• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aile & Toplum

Kadın erkek eşitliği var mı?

Eforlife
Eforlife Takip Et
Xper 7 Yaş: 27
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
32
Yapay Zekaya Sor
Ben zengin biriyle evlenmek istiyorum Mademki kadın erkek eşitliği var :)
Güncellemeler
+1 yıl
Noldu kızlar başka zaman çeneniz durmaz şimdi neden sustunuz?
Evlilik Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
5 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Yenigizliüye
    Yenigizliüye Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 98%
    +1 yıl

Hiç eşit değiller kadın ellerse cilve erkek ellerse sapık kadın gider biriyle cinsel ilişkiye girer girdiği kişi suçlanır kadın masum olur kadın laf atar laf attığı erkek edepsiz olur erkek atsa sapık olur kadınlar sokakta çıplak derecesine kadar soyunup gezer laf yok erkek üstü tek açık olsun sapık diye döverler say say bitmez

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• kira_black
    kira_black Takip Et
    Xper 7 Yaş: 42 , eic 98%
    +1 yıl

O iş mantığa giriyor eşitlikle ilgisi yok. kafinlata seçme seçilme hakkı verdi Atatürk ki bu ilk adimdi. sen evde bir şey alacaksan esinden habersiz yaparsan nerde bu eşitlik, sen arkadaslarinla cikacam dersin ama kız isteyince arkadaşlarla dışarı cikacam gindermezsin nerde kaldı eşitlik. bir de burdan bakalım olaya

0
    0 Yorumla
  • Demir666
    Demir666 Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 92%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Herkes istediğini yapıyor sanırım bu eşitlik bir tek erkek için geçerli değil mesela kadın haksızken neden haklı oluyor abi biri beni bu konuda aydınlatsın?

0
    4 Yorumla
    • By_as
      By_as
      +1 yıl

Kadın gerçekte insanlığın öğreticisidir ama iyi ama kötü erke eve misafirdir fakat sağlam bir ev reisi akşam eve geldimi evi kolacan eder çocukları alır karşına cay içerken biraz sohbet muhabbet sonra maalesef uyku basr ama kadın günümüz şartlarında teşir ürünü olarak gören ve sergiliyen bazı deyuslar yüzünden eşit olduk ama ben ne İnanıyorum nede umursuyorum

Yorumla
    • Demir666
      Demir666
      +1 yıl

Eşit değiliz

Yorumla
    • By_as
      By_as
      +1 yıl

Değiliz tabi diyen varsa gelsin karşıma

Yorumla
    • Demir666
      Demir666
      +1 yıl

İşte niye diyorum

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

33

Cevap

29

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 148,8b cevap paylaştı.

Bu ülkede yok

0
    0 Yorumla
  • BenimHepUmudumVar
    BenimHepUmudumVar Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 69%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Çok eşitiz yahu hem de öyle eşitiz ki... Kadın erkeğin karın boşluğuna kasten dirsek atsa "Ay pardon" olur erkeğin yanlışlıkla omzunun sürttüğü kadın ona "Ayı" derken... Bir genç kız gecenin kaçında artık ne iş için orada olduğu bilinmeyen plazadan düşünce "adalet" diye inleyenler madenciler, askerler, tersane işçileri ölürken gık demezler ölen erkek olduğu için... Bu ülkede erkekler ağlamaz ama ağlamayınca da odun olur kadının ağlayanı duygusal ağlamayanı güçlü sayılırken... Çok eşitiz be çok... Bu kadar eşitlik fazla... Bu eşitlik yakında kendini eşitleyecek sağ erkek bırakmayacak bu gidişle...

2
    2 Yorumla
    • Neonsari1
      Neonsari1
      +1 yıl

O plazada neden bulunduğu da ne yaptığı da seni ilgilendirmez sonuç olarak bir insanın canı gidiyor ayrıca en azından kendi adıma konuşayım madenciler için de şehitlerimiz içinde tersane işçileri için de üzülüyorum o ihmalsizlikleri de kınıyorum ama gün geçtikçe kadına şiddet artıyor kusura bakmayın ama görev yerinde can veren erkekler için de üzülüyoruz ama sokakta taciz edilmekten ve öldürülme ihtimalimiz den daha çok korkuyoruz dişarda istediğimiz saatte istediğimiz yerde gezebilmek dolaşabilmek istiyoruz

