Aile & Toplum Neler yapıyorsun şu an? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor aglayan pasta yaptim sanirim fazla agladi fkdkskskdk Güncellemeler+1 yıl sos fazla geldi ama olsundu Neler yapıyorsun şu an? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Zarifkelebek_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 831 cevap paylaştı. Ne yaptın da ağlattın güzelim pastayı 🥲🥲Sanırım krem şanti sosunu cok bekletmedin, üzerine de sıcak çikolata sosu dökünce aynen şu şekil oluverdi 🫠ama harika gözüküyor ellerine sağlık 🌺 1 1 Yorumla Soran +1 yıl ayy evet ya gel beraber olsun baliimmm Yorumla
kahvelikalp Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Açıklamanın mükemmelliği ahshshs Bayılıyorum böyle esprili insanlara 😂Müzik dinliyorum şu an. Ellerine sağlık! 😄 1 1 Yorumla Soran +1 yıl yiaa canimsiiinnn Yorumla
mine13 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bol soslu daha güzel ya :D Boş boş bu sitede takılıyorum. Bu arada pasta güzel görünüyor eline sağlık 0 2 Yorumla Soran +1 yıl yaa bebegimsiinn gel beraber olsunn Yorumla mine13 +1 yıl Afiyet olsun :) Yorumla
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kafa Radyoda Zeki Kayahan Coşkun dinliyorum dperem bölgesinden bağlanan birisi yaşadıklarıni anlatıyor. Kek çok güzel görünüyor 😇 0 2 Yorumla Soran +1 yıl yaa tesekkur ederiimm gel beraber olsuunn Yorumla u MustiEmre +1 yıl Rica ederimm görüntüsü bile yetti eline sağlık Yorumla
s UykuHuzurr0o Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 684 cevap paylaştı. Gece gece bu yapılır mı beeTatlıya zaafım var 🥲 ellerine sağlık 🤍 1 2 Yorumla Soran +1 yıl gel beraber olsun balimmm Yorumla s UykuHuzurr0o +1 yıl 🤍🤍🤍 Yorumla
nereyeböylehey Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yaşadın bugünlük senin ağlama kotani da o ağlamış fnfnnfbfb 1 3 Yorumla Soran +1 yıl valla ya sosu beceremedimm djdndn Yorumla nereyeböylehey +1 yıl Şaka maka bir yana güzel görünüyor ellerine sağlık :-) Yorumla Soran +1 yıl sagol askim gel beraber olsuunn Yorumla
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% +1 yıl bu sıralar düşünüyorum bolca kendimi dinliyorumağlasın pasta yenmiştir:) 0 1 Yorumla Soran +1 yıl tesekkur ederim sosu bol yaptim😅
SuRPriSeloVE55 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 95% +1 yıl Asker yolu bekleyen kız kadar ağlıyor bu ama tadı fena güzeldir ellerine sağlık şimdiden 0 2 Yorumla Soran +1 yıl yaa tesekkur ettiimm Yorumla SuRPriSeloVE55 +1 yıl Rica Yorumla
kaz-ayagi Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl kafamı parmaklarim aracılığıyla dağıtıyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl nasil yani Yorumla
mostotorto Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Len diyetteydim ksjskzksjs görünce acıktım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ya sorryy🥺 bi dilim ikram ediyim Yorumla mostotorto +1 yıl Yok caaanim afiyet olsun sjxkdnd Yorumla
anyl7 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Eline sağlık, afiyet olsun 😊 0 1 Yorumla Soran +1 yıl tesekkur ettiiimm Yorumla
metropoltilkisi Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Uyumaya hazırlanıyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl süt veya ayran uyku getirir ic bence Yorumla metropoltilkisi +1 yıl Yok telefonu bıraktığım an uyurum , yine de teşekkür ederim Yorumla
u Shivers Takip Et Master Yaş: 35 , eic 77% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Of of çok güzel görünüyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl sosu fazla oldu ama gel beraber olsun tatliiimm Yorumla u Shivers +1 yıl Afiyet olsun canım 😃 Yorumla
Mmaraşlıı46 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Kız tavlamaya çalışıyorum 0 4 Yorumla Soran +1 yıl tavlama hayir gelmezz Yorumla Mmaraşlıı46 +1 yıl Uzun süredir tanıyorum kendisini bi okey dese ciddi düşünecem evlilik direkt Yorumla Soran +1 yıl hadi bakalim basarilarrr Yorumla Mmaraşlıı46 +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Klastar Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Teselli etmek isterim pastayı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl valla cok agladi kfksksk Yorumla Klastar +1 yıl Olsun yenir yinede 🙂 Yorumla
