- Aile & Toplum konusunda 148,4b cevap paylaştı.
u +1 yılEvrim gerçek tabi ki Canlılık: Evrimin modern tanımlarında her zaman canlılığa özel bir vurgu yapılmaz; çünkü eğer ki belirli özellikleri taşıyan bireylerden oluşan bir popülasyon varsa ve bu popülasyonun bireylerini tanımlayan özelliklerin gelecek nesle aktarılma niteliği varsa, o bireyler geleneksel anlamda "canlı" olarak tanımlanamasa da, evrimleşebilirler. Örneğin virüsler canlı değildir; ancak evrimleşebilirler. Örneğin tamamen bilgisayar ortamında simüle edilen bireyler bile, canlı olmamalarına rağmen, evrimleşerek insan mühendisliğinin üretebildiğinden daha başarılı ürünleri evrimsel değişim yoluyla üretebilmektedir. Bunların yanısıra evrimsel değişimler, "kültürel evrim", "kimyasal evrim", "jeolojik evrim", "astroevrim" gibi her zaman doğrudan canlılıkla ilgili olmayan diğer bilim dallarında da kullanılmaktadır.
12 Yorumla- +1 yıl
Bu bilim adamları yalancı ama evrim gerçek yani,? Evrim gerçek ise niye hâlâ teori diye sorarlar adama?
https://youtu.be/V4PgGrgW6as - +1 yıl
@Barış_LonelyForever www.dahifilozof.com/.../
araştırmaya devam
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvrim kesin bir kanıt olarak sürülmüyor güçlü bir teori sadece ve canlıların evrimlesmesinde bir sıkıntıda yok milyonlarca yillik bir süreç sonuçta olmasi gayet mümkün ama olmayadabilir belki bilim eksik bilgiye sahiptir şu an ilerde emin olabiliriz bilmiyorum
15 Yorumla- +1 yıl
@gizli www.dahifilozof.com/.../ araştırmaya devam
Cevap sahibi+1 yılGerçek olup olmadığını bilemeyiz bilseydik şu an herkes bu gercegi kabul ederdi ve bilim dunyasinda da bu konuda ayri fikirler olusmazdi
- +1 yıl
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
- Aile & Toplum konusunda 552 cevap paylaştı.
+1 yılEvrim gerçektir haksızlığa zorbalığa uzun süre uğrayan bir insan canavara dönüşebilir
17 Yorumla- +1 yıl
Gerçekse karşı çıkan ve karşı tez ile çürüten bilim adamları neden var?
- +1 yıl
Ben sana kendimi örnek göstereyim ben eskiden zorbalık görürdüm şimdi haksızlık yapanların yüzünü falçatalarım direk bu değişim?
- +1 yıl
https://youtu.be/V4PgGrgW6as bu bilim adamlarının tezi bana daha mantıklı geliyor
- +1 yıl
Ben de kişilik değişimini soruyosun sandım. d
- +1 yıl
😂
- +1 yıl
@WhereİsMyMindddd Dawkins öyle demiyor ama o değil patalog bilim adamları da gerçek değil diyor. Al buyur.
www.dahifilozof.com/.../ - +1 yıl
Vallahi bende o kadar yazıyı okuyacak yürek yok. d
Gerçektir. Bugün dünyada doğruluğu bi tek bizim ülkede tartışılıyor herhalde.
155 Yorumla- +1 yıl
Yoo yabancı bilim adamları da karşı argüman sunuyor
Ciddiye alınmak için Evrimci olmak gerekiyor fikri daha saçma bence
- +1 yıl
Dostum burada bilimsel bir gerçekten bahsediyoruz. Biyolojik olarak kanıtlanmış bir doğruyu tartışmak kadar saçma bir şey olabilir mi? Bu siyaset veya din değil ki tartışalım. Ortada bir doğru, gerçeklik var ve karşı taraf bunu sadece inkar ediyor bu kadar basit. Bunun üzerine sadece yeni doğrular eklenebilir o kadar.
