Kuzenimle alakalı ne yapacağımı bilmiyorum?

Kuzenimle aramızda 1 yaş var, 5 yıl önce kuzenimle çok yakındık kardeş gibiydik. Birgün babam yazlık kiraladı ve yazlığın çevresinde bizim yaşıtlarımız vardı. Bu yazlığın sahibi olmama rağmen kuzenim onlarla çok yakınlaştı ve çıkarcı tarafını gördüm. Ben ve o sevgili yaptık. Ben dışlandım. O ise hiç sesini çıkarmadı. O onlarla olan arkadaşlığını devam ettirdi benim etmedi. Yaz bitiminde bu olay (2 kez yaşandı) Kendi aralarında plan yaptılar beni davet bile etmedi Kuzenim. Yıllar geçti biz artık o yazlığa gitmiyoruz. Babamda kavga etmemizden kaynaklı yazlığı almaktan vazgeçti. Aradan 2-3 yol geçti. Kuzen hala onlarla görüşüyor. Benlede arası düzeldi. Ama onun yanında rahat hissedemiyorum. O benden daha iyi üniversiteye gidiyor, bi sürü arkadaşı vardı ve yazlıktakilerle görüşüyordu. Bende üniversiteye gidiyordum ama yine yalnız kaldım. Arkadaşlarım çıkarcı insan yerine koydum. Okul dışında benle görüşmüyorlar sevgilileriyle görüşmeyi tercih ediyorlar. Anneannem ben yokken eve davet etmiş. Evde sözüm geçmiyor. Yarın gelecekmiş 3 gün kalacakmış işte üniversitelerde uzaktan eğitime geçti diye vakit geçsin diye. Ayrıca kuzenimle instagramda eskiden fotoğrafımız vardı. Kaldırmış. Hep yazlıktakilerle fotoğrafları var.

Güncellemeler
+1 yıl
Kuzenimle alakalı duygularım karışık- Çünkü bi uzağız bi yakınız
Kuzenimle alakalı ne yapacağımı bilmiyorum?