Kuzenimle aramızda 1 yaş var, 5 yıl önce kuzenimle çok yakındık kardeş gibiydik. Birgün babam yazlık kiraladı ve yazlığın çevresinde bizim yaşıtlarımız vardı. Bu yazlığın sahibi olmama rağmen kuzenim onlarla çok yakınlaştı ve çıkarcı tarafını gördüm. Ben ve o sevgili yaptık. Ben dışlandım. O ise hiç sesini çıkarmadı. O onlarla olan arkadaşlığını devam ettirdi benim etmedi. Yaz bitiminde bu olay (2 kez yaşandı) Kendi aralarında plan yaptılar beni davet bile etmedi Kuzenim. Yıllar geçti biz artık o yazlığa gitmiyoruz. Babamda kavga etmemizden kaynaklı yazlığı almaktan vazgeçti. Aradan 2-3 yol geçti. Kuzen hala onlarla görüşüyor. Benlede arası düzeldi. Ama onun yanında rahat hissedemiyorum. O benden daha iyi üniversiteye gidiyor, bi sürü arkadaşı vardı ve yazlıktakilerle görüşüyordu. Bende üniversiteye gidiyordum ama yine yalnız kaldım. Arkadaşlarım çıkarcı insan yerine koydum. Okul dışında benle görüşmüyorlar sevgilileriyle görüşmeyi tercih ediyorlar. Anneannem ben yokken eve davet etmiş. Evde sözüm geçmiyor. Yarın gelecekmiş 3 gün kalacakmış işte üniversitelerde uzaktan eğitime geçti diye vakit geçsin diye. Ayrıca kuzenimle instagramda eskiden fotoğrafımız vardı. Kaldırmış. Hep yazlıktakilerle fotoğrafları var.
Kuzenimle alakalı ne yapacağımı bilmiyorum?
Güncellemeler
+1 yıl
Kuzenimle alakalı duygularım karışık- Çünkü bi uzağız bi yakınız
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kıskançlığı bırakmalısın. yazı baştan aşağı fitne fesat kokuyor
Bu kıskançlık değil bu tamamen kuzenimin benim yerime 3 şahıs tercih etmesi. Anlasana kardeşin gibi gördüğün adamın seni satması gibi bişey
dostum bu senin hayatın, kuzen seni görmemiş onlarla gitmiş zart zurt ya bunları düşünerek neden hayatına olumsuz şeyleri katıyorsun ki,
bu tamamen bir kişiye bağlı olarak yaşanabilecek mutluluk gibi bişey. ben svmem öyle işi, yaptıysa yaptı anlık bir öfke ve sonrası gülistandır, başka şeylerle uğraşırım düşüncemi değiştiririm yani bi sürü taktik var.
kardeş gibi görmek, saıtldığını hissetmek.. yahu bi kere bu kelimelerden kurtul
Kısacası bana şunu söyle ne yapayım? Nasıl davranayım?
Yarın yüzyüze gelicez o yüzden soruyorum
Eğer gerçekten sana zarar verdiklerini düşünüyorsan mesafeli davranmalısın, anın tadını cıkarıp onlara kapılıp gitmemelisin..
yarın yüz yüze gelme mesela :) ilk adımın bu olsun
Haklısın, biraz canım yanıyor. Çünkü ben dışlandım oysa sesini çıkarmadı. O dışlanmaydı ben sonuna kadar onu savunurdum. Bide üstüne beni instagramda fotolarımızı silince yerlerine yazlıktakilerle koyuncada sinirlendim. Hani biz kardeştik dedim içimden.
Ona değer veriyorum. Ama o görmüyor. O ona değer vermeyen kişilere yöneliyor. Bu bana sadece yapılmıyor aynısını ablasınada yapıyor.
Bide yazlıktakilerle benim sayemde tanıştı. Çünkü misafirdi. Gözümün içine baka baka beni onlara tercih etti. Bense güvendim ona. Güvenim kırık
Keşke ama gelicez evde sözümü geçiremedim. Anneannem ben varken gelsin işte diye kızıyor bana. Ben kuzenime nasıl davranacağımı şaşırdım.
Kısaca geçmişteki kötülüğünü görüp yoluma onla mı devam edeyim yoksa geleceğe yönelip tabi yönelirsem iletişimi azaltırım.
Ne desem boş. Çok takilmişsin bence o yüzden söyleyecek söz bulamıyorum. Kolay gelsin
Bence yüzüne bile bakma hak etmiyor soğuk yap yani
Birsk Selam vermeyi görürsen yüzünü değiştir bence
Neden böyle dedin? (Sadece meraktan soruyorum)
Yaptığı doğru değil
Benim bozulduğum nokta araya 3 şahıs girince değişmesi yazlıkta dışlanırken sesini çıkarmadı
Bide arkadaşlarını ailesinin önüne koyması
Evet işte ayıp
Bi taraftan eve gelmesini istiyorum ama bi taraftanda istemiyorum. Mesela ben gelecek planı yapsam hiç paylaşmak istemiyorum. (Nedensiz yere)
Paylasma tabikide
Neden sana tavırlılar
buyu calış yazlıkları al dert bıter
Takma kafana