- +1 yıl
Evrim Bilimsel gerçek olsaydı Bilimsel olarak aksi ispat edilemezdi. Bugün kü Maymunlar neden Adalet ve zulmü ayırt edemiyor? İyi ve kötüyü neden ayırt edemiyorlar? Erbakan Hoca insan ve Maymun kromozomu farklıdır diye güzel özetlemiş bence.
https://youtu.be/cg5a8kJwmsA - +1 yıl
Adam senden daha Zeki orası aşikar 😂😂😂 sen sadece gerçek demekle yetinirken adam insan ve hayvan kromozomlarından bahsediyor 😂
- +1 yıl
Evrimi sadece Evrim ağacından öğrenecek kadar beyin özürlü değilim. El Cahiz varken Evrim ağacı kim?
- +1 yıl
🤣 Sen önce El Cahiz kim onu bir araştır sonra benle aynı oksijeni veren Allah'a şükret 😂
- +1 yıl
Ya İslam ile yükselir ya inkâr ile çürürsün bu yol mezarda bitmiyor gittiğinde görürsün 😂
- +1 yıl
cehennemde nasıl ızgara tava yapıldığını izleyeceğim senin o manzara daha keyif verecek 😂
- +1 yıl
Kanka cennete girmek çok namaz oruç zekât, hac yalan söylemek yasak, içki yasak, zina yasak, dedikodu yasak, kul hakkı yasak, komşun açken tok yatmak yasak, küfür etmek yasak, milleti ti ye almak yasak 😂 Cehenneme gitmek daha kolay daha garanti 😂 gitmişken en azından seni de görmüş olurum ama en kötüsü de şey kanka, ben imanlı ölürsem mesela her haltı yedim ama imanlı öldüm diyelim ama sen inançsız öldün ikimizde yanıyoruz ama ben belirli bir süre sonra cezam bittiği için Cennete dikey geçiş yapıyorum. Sen de beni uğurluyorsun 😂 ben Cennete iken sen Cehennem de ebediyen yanarken ben sana ne oldu lan tırrik diyorum 😂 işte sana en çok bu koyacak orada 😂
- +1 yıl
Lan ne dalgası lan inanmazsan araştır 😂 boş yok bizde 😂 imanlı ölen herkes Cennete gidecek. orada öyle senin gibi düşündüğün gibi sapıkça şeyler yok. Beden ayrı ruh ayrı şeyler. Ruhlar beden gibi sıçmıyor mesela cennette 😂 dalga değil bak gerçek bu da inanmazsan araştır 😂
- +1 yıl
Sıçma yok kanka. Yediğin içtiğin ter olarak atılacak bedeninden 😂 ama o ter böyle dünya hayatında ki gibi Futbol maçı sonrası soyunma odasındaki koku gibi olmayacak 😂 koku yok çünkü Cennette her şey çok müko😂 ulan Allah affetsin çarpılmam inşallah bugün Tevbe etmem lazım benim kanka. Şimdi bir anda kalp krizi deprem falan ile canımı alırsa son gülen iyi güler derler adama. Tevbe Allah'ım Affet hadi ben namaza artık 🙋
- +1 yıl
Nasip kısmet kanka Allah hidayet versin inşAllah sana da Cennete buluşalım orada sohbet daha güzel olur. Cehennem eh kaka pis, ulan bir de Cehennemde milletin irini su diye içirilecek, zakkum ağacı meyvesi bağırsakları parçalayacak oda yetmezmiş gibi Cenabet kokulu insanların kokusu yayılacak her tarafa o koku herkese işkence olacak. Allah düşürmesin kimseyi Cehenneme.
- +1 yıl
Aynen öyle de seni Cennette görmek daha mutlu eder beni. Gönüller bir olsa da Cennete bir olsun. Çünkü evrenin sonu var. Tüm canlı yaşamı sona eriyor. Oksijen dahi kalmıyor. Madem her şey yok olacak o zaman neden hangi amaçla oluştu bu canlılar. Yok olmak için yaratıldıysak hiç yaratmayı tercih etmeyede bilirdi , o zaman amaç ne yani? Ye iç seviş çogal gez toz öl. Ölmek için yaratıldıysak niye hayat sahibi olduk? Yaşamanın bir anlamı kalmıyor ahiret inancı olamazsa. O yüzden gönüllüler cennete bir olsun Rabbim herkese iman nasip etsin. Sevdiğimiz herkes ile Kaybettiğimiz tüm sevdiklerimizle, anne babamızla tekrar Cennette buluşmayı nasip etsin hepimize
- +1 yıl
Senin dediğin teori bütün insanlar aynı kan gurubu aynı organlara sahip olurdu. Hayvanlar ve maymunlar alemini dikkatli izlersen anlaya bilirsin. Evrim dediğin olayın temeli üç milyar beş yüz milyon yıla dayanır. Son nesil insan ve maymunları incelersen çok benzerlikler vardır.
