Nişanlım aile apartmanında oturuyor ve sürekli çat kapı misafir geliyor. Kayınvalidem çat kapı misafire alış dedi, ilerde başka yerde mi otursam?

Nişanlımın annesi beni ne zaman evlerine davet etse başka akrabalarını da çağırıyor. Banada alış şimdiden biz çat kapı gelmeyi gitmeyi severiz diyor. Ben kendisine çat kapı misafirliğe gelinmesinide gidilmesini de sevmediğimi öncesinde mutlaka uygunluk istenmesi gerektiğini söyledim. Oda bana alışırsın biz hep böyle çat kapı gider geliriz birbirimize demeye her fırsatta devam ediyor. Ben ona asla üslubumu bozmadan karı kocanın bir özel yaşantısı olduğunu bunun hoş olmadığını belirttim oda biz gidiyoruz vala hiç bişey olmuyor dedi. Annesi iyi bir insan lakin bu konuda pek anlayışlı değil. Sürekli bu konuyu açıyor ve istemediğimi belirttiğim halde çat kapı geliriz diyor. Nişanlım da annesini bu konuda uyardı. Buna ek olarak aile binaları var. İki katlı. Alt katlarında kiracı var ailesi kiracıyı çıkaralım evlenince siz oturun diyor. Ama annesinin bu çat kapı misafirlik olayı beni korkutuyor. Annesinin 8 kardeşi var ve aynı sokakta yan yana karşılıklı oturuyorlar. Babasının da kardeşleri akrabaları aynı sokakta ve sürekli birbirlerinin evine gidip geliyorlar çat kapı. Ben aynı binada yaşama olayını bu yüzden istemedim. Nişanlım da ben arada kalmayım diye kendi işi uzak olduğu için artık daha fazla yola dayanamadığını bahane ederek metrobüse yakın bir yerde ev tutcağımızı söyledi. Ama şu an nişanlım iş değiştirebilir ve kira ödeme konusunda zorlanabilir. Bir yandan aile apartmanında yaşamayı kabul etmek istiyorum sırf nişanlım zorlanmasın ilerde maddi olarak diye lakin bir yandan da eğer aile apartmanında yaşarsam bir özel hayatımızın olmayacağının farkındayım. Ve istemiyorum. Sizce aile apartmanında yaşamayı reddetmekte haksız mıyım?

Nişanlım aile apartmanında oturuyor ve sürekli çat kapı misafir geliyor. Kayınvalidem çat kapı misafire alış dedi, ilerde başka yerde mi otursam?