tövbe de ettim. Çok pişman geldim zaten Allah affetsin
- +1 yıl
Amin kendine güven ve düşünme takılma hatanın farkındasın.
- Aile & Toplum konusunda 682 cevap paylaştı.
+1 yılZararın neresinden dönersen kardır
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılValla ben memnunum hayatımdan 😂
00 Yorumla
+1 yıltövbe ede bilirsin
00 Yorumla
+1 yılne anlatıyon kardeş sen
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılbulaşmadığım için mutluyum.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSormayın böyle şeyler burada
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılülkede zina yapmayan var mı
00 Yorumla
+1 yılBence sen saçmalıyorsun
06 Yorumla- +1 yıl
Aklını kullan aklını
- +1 yıl
Özelime gel
Soran+1 yılNapayım kankam.
- +1 yıl
Özele gem dedim ya m
Soran+1 yılHayır özele gelmem
- +1 yıl
Neden
Tövbe et
04 Yorumla
Soran+1 yılEttim. Pişmanım şu an... Duşta da ettim ama günahlarınızı anlatmayın diyorlar ben herkese anlattım
Soran+1 yılHer sene yeni bi sayfa açmaktan yaprak kalmadı defterde
+1 yılNe kadar alıordun
04 Yorumla
Soran+1 yıl200 ya da 150
- +1 yıl
İstersen psikolojik veya herhangi konuda yardım edeyim
Soran+1 yılPsikolog değilsen hiç yaklaşma
- +1 yıl
Yaz lütfen
+1 yılSorun etme
01 Yorumla- +1 yıl
Hicbirsey senden daha degerli degil. ayrica kimsede sutten cikmis ak kasik degil. kendini suclama ben herzaman senin yanindayim
hiçbir şey için geç değil. kendine gel
00 YorumlaKöle edinseydin böyle olmazdı
00 Yorumlaistemesen olmazdı sanırım
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 917 cevap paylaştı.
+1 yılTövbe et dine dön.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTövbe edenler hiç günah işlememiş gibidir tövbe et
00 YorumlaÖğrenen tövbe et
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKac tlye
04 Yorumla
Soran+1 yıl100 ya da 200
Cevap sahibi+1 yılKim biliyor
Soran+1 yılKimse bilmiyor
Cevap sahibi+1 yılEe tevbe et gec iste
Gizli Üye(30-35)+1 yılnamaza başla