- +1 yıl
@ironarm Evrim Ağacını bir dinleyim dedim karşıma bu çıktı 😂
https://youtu.be/xO2mcmzHOVc - +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Her zaman ki gibi kıvırma cevabı. :D Soruma cevap ver Biz adem babadan mı geldik yoksa her şeye gücü yeten allah başka insanlar başka ademler yaratamaz mıydı da ademin kaburgasından havayı yarattı sonra çocukları oldu ikiz , ondan sonra bir ikiz daha habil ve kabil durumu. sonra ensest evlendirme sence çok mu insancıl.
- +1 yıl
@İndeepth yav böyle saçma sapan İslam'ı okumadan ensest diye ateist forumlarda gezip ezber yapıp gelmenize ayar oluyorum. Zira ensest ilişki, ancak aynı anne babanın çocukları olmayan diğer insanlar varsa anlamlıdır, çünkü her şey ancak zıddıyla bilinebilir. Âdem ve Havva ve çocuklarının düşünce dünyasında ise “diğer aile”, “ikinci bir aile” diye bir kavram henüz yoktu.
Ayrıca bir şeyin helal veya haram olması ancak Allah’ın emir ve takdiriyledir. Helal olan diğer bazı şeylerin de Allah tarafından zaman içinde haram kılınmış olduğu bilinmektedir. Zaruret durumunun haramı mubah kılıcı bir etken sayılması gibi bazı hususların da bu eksende dikkate alınması gerekmektedir.
Ayrıca bazı rivayetlerde, her batında bir kız ve bir erkek olmak üzere -özel bir yaratılışla- ikiz doğan çocukların çaprazlama şekilde evlendirildiği de nakledilmiştir. Sonuç itibariyle Hz. Âdem ve Hz. Havva’nın ilk iki insan olamayacağını ensest ilişki temeline indirgeyerek iddia etmenin tutarlı olmadığı görülmektedir. https://www. google. com/amp/s/sorularlaislamiyet. com/hz-adem-ile-havvanin-cocuklarinin-ensest-iliskisi-akilla-nasil-aciklanabilir%3famp - +1 yıl
@İndeepth senin mantığını senin nickin ile çürüteyim. Kardeş niye İndeept diye bir nick kullandın. Daha anlamlı kullanıcı adları kullanamazmıydın. Niye yani bu? Cevap: Canım böyle istedi o yüzden bunu kullandım. Allah da sana cevap veriyor Kuran'da: Lehü'l Mülk olan benim yani mülk sahibi benim. Canım böyle istedi böyle yarattım.
- +1 yıl
@İndeepth 🤦 örneği bile anlamamak bu olsa gerek. Başka bir örnek vereyim o zaman. Bugün Araban olsa. Sahibinden coma ilan versen ve 300 bin yazsan. Sonra ben ilanı görsem desem ki bana 280 'a ver. Sen bu teklife en son 290 olur desen ben de sana kardeşim Madem en son 290 olacaksa ne diye 300 yazıyorsun. 290 yazabilirdin desem sence mantıklı mı? Ne dersin böyle dersem? Sanane kardeşim mal benim mülk benim istediğim fiyatı yazarım dersin değil mi? Aynı bu şekilde Mülk sahibi olan Allah. İstediği varlığı istediği gibi yaratır. İster çaprazlama çoğalın emri koyar. İster başka kural koyar. Senin kalkıp da Allah ensest değil de başka türlerde yaratabilirdi demen aynı benim sana kardeş 290 koyabilirdin demenle aynı şekilde mantıksız bir savunma.
- +1 yıl
@İndeepth banane kardeş Ensar dan banane. Suç şahsidir. Herkesin suçu kendini bağlar. Allah yasak koymuş göz zinası bile haram demiş. Buna insanlar uymuyor ise bu Allah'ın değil insanların suçu. Ölünce zaten herkes zerre yaptığı günahın cezasını çekecek. Sürekli cevabı alıp oturunca konuyu değiştirmeye çalışmak bu olsa gerek😂
- +1 yıl
- +1 yıl
@İndeepth işte ben de sana böyle söyleyince kızıyorsun ya hani. Sen de Allah'ın işine karışarak böyle saçma sapan şeyler söylediğin için öldüğün gün karşında Allah Teâlâ'yı kızgın olarak bulacaksın. Aynı senin bu şekilde kızdığın gibi. Seni Kahhar adıyla karşılayacak bu kafayla ölürsen. O yüzden umarım Allah sana Tevbe etme fırsatı verir de hidayet nasip eder ölmeden. Tevbe ederek özür dilersen anca öyle kurtulursun azaptan.
