Siyasetçiler kamera önünde didisip arkada kol kola geziyorlar ama bazı evlerde öyle büyük bombalar patlıyor ki.
Akil yok gerçekten bu insanlarda.. sanki savundugun siyasetçi her ay cebine milyonlar koyuyor.
Siyasetçiler kamera önünde didisip arkada kol kola geziyorlar ama bazı evlerde öyle büyük bombalar patlıyor ki.
Akil yok gerçekten bu insanlarda.. sanki savundugun siyasetçi her ay cebine milyonlar koyuyor.
''Sanki savundugun siyasetçi her ay cebine milyonlar koyuyor.'' çok iyi demişsin. Valla benim açılmıyor çünkü onlarda artık parti değiştirdi anladılar ama yinede arada Türkiye'yi bu düzeltti falan diyorlar. Akrabalarımın da hepsi muhalif zaten sadece 1-2 kişi dışında. Onlarda sağlam a'cı. Yani 1-2 kişi bütün herkese beter o tarz.
Cidden kamera arkasında hepsi kol kola.
Cevap
5Cevap
Ee türk insanı böyle işte bozuk bozuk futbol da aynı durum akil olmasi icin önce beyin gerekiyor beyin yok beyin
Açılmadı. Siyaseti tartışacak kadar beyinsiz değiliz.
Bir zamanlar fetö ile alakalı açılmıştı 2002 de.(Terör oluşumu bir organizasyon demiştim) şimdi AKP ile aynı durumdayız. (siyonizme hizmet eden bir oluşum)
Siyaset yüzünden genelde açılır babamla aram ama konuşmamayı tercih ediyorum artık.
Açılmaz
Açılmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?