GEÇ CEVAP VERİLMESİ !!! Arada sırada illa olur işin vardır vs falan ama sürekli geç cevap verilince cinlerim tepeme çıkıyor. Kız veya erkek fark etmez o kişinin kafasını alıp duvara sürtesim geliyor 😬😡
Sizin en sinir olduğunuz davranış nedir peki?
GEÇ CEVAP VERİLMESİ !!! Arada sırada illa olur işin vardır vs falan ama sürekli geç cevap verilince cinlerim tepeme çıkıyor. Kız veya erkek fark etmez o kişinin kafasını alıp duvara sürtesim geliyor 😬😡
Sizin en sinir olduğunuz davranış nedir peki?
Genel olarak görüldü atması olabilir ya da mesajlara geç dönmesi olabilir ya da mesela bir şey diyeceğim deyip aman boş ver demesine de çok sinir oluyorum çünkü insanı meraklandırıyorlar bu yüzden de bu tarz insanlar ile konuşmak zor oluyor birde kafa dengi değilse canım sıkılıyor.
Sürekli naptın ne ettin tam yazacam baska konuya geçme ben 1 satır yazıyorum o 20 satır ya yok derdimizi anlatmadan dert cıkarma hevesi... Cok hızlı yazmalar bu kızlar artık klavye yerine düşünce gücüylemi yaziyor anlayamadım 20 saniyede yazim rekoru 😂
😂😂
Aslında o kadar hızlı yazan biri değilim. ama hızlı yazanların da özel bir taktiği yok sadece sürekli mesajlaşa mesajlaşa alışkanlık haline geliyor hepsi bu 😂
Olabilir. Sinirlenince saniyede 37373 tane mesaj yazma özelliği yükleniyor otomatikman 😂
Olabilir tabi. Kişiden kişiye değişen bir durum.
Bir soru soruyorum elemana ya da bir şey söylüyorum mesajı görüyor ama cevap vermiyor böyle hiçbir şey söylemiyor falan, Allah belanızı versin oğlum geberin �nsan bir şey der bir cevap verir olumsuz olsa da nezaketen bir şey söylersin ya
Haklısın. Görüldü atılması da sinir bozucu bir durum
Cevap
7Cevap
Sinir olduğum bir özellik yok çünkü mesajlaşmayı seven biri değilim.
Üzerime alınayım mı? Geç cevap vermiş miydim sana? 😄
Ay yok yok sen üstüne alınma 😂yapmadın öyle bir şey jdjddj
Haa tamam o zaman, yeni mesajlastik çünkü jdjdjsjssisknsjsk
Hem zaten sen sınava hazırlandığın için bu durumdan muafsın merak etme djdjddjd
Oleyy beeee 🤣🤣🤣
Dalga geçme 😂
Tamam tamam 😄😄
Mesaja geç verilmesi ödüllü sorun. Sonra anlatılan kişiyi dinlememek. Anlamıyorlar ama soğutan durum.
Sinirlenmek demeyeyim ama kısa Kısa cevap verip sessiz harfleri kullanmamasını saygısızlık olarak görürüm çokta kaileye almam bu şahsı 😁
Aklın karşısında sanki kazanabilecekmiş gibi tartışan cahillere sinir olurum
Habersiz ortadan kaybolmasından rahatsız olurum..
Geç cevap verenle flortlesilmez. Sence polis olmak mi daha iyi öğretmen olmak mı?
Flört değil ya genel olarak arkadaş falan da olunmaz o derece djdj
Yani ikisi de güzel meslek ama sanırım polis olmak. Öğremenlik benlik bir meslek olmadığından sanırım
Öğretmenlik *
13 Mart 'ta polis olarak göreve başlayacağım tabışabilir miyiz
Teşekkürler gerek yok Mesleğiniz hayırlı olsun şimdiden.
Küfür olursa deliriyorum.
Ay evet bir de o var 😬
Hmm yazılması
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?