- +1 yıl
@İndeepth valla örnekleri anlamıyorsun bir de aklı evvel diyorsun ya gerçekten trajikomik bir vakasın ama farkında değilsin. Senin nickin umrumda bile değil. Sen nasıl ki Allah yok böyle yaratmaz mıydı diye saçmalamanın ne kadar mantıksız olduğunu anla diye sana senin ile cevap verdim. Ama anlayamıyorsun. Bir insan sana derse ki bu nick saçma başka bir halt bulamadın mı bunun yerine, başka nick akıl edemedin mi derse verdiğin tepkiye bak. Verdiğin tepki= Kızmak, hakaret etmek. Neden peki? Çünkü sana ait olan bir şey hakkında başka bir varlık saçma diye iddiada bulunuyor ve sen de kızıyorsun. Çünkü senin işine karışmış olunuyor. Aynı şekilde sen Allah'a ait olan tüm evren ve insanlığın yaratılışi konusunda onun işine karışırsan o da sana = Kızmak yani azap olarak karşılık verir. Bunu anla diye verdiğim nick örneğini. Nasıl ki sen istediğin nicki kullanmakta özgür isen. Buna kimsenin karışmaya hakkı yoksa. Aynı şekilde Allah'ın da isteği gibi yaratma özgürlüğü var. Evren onun. istese hiç yaratmazdı. İstese aynı anda birden fazla insan da yaratırdı. Yani kardeş karar verici o. Canı nasıl isterse ona karar verir. Canı çapraz şekilde insan neslinin çoğalmasını istemiş öyle yaratmış. Mal onun mülk onun. Kim karışabilir
- +1 yıl
- +1 yıl
@İndeepth kardeş her soruna cevap alınca neden ışık nedir diye saçma bir soru sorduğunu ben değil kimse anlayamaz. Ben senin ne düdüğünü nereden bileyim maykıl. Allah bana insanların içini okuma yetkisi vermedi. Şimdi ben sana desem ki : Penguen nedir sence mantıklı bir soru mu olur bu. Saçma sapan soru sormak yerine. Amacını söyle ona göre kaile alıp cevap vereyim
- +1 yıl
@ironarm www.dahifilozof.com/.../ araştırmaya devam
- Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılGerçeğin ta kendisidir.
012 Yorumla- +1 yıl
Kanıt? Bilimsel veri nerede?
- +1 yıl
Türlerin kökeni kitabı.
- +1 yıl
Ne alaka Darwin dedi diye doğru mu kabul edelim. Bana bilimsel veri lazım
- +1 yıl
Adam her şeyi detayıyla anlatmış.
- +1 yıl
burada da bilim adamları her şeyi detayı ile anlatmış. Buna karşı argüman nerede hani?
Aynen birkaç hristiyan dincisi çürütüyor.
- +1 yıl
Çürüten herkes dinci mi oluyor 😂
- +1 yıl
Çoğunluğu öyle.
- +1 yıl
Belki de onlar haklıdır.
- +1 yıl
Kesin yanlışlar diyemem tabi.
- +1 yıl
@CptSimonRiley hiç de gerçek gibi durmuyor bu bilimsel kaynaklara bakınca
www.dahifilozof.com/.../
+1 yılEvrim bir doğa yasasıdır
028 Yorumla- +1 yıl
Bilimsel veri var mı?
- +1 yıl
Balinalar en basit örnekleridir balinaların arkada kullanmadıkları iki adet küçük ayak iskeleti bulunur bunlar zaman ile köreldiği düşünülüyor istersen bakabilirsin
- +1 yıl
Sen de buna istersen bakabilirsin.