Yorumla
    • BenimHepUmudumVar
      BenimHepUmudumVar
      +1 yıl

Hanımefendi kız yurtlarının önünde tacizler arttığında civardaki delikanlılar bizim de ablamız bacımız var diyip sokakta nöbet tuttuklarında, zengin kölesi olurum fakirin hayrını istemem diyip onları yani kendilerini korumak için akşam 9'dan gece 3'e; gece 3'ten sabah 9'a nöbet tutanları şikayet eden yine bazı hanımefendilerdi. İyi adamlar size kol kanat gerdi, siz kolumuzu kanadımızı kırdınız. Kötü çocuklar size kan kusturdu hemcinsleriniz sana feda olsun bebeğim dedi. Ortada bir adaletsizlik var ve erkekler de kadınlar da kendine özeleştiri yapmalı. Nasıl ki sokağa çıkmakta siz hanımefendilere zorluk çıkarılıyorsa iletişim kurmakta da biz erkeklere zorluk çıkarılıyor.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Yoo eşit değiller ben başımdan geçen olayı anlatayım ben şu an 22 yaşındayım ben geçen sene 21 yaşımdayken ayakkabı mağazasında çalışıyordum çocuklu bir tane kadın gelmişti olgun bayan kendisi çocuklarına ayakkabı bakıyordu bana hangi model ayakkabı istediğini söylerken elini benim omzuma attı elini omzuma attı elini sürterek omzumda gezdirdi ben o an rahatsız oldum resmen beni taciz etti 35 40 yaşlarında bir bayan 21 yaşında ki erkeği böyle ellemesi normal karşılanıyor mesela patronumun çocuklarına bu durumdan rahatsız olduğumu anlatsam ooo iyisin karı seni beğenmiş derler toplum bunu normal karşılıyor tam tersine 35 40 yaşlarında 2 çocuklu bir adam 21 yaşında ki bir kıza bunu yapsa ortalık ayağa kalkar tacizci diye bu kadının da bana yaptığı taciz olmuyor mu hani nerede eşittik?

8
    1 Yorumla
    • bay_müptezel
      bay_müptezel
      +1 yıl

Aşırı haklısın

Yorumla
  • SweetCloud
    SweetCloud Takip Et
    Xper 7 Yaş: 21 , eic 100%
    +1 yıl

Haklısın valla, öyle kadınlara o kadar sinir oluyorum ki. Bilerek para için evleniyorlar birde, sonra akşam eşleri eve geliyor, ayyy aşkım çok yoruldum diyorlar. Ulan zaten sana bakan kişi kocan, ne diye dert yanıyorsun? Onlar evleniyorsa, sende evlen. Erkeklere bu yüzden üzülüyorum, kızlar anca evde otursun.

2
    3 Yorumla
    • By_as
      By_as
      +1 yıl

Vay be annenin ayaklarını öpmek lazım benim yerime öpsene annen eğitimi yerini bulmuş halla umut var

Yorumla
    • SweetCloud
      SweetCloud
      +1 yıl

Çok teşekkür ederim. 🌸🌺

Yorumla
    • By_as
      By_as
      +1 yıl

Rica ederim güzel kardeşim anne babani çok mutlu et her duaları sana güzel bir kapı açacaktır

Yorumla
  • Mickywomen
    Mickywomen Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 99%
    +1 yıl

Böyle hemcinslerim var utanıyorum. Gelip geçici yalnızca araç olabilecek şeylere göre evliliğe karar vermek kadar saçma çok daha az şey vardır eminim. Para, güzellik gibi. 😊 Karakter, sevgi, sadakat, hoşgörü, anlayış hepsi bedava ve ömür boyu tükenmiyor bilginize.

1
    0 Yorumla
  • Semaa06
    Semaa06 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

Erkek kadın eşitliği yok kadın hakları deniyor ama erkekler hep daha önde kadın bir erkekle yatsa hayat kadını bacım oluyor erkek on binlerce kişiyle yatıyor adı çapkın oluyor hani eşitlik kadın erkek eşitti 👌 kadının bacım varda erkeğin yok mu başlarım öyle erkeğin kalıbına öyle zihniyete namus kadına özgü bi kavram mı sadece 🤔

5
    6 Yorumla
    • Semaa06
      Semaa06
      +1 yıl

bacım... yazmıştım sistem onu bacım kelimesine cevirmiş.

Yorumla
    • Semaa06
      Semaa06
      +1 yıl

O... yazmistim

Yorumla
    • zevkli_günahlar
      zevkli_günahlar
      +1 yıl

Sistemin içi fesat hemen değişiyor 😊😂

Yorumla
    • By_as
      By_as
      +1 yıl

Doğru tehşis lakin bende şunu anlamıyorum bu kadar açık seçik tahrik edici giyinen kadınlar özgürüz diyor ve sence ona bakan erkekmi suçlu ya da onun giymesine müsade edenmi suçlu ya da kendisi mi suçlu sence burada bir eşitlik var mi varsa aydınlat beni lütfen

Yorumla
    • Semaa06
      Semaa06
      +1 yıl

Özgürlük bedeni açmak değil soyunmak değil bence bakandan çok açan suçlu ben kadın olduğum halde bakıyorum bakılmasını istemeyen rahatsız olan kendini bakışlardan esirgesin o zaman ben tesettürlüyüm hiç cinsel bakışlara sapık bakışlara maruz kalmadım. Kadınım inan bir giyinsem hatlarım meydanda olsa bakmayan kalmaz. Illa edep illa edepp.

Yorumla
    • By_as
      By_as
      +1 yıl

🤗👑

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Farklı cinsleri her yönden aynı kriterlerle sorgulamak, eşitlik beklemek maktıken bakıldığında bir hata.

Eşitliğin, insan hakkının ne demek olduğunu da anlamak gerek önce. Kadının hiç bir şey yapmadan oturup zengin koca yolu beklemesi onun hakkı olmadığı gibi erkeğin de böyle bir hakkı yok. Bu sadece onların seçimi.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Kadının ve erkeğin fiziksel özellikleri; zihin yapıları, isleyişleri bariz farklı olmalarına rağmen neden eşit olmalari beklenir ki? Erkeklik güç demektir. Cinsel organları bile bu güce layık görülür ki erkeğin kadınlarla yatıp kalkması şanıni yüceltir. Bu onlar icin avantaj sağlