neden normal bir oturuş yerine bu?
Sonra erkekler için yapmıyoruz diyorsunuz bide nasıl inanalım buna

neden normal bir oturuş yerine bu?
Sonra erkekler için yapmıyoruz diyorsunuz bide nasıl inanalım buna
Kadın erkek fark etmez bu oturuşa yandan yemiş oturuşu denir.. Yan kelimesi de kibarlıktan kullanılır. Aslında kişi bozulmasın diye dile getirilmeyen gerçekte yön olarak anlatılmak istenilen ise arka kısımdır. Erkek veya dişi hiç kimseye tavsiye etmiyoruz bu oturuş tarzını, toplum içinde yanlış anlaşılmalara mahal verilmemesi adına...
Kadının ya da erkeğin oturuşundan gülüşünden sana ne? Seni ilgilendiren bi kısmını bulamadım. Senin oturuşunun kimseyi ilgilendirmediği gibi kimsenin oturuş kalkışı, giydiği kıyafeti, makyajı da seni ilgilendirmez. Bir insanın yaptığı eylem ancak sana bir zarar doğurduğu zaman seni ilgilendirir. Karışmayalım yapmayalım, bunu burada bu şekilde yazmak zorunda kalmam bile çok üzücü toplumumuz ve kendim adına…
Oturuşu ilgilendirmez zaten yaptığı teşhir ilgilendirir bir erkekte böyle oturup alttan cinsel yerini gösterse aynı mı düşünürdün kadın malum site yıldızı gibi frikik vererek oturuyor normalleştirme.
Cevap
17Cevap
Dostum kadınlar bize toplum içinde niye bacaklarınızı kurbağa gibi açıp oturuyorsunuz diye sormuyorsa bence biz de bu soruyu sormamalıyız diye düşünüyorum.
Erkeğin kasığı var o yüzden öyle oturur
Kadınladın da kalçaları var dostum 😊
Kadın yana eğilmiş ne var bunda. Poposu büyükse onun suçu mu? Erkekler de toplum içinde bacaklarını açarak oturuyor. Biz bsy diyor muyuz
Ee diyorsunuz abi? Diyorsunuz. Diyorsunuz bee
Poposu büyük diye değil, popoyu çevirmiş bize doğru
Kadının oturma şekline yorum yapmıyorum istediği gibi oturur kimse karışamaz ama bizim bacağımızı açıp oturmamız keyfi değil
Saatlerce böyle oturuyor bir şey göstermiyor
Kadınlar değil kadın diyelim ve bariz belli bu kişi reyting uğruna kameraya güzel pozlar veriyor 👌🏼
Sanane sana mı kaldı istediğimiz gibi otururuz
Salın artık kadınları be sen kimisinde eleştiriyorsun allahın yobazı
yani saatlerce bu sekilde oturmuyor. ekran fotosu alinmis. ekrani dondurup oynatan zihniyeti s. kym.
Maalesef saatlerce böyle oturuyor videoyu izle istersen.
Oturmayı kalkmayı, nerde ne konuşması gerektiğini bilmeli insan
Bugün bir abla böyle oturdu vw erkekler için yapmadı
Kimisi umursamaz rahatına bakar
Herkes seksomanyak degil
Ya da ilgi çekmek için yapmaz
Rahat olduğu için ama toplum içinde böyle oturulmaz
Böyle oturuyorum ve eşcinselim ben kim için yapıyorum peki?
Kim için?
Kendim için? Rahat ettiğim için?
Ha tamam 😀
Kadınlar ilgi çekmek için her b0ku yapabilir s1klememek lazım
Akliniz fikriniz skinizde
Bizle ne alaka feminist abla
'Sonra erkekler icin yapmiyoruz' kismindan bayaa alaka. Ayrica feminist degilim max tc erkosu
Kardeşim bizim için yapıyor olmaları, bizim onlardan tahrik olduğumuz anlamına mı geliyor ne saçma
Erkekler de sizi tahrik etmek için çıplak foto atıyor o zaman sizde akıl fikir orada?
Ben erkeklerin ciplak foto atmasina 'fotoyu kozlor ocon otoyosonoz yooo' demiyorum, aramizdaki fark bu.
Sapıklık için atıyorsunuz diyorsun demek ki sapıklık algılıyon? Ama bizce sapıklık değil senin aklın fikrin orada diyebiliriz
Ben oyle bir sey demedim? Senin gercekten aklinla zorun var.
Dedin.
gelde galdırma şimdi mng
Zaten kaldıralım diye yapıyorlar 😊
Sjsjsj sonra neden erkekler anal istiyor diyorlar dönmüş popoyu giren yok mu der gibi
Samimi bi ortam değilse oturmam
Bakmayın rahatsız oluyorsanız beyler
Cidden milletin oturuşuna mı taktın?
g. öt uyumsuzluğu
Obje oldukları için
Bu kadının poposu de popo ama 😂
Malzeme muazzam yalnız
Milletin nasıl oturduğu sana niye batıyor knk
Handeye sormak lazım
Omurgası yamuktur?
sergilemek
Göstermek için