Video sahibi çamurdan insan oluşumuna inanıyor ama ngndnfdnd
- +1 yıl
Çamurdan insan oluşuyor zaten bilimsel olarak da gerçek bu. Araştırmayı denesen öğrenirsin
- +1 yıl
Bilimsel mi ¿
- +1 yıl
Toprak ve insandaki elementleri karşılaştır karşına ne çıkıyor kendin gör
- +1 yıl
İnsanlarla maymunların inanılmaz benzer yönleri var ona kalırsa
- +1 yıl
Farelerin de benzer yönleri var ona kalırsa. İnsanda uygulanacak her yeni ilaç önce fare de uygulanıyor mesela. O zaman fareler neden ortak ata değil
- +1 yıl
Evrim zaten sadece maymunları kapsamıyor tüm canlılsrın ortak atadan geldiği düşünülüyor
- +1 yıl
Hayır İnsan Maymun ile ortak Ataya sahip diyor. Sen hiç fareden geldik diyen bir evrimci gördün mü? Ya da biz kuştan geldik diyen
- +1 yıl
Çünkü evrim böyle demiyor🤦♀️
- +1 yıl
Erbakan hoca güzel açıklık getirmiş bence
- +1 yıl
Erbakan sevmem
- +1 yıl
Sev sevme adam bilimsel açıklama yapmış. Maymun ve insan kromozomların farklı olduğunu söylüyor
- +1 yıl
- +1 yıl
@pesimisttit www.dahifilozof.com/.../
Araştırmaya devam - +1 yıl
Abi sen çamurdan yaratılma hikayesini mantıklı buluyorsun ben evrimi basit bi şekilde açıklamaya çalıştım bilimsel kaynak falan istiyordun birde. Lütfen çamurdan yaratıldığımıza dair bilimsel kaynağın var mı
- +1 yıl
- +1 yıl
@İndeepth Dostum İslam'da Allah önce Hz. Muhammed Sallallahu Aleyhi Vessellem'in nurunu yaratmıştır. İnsana bakıp bugün niye Nur yüzlü deniyor? Nereden gelmiş bu deyim hiç araştırma gereği duydun mu yok? Ben sana dedim ki adam gibi soru sor. Karanlık nedir diye saçma bir soru soruyor muyum ben sana durduk yerde. ? Işıktan kastın ne? Neyi ima ettiğini bilmezsem ben nereden bileceğim ne sorduğunu? Akıl ve mantık çerçevesinde sor ki akıl ve mantık çerçevesinde cevap al.
- +1 yıl
@İndeepth kendi kendine oluşma meselesini sana anlatayım da biraz ilim öğren. Allah zaman ve mekandan münezzehtir. Yani onda oluşma özelliği yoktur. Oluşma özelliği olsaydı Allah olmazdı adı zaten. Örneğin; seni bugün biri arasa dese ki hastaneye yattı bugün babanız gözünüz aydın. Erkek çocuğu doğurdu babanız. Ne dersin? Kardeşim ne saçmalıyorsun dersin? Neden? Çünkü erkeğin özünde doğurma diye bir özellik yok. Aynı bu şekilde de Allah'ın özünde yaratılma yani oluşma diye bir şey söz konusu olamaz, Örnek 2) Bugün yağmurun altında ıslansan, bende seni o esnada görmesem, sonra ıslak bir şekilde yanıma gelsen , ben de sana desem ki seni kim ıslattı? Sen bana yağmur dersin. Peki yağmuru kim ıslattı diye sorsam sence mantıklı mı? Değil. Neden? Çünkü ıslaklık suyun sadece kendine hastır. Aynı şekilde Allah'ın da oluşma özelliği imkansız çünkü onun kendine has özelliği oluşmamış olması ezelden beri var olması. Yani sonsuz olması. Bugün matematik sayısının sonsuz olduğunu kabul eden sizlere Allah'ın sonsuz olduğunu bir türlü öğretemedik ya yanarım yanarım ona yanarım
- +1 yıl
Aşırı mantıksız konuşuyor ben okumayı bıraktım artık sende boş ver
Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. % 100 gerçek.
