onlardan her bir şey iatediğimde yine kimden gördün de istiyosun diyorlar çıldırmak üzereyim zaten sinir problemlerim var kendimi zor tutuyorum neden böyle diyorlar benim birinden görüp aldığımı görseler tamam dicem ama başkasından görüp aldığımı hiç bilmiyorlar sürekli ben biriilerine özeniyormuşum ondan gördüğüm için aliyormuşum gibi konuşuyorlar geçen internette dolaşırken önüme güzel bi kolye çıktı daha demin annemden rica ettim beğendiğimi söyledim yine kimden görüp özeniyorsun bunlari almicam uğraşma dedi siizce ailem neden böyle yapıyor?
(her istediğim olacak diye tutturan bir şımarık çocuk değilim bunuda belirteyim yoksullukta gördüm zengillikte her şeyin yeri zamanı vardır ama ailem bunu her seferinde yapıyor?
(her istediğim olacak diye tutturan bir şımarık çocuk değilim bunuda belirteyim yoksullukta gördüm zengillikte her şeyin yeri zamanı vardır ama ailem bunu her seferinde yapıyor?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Gereksiz bir şey mi istiyorsun acaba o geldi aklıma ya da bazen ailenin o şeyi almak için durumu olmaz her şey olabilir
Özenti olduğunu düşünecek hareketler yapmışsındır
Sen daha da sinirlen istiyorlar gaza gel diye
puahahhahaame
kimseden görmedim de
Bir yerden gormeme gerek yok de
Kimseden de