terapist42 Takip Et Xper 6 Yaş: 42 +1 yıl Çok severim ama nasıl ulaşacağım buna 0 2 Yorumla Soran +1 yıl tesekkur ediyorum ikram ediyim Yorumla terapist42 +1 yıl Çok sevinirim ama nasıl olacak bu benim puanım yetmiyor sana yazmaya Yorumla
Zenci_Man Takip Et Xper 3 Yaş: 43 +1 yıl Bu ağlamamış kahrolmuş🙄 0 4 Yorumla Soran +1 yıl evet sosu ben fazla kacirdim maalesed Yorumla Zenci_Man +1 yıl Ama güzel görünüyor eline sağlık Yorumla Soran +1 yıl tesekkur ettiiimm Yorumla Zenci_Man +1 yıl Rica ederim Yorumla
Ramoness Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 45% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. İce tie iciyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl afied Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Buraya geldim hrhrf 0 1 Yorumla Soran +1 yıl hosgeldiiinn Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 11,6b cevap paylaştı. Müzik dinliyorum 0 0 Yorumla
içimdebitiyor Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl 😂😂😂😂😂😂😂😂 0 6 Yorumla Soran +1 yıl cok aglamis ndndnd Yorumla içimdebitiyor +1 yıl Eline sağlık. Ona bu kadar ağlamamasını söyle. Yoksa yakında burası göl olacak jdkd Yorumla Soran +1 yıl evet suc bende sosu fazla yaptim sjdjs Yorumla içimdebitiyor +1 yıl Ağlamak iyidir. Rahatlatır. Eminim çok güzel olmştr afyt olsn Yorumla Soran +1 yıl sag ol bebek gel beraber olsunn Yorumla içimdebitiyor +1 yıl 🥰💜💜💜 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Ne yaptın da ağlattın güzelim pastayı 🥲🥲
Sanırım krem şanti sosunu cok bekletmedin, üzerine de sıcak çikolata sosu dökünce aynen şu şekil oluverdi 🫠ama harika gözüküyor ellerine sağlık 🌺
ayy evet ya gel beraber olsun baliimmm
Açıklamanın mükemmelliği ahshshs Bayılıyorum böyle esprili insanlara 😂
Müzik dinliyorum şu an. Ellerine sağlık! 😄
yiaa canimsiiinnn
Bol soslu daha güzel ya :D Boş boş bu sitede takılıyorum. Bu arada pasta güzel görünüyor eline sağlık
yaa bebegimsiinn gel beraber olsunn
Afiyet olsun :)
Kafa Radyoda Zeki Kayahan Coşkun dinliyorum dperem bölgesinden bağlanan birisi yaşadıklarıni anlatıyor. Kek çok güzel görünüyor 😇
yaa tesekkur ederiimm gel beraber olsuunn
Rica ederimm görüntüsü bile yetti eline sağlık
Gece gece bu yapılır mı bee
Tatlıya zaafım var 🥲 ellerine sağlık 🤍
gel beraber olsun balimmm
🤍🤍🤍
Yaşadın bugünlük senin ağlama kotani da o ağlamış fnfnnfbfb
valla ya sosu beceremedimm djdndn
Şaka maka bir yana güzel görünüyor ellerine sağlık :-)
sagol askim gel beraber olsuunn
bu sıralar düşünüyorum bolca kendimi dinliyorum
ağlasın pasta yenmiştir:)
tesekkur ederim sosu bol yaptim😅
Asker yolu bekleyen kız kadar ağlıyor bu ama tadı fena güzeldir ellerine sağlık şimdiden
yaa tesekkur ettiimm
Rica
kafamı parmaklarim aracılığıyla dağıtıyorum
nasil yani
Len diyetteydim ksjskzksjs görünce acıktım
ya sorryy🥺 bi dilim ikram ediyim
Yok caaanim afiyet olsun sjxkdnd
Eline sağlık, afiyet olsun 😊
tesekkur ettiiimm
Uyumaya hazırlanıyorum
süt veya ayran uyku getirir ic bence
Yok telefonu bıraktığım an uyurum , yine de teşekkür ederim
Of of çok güzel görünüyor
sosu fazla oldu ama gel beraber olsun tatliiimm
Afiyet olsun canım 😃
Kız tavlamaya çalışıyorum
tavlama hayir gelmezz
Uzun süredir tanıyorum kendisini bi okey dese ciddi düşünecem evlilik direkt
hadi bakalim basarilarrr
Teşekkürler
Uzanıyorum ya uykum yok maalesef
Teselli etmek isterim pastayı
valla cok agladi kfksksk
Olsun yenir yinede 🙂
Çok severim ama nasıl ulaşacağım buna
tesekkur ediyorum ikram ediyim
Çok sevinirim ama nasıl olacak bu benim puanım yetmiyor sana yazmaya
Bu ağlamamış kahrolmuş🙄
evet sosu ben fazla kacirdim maalesed
Ama güzel görünüyor eline sağlık
tesekkur ettiiimm
Rica ederim
agliyorum
niee
İce tie iciyorum
afied
Buraya geldim hrhrf
hosgeldiiinn
yatıp müzik dinliyorum
Twitch de dolanıyorum
müzik dinliyorum soru cevaplıyorum
Uyumaya çalışıyorum
Müzik dinliyorum
😂😂😂😂😂😂😂😂
cok aglamis ndndnd
Eline sağlık. Ona bu kadar ağlamamasını söyle. Yoksa yakında burası göl olacak jdkd
evet suc bende sosu fazla yaptim sjdjs
Ağlamak iyidir. Rahatlatır. Eminim çok güzel olmştr afyt olsn
sag ol bebek gel beraber olsunn
🥰💜💜💜