025 Yorumla- +1 yıl
Yüzde yüz gerçekse neden hâlâ teori diye sorarlar adama
- +1 yıl
Bilinmeyen hiç bir bilgi yüzde yüz doğru değildir
- +1 yıl
Fosillere bakmadığımı mı sanıyorsun? Hz. Adem Aleyhisselam dan geldiği mesele iman meselesi. Fakat Daha Hz. Adem Aleyhisselam'ın mezarı, fosilleri bulunmadığı için insanlık tarihi henüz keşfedilmiş değil. Fakat İslam'i kaynaklar Ortadoğu'dan başladığı bilimden önce söylüyordu. Bugün kü bilimde İnsanlık tarihî Kuzey Afrika'dan yani Ortadoğu'dan başlar diyor. Yani İslam teori atmamış net nokta atış yapmış demek oluyor bu. https://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-40198320
Orta Doğu, Afrika-Avrasya'da genellikle Batı Asya'yı (Güney Kafkasya hariç), tüm Mısır'ı (çoğunlukla Kuzey Afrika'da) ve Türkiye'yi (kısmen Balkanlar'da) kapsayan kıtalararası bir bölgedir.
tr.m.wikipedia.org/.../Orta_Do%C4%9Fu - +1 yıl
- +1 yıl
@İndeepth sen diyorsun ki insandan gelseydik herkesin kan grubu aynı olurdu. Ben de diyorum ki annen baban bir insan. Sen insandan çıktın. Ama senin kan grubun anne ve baban ile aynı da olabiliyor farklı da olabiliyor. Genlerinde anne ve babadan farklı olarak deden ile aynı kan grubuna da sahip olabiliyorsun. Akrabandan biriyle de. Neden o zaman acil kan lazım olunca maymundan kan alınıp enjekte edilmiyor? Demek ki attığın iddia saçma
- +1 yıl
@İndeepth benden sana tavsiye. İslam'ı İslam'dan öğren. İsrail'e gidip, Filistin'e hiç uğramadan bana Filistin'i anlatın dedikten sonra. Filistin'i İsrail'den öğrendikten sonra. Filistin'i öğrendim sanıp, Filistin'e cephe alma. Bir de Filistine uğramayı dene (İslam ateist kanallardan değil, İslami kaynaklardan öğrenilir)
- +1 yıl
- +1 yıl
@İndeepth arkadaş ne alaka ya🤣 İslam'la gel bana Banane kişilerin yaptığı hatalardan banane? Hata da şahsidir. Suç da şahsidir. Ben İslam'ın bana öğretisine bakarım. Allah diyor ki yalan söyleme, savaştan kaçma, kul hakkı yeme, namaz, kıl, oruç tut, komşun açken tok yatma. Güzel ahlaklı ol, vatanını müdafaa et. Hırsızlık yapma, milletin dedikodusunu yapma, milletin karısına kızına göz dikme. Yani Allah kuralları koymuş. Bunlara uyarsanız Cennetime alırım. Uymazsanız Cehennem de azap çekersiniz demiş. Cenneti isteyen uyar, Cehennemi isteyen uymaz. Ebedî Cehennemi isteyen de senin gibi inkâr eder. Allah herkese günah işleme özgürlüğü vermiş. Banane başkasının yapmış olduğu hatalardan.
- +1 yıl
@İndeepth sen öyle diyorsun diye bu doğru olmak zorunda mı 🤣 Kur'an'ı anlayan Müslüman olur. Anladığını sanan da Ateist olur. İslam'da gerçek bu budur. Neden mi? Eğer bir kitap senin mantığa göre saçma ise o kitaba kimse itibar etmez. Örneğin bugün çocuğuna matematik kitabı alsan , kitapta birden fazla hata tespit etsen kaldırıp atar mısın? Yoksa olsun oğlum hatalı da olsa sen bu kitaptan ders çalış bu kitap ne derse dogrudur mu dersin? Doğal olarak akıl sahibi isen kaldırır atarsın. Aynı şekilde senin gibi Kur'an hakkında atıp tutan herhangi bir Ateist, daha sonra Kur'an'ı okuyunca bu hataları görünce hatalı olduğunu bile bile itibar etmez. Kaldırır atar. Ben bu saçma kitaba niye inanayım der. Ama bakıyoruz ki adamlar okuduktan sonra anladıktan sonra kaldırıp atmak yerine. Senden benden daha çok savunuyor. Eğer bir kitap hakkında atıp tutan bir Ateisti , Daha sonra bu kitabı savunma moduna geçirebiliyorsa bir kitap. Bu o kitabın hastasız ve kusursuz olduğunun net kanıtıdır. Dediğim gibi hatalı kitaba değil Ateist kimse itibar etmez çünkü. O yüzden İslam'ı doğru kaynaklardan öğrenmen dileğiyle
- +1 yıl
- +1 yıl
@İndeepth şu sorunda cevapsız kalmasın. Ben bulabiliyorsam eğer sen de bulmak istersen her sorunun cevabını bulabilirsin. Yeterki bulmayı dene:
https://youtu.be/6VVxk98Ljfs - +1 yıl
@İndeepth evrimin çıkmaz ve yalanları.
