Çocuklar tarafından sevilmek insanı iyi biri olduğuna inandırıyor bence.
Daha saf ve temiz oldukları için hissediyorlar insanları.. hayvanlar da öyle tabii.
Çocuk ve hayvanların sevdiği insanları seviyorum
Çocuklar tarafından sevilmek insanı iyi biri olduğuna inandırıyor bence.
Daha saf ve temiz oldukları için hissediyorlar insanları.. hayvanlar da öyle tabii.
Çocuk ve hayvanların sevdiği insanları seviyorum
Aşırı severler ve çok iyi arkadaş oluyoruz hepsiyle yiyecek içeceklerini eşyalarını benimle paylaşırlar. Onlarla oynarken çok neşeli mutlu oluyorum ☺️😇
tabi ki çocukların sevgisi saftır. Sevdikleri insanlar güzel insanlardır. Zaten yetişkin insanlarda sevdiğinde çocuklaşma sebebi budur aslında. özüne dönmek Çocukça sevmek.. Güzel Sevmek
çok severler hatta bi güldüğüm zaman hemen onlarda gülerek karşılık verirler. özellikle küçük kızlar. çok istiyorum evlensem de küçük bir kızım olsa ama işte daha kısmet olmadı.
Cevap
31Cevap
Evet severler
Evet ben de onları seviyorum, mesleğim gereği onlarla ilgilenme fırsatı buluyorum.
Mesleğim ergoterapi. Ergoterapistler, gündelik yaşam aktivitelerini yerine getirmekte zorlanan, topluma ve yaşama adapte olamayacak farklılıklara sahip bireylerin fiziksel, sosyal, ruhsal ve bilişsel fonksiyonlarının yeterli kullanımını sağlamaya ve bireyin yaşamını düzenlemeye çalışır. Farklı alanları mevcut. Ülkemizde en çok pediatrik alanda gelişim gösteriyor. ☺️
Teşekkür ederim 🫶🏻💞
Ne hikmetse girdiğim ortamdaki çocuklar hemen hücuma geçer, üstüme üstüme. Bu da sevgiye giriyor sanırım. 😅
Aaa 😅🌸
Çocukları seviyorum.. Hayvanları da seviyorum ancak insanların temas etmesinin hayvan sevgisi olduğunu düşünmüyorum.
Kucuk bir yerde yaşıyorum ve Her yerde Furkan abi diye bağıran çocuklarla karşılaşıyorum
Anaokulunda çalışıyorum
Buranın en gözde okulu 200 220 öğrencimiz vardı
Arkadaşımın arkadaşının çocugu ona amca derdi son 1 yıldır amcası ben oldum 😂
Sen bide arkadaşımı gör çocukla kavga ediyor 35 yaşındaki adam 😂😂
"kıskançlıktan" 😂
Pabuçu dama atıldı 😂
Bende onla samimiyim çocugun babası ile ama arkadaşım daha eski tanış onun aracılıgı ile tanıştık şimdi amcası benim 😂
Çocuklar belki sever bilmiyorum ama çocuklar uslu ve akıllı olursa ancak ben severim sjdjd
Nefret ederler benden çünkü ben hiç sevmem kendilerini.
Bilmiyorum tek çocuğum ondan olabilir. Yeğenim kardeşim falan olmayınca uzak kaldım bu işlerden sanırım.
Karşıdan sevmek daha güzel 😂😂 (sanki kedi)
İşin ilginç yanı kedi delisiyim, oradan kurtardık birazcık.
Evet şımarığım ben, en çok beni sevinn 😇😇
Üzülme, 5 senedir yalnızım 😂😂 kafam almıyor zaten
Mesaj at hem tanışırız hem dertleşiriz 😂😂
Havlayan köpek ısırmaz derler 😂😂
*Çocuklar seni sever mi?
Hayır sevmezler çocuk sevmiyorum çekemem ciyak ciyak aglamalarını ayrica her çocuk tatlı değildir
Sorma
Bıktım
Sanırım seviyorlar. Özellikle hayvanlardan sokak köpeklerinin ben yürürken peşimden gelmeleri falan çok tatlı oluyo.
Bende bana bakıp bakıp tanıyormuş gibi niye sürekli gülümsüyorlar diyordum. Öğrendiğim iyi oldu.
Ben çocukları sevmem karşılıklı oluyor duygular
Hayvanlara aşığım ama
Çocuklar bana bayılır, gerçek sevgiyi onlar da görüyorum, hesapsızca seviyor onlar
Seviyorlar ama ben uzaktan sevgimi gösteriyorum
Evet çocuklar ile aramda tuhaf bir bağ var. Severler beni genelde.
Sever
Kendini nasıl sevdireceğini bilirsen sevilirsin
dört ayaklı çocuklar beni sever iki ayaklilarla fazla münasebetim yok
çocuklar sever beni hayvanlar da arada anlaşamasakta köpeklerle pek bir sorun olmadı gibi.
Bebeklerle çocuklarla aramda iyi bi çekim var anlaşıyoruz bebelerle
Alakası yok bunlar hurafee köpekler çocuklarla saldirmazfi o zaman
Pekii
Beni çok severler bebekler bile bakakalıyorlar bana, gözlerini ayıramıyorlar. Ama ben onları pek sevmem açıkcası
Bilmem çocuk sevmiyorum yapım böyle. Sevmemekten kastım ilgi gösteremiyorum içimden gelmiyor
Evet iyi anlaşılırım genellikle
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim Eig için
Yanlış anlamışım beğenmişsin bende Eig zannettim senin hesabına benzer biri Eig verdi onun için yazdım
evett, çocuklar ve hayvanlar cidden çok tatlılar. çocuklarda tek sorun yaramazlık yapmaları ama olsun bizde az yaramazlık yapamadık sonuçta :)
Severler bende çok severim hele ilk sogdugunda o boynundan gelen cennet kokusu varya
Şuana kadar iletişim konusunda hiç sorun yaşamadım çocuklar ile
Hem dayı hem amca olarak evet seviyorum
Severler. Çocukla çocuk olmayı bilirim
Çocukları sevmeyeni sevmem
Evet genelde severler
Eeveeet
Aaa ayıp ediyorsun 😂🙄🙄
Üniformalı gördüiklerinde bayılıyorlar
Çocuklarla enerjim tutuyor..
Bayılırlar can atarlar
Seviyorlar beni
Çocukla çocuk olmak lazım
Beni sever
Çok iyi anlaşırız..
Genelde
Sevmesinler
Cocuklar beni severde ben pek sevmem onlari :)
Çocuklarla aram çok iyi gerçekten çok seviyorum.
sever
Çok severler
Evet
Çok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?