Buyurun okuyunuz www.dahifilozof.com/.../ - +1 yıl
@İndeepth kardeş her soruna cevap alınca konudan konuya alıyorsun ya 😂 1) Huri denilen şey normal burada gördüğün kadın gibi değil, Onlar Cennete yaratılacak yeni bir varlık,2) Neden kadınlara Nuri yok Kur'an da? Acaba Allah sizin gibi sapık zihniyetlerin diline düşmemesini istediği için olabilir mi? Eğer Allah Kuran'da Nuri var deseydi bu sefer de bak Allah sapık kızlara kitapta erkek dağıtıyor diyecektiniz 😂 3) Allah kadını öyle bir korur ki aklın şaşar. Meselâ kızın olsa bugün kızım seni tanıdığım şu arkadaşın çocuğu ile evlendireyim mi, yakışıklı, efendi eli yüzü düzgün desen kız ne yapar? Utanır kızarır. Ama oğlun olsa oğlum seni şu kızla evlendireyim mi desen, kız manken gibi efendi hem desen kalkar göbek atar. Allah kadının ve erkeğin fıtratını çok iyi bildiği için kız kuran okurken sana erkek var dese absürt olur bu 1 , ikincisi sizin gibi sapık zihniyetler bunu malzeme yapar bu 2) ve en sonuncusu da şu: Bugün erkekleri karşına alsan desen ki : Günah yok her sey serbest ne istiyorsanız tahtaya yazın desen: Erkeklerin yüzde 90'nı birinci sıraya kadın (cinsellik) yazar. Çünkü erkeğin fıtratında kadına düşkünlük vardır. Allah bunu bildiği için erkeği en çok ne mutlu edecekse onu veriyor, peki kadılara aynısını desen ne yazarlar ilk sıraya: çocuğum, alışveriş, Kitap okuma, kedi, Makyaj malzemesi, anne ve babamla yan yana olmak. Eşimle olmak vb. Yani onların fıtratında duygusallık ağır basar. Ama Allah yine de yazmamış. O kadar değer vermiş ki, benden başka kimse bilmeyecek demiş ne vereceğimi Cennette.
- +1 yıl
@İndeepth papağan gibi Ensar Ensar. Kardeş Kuran'dan İslam'da Ensar Vakfı yok. Olmayan bir şeyi bana sorma lütfen. Suç şahsidir herkesin günahı ve suçu kendini bağlar. İslâm çocuklara tecavüzü bırak, kadının saçına bile bakmak yasak diyor eğer ailenden değilse ve ya nikahlı eşin değilse. Benim dinim yapma demiş başkası bu yasakları çiğnemiş ise banane. Dinimin suçu ne? Allah herkese ölünce hesabını soracak kimsenin yaptığı zerre suç yanına kalmayacak. Onların da suçu varsa ölünce Allah herkese hesap soracak suçlu olan herkes cezasını çekecek zaten ahirette
Gerçektir.
02 Yorumla- +1 yıl
Bu bilim adamları yalancı yani 🤔
@Umut_22 bu bilimsel kaynaklar gerçek değil diyor neden? www.dahifilozof.com/.../
Gerçek
05 Yorumla- +1 yıl
At gözlüğü ile yaşamak yerine iki tarafı da dinlemeyi tercih ediyorum ben
- +1 yıl
Evrim ile alakalı en az 10 tane kitap okudum 10 dakikalık bu saçma sapan video mu çürütüyor evrimi. Komiksin bro evrim defalarca kanıtlandı ancak çürütecek tek bir bulguya rastlanmadı. Benim hakkımda da ön yargılı konuşuyorsun karşıt görüşlüleri de okudum dinledim. İki tarafı da dinlemek istersen sana araştırman için çok güzel kaynaklar önerebilirim
- +1 yıl
@Eramnesia www.dahifilozof.com/.../ araştırmaya devam ediyorum
Gerçek.
02 Yorumla- +1 yıl
@gale8 bu bilimsel kaynaklara bakınca gerçek olmadığı ortaya çıkıyor ama
www.dahifilozof.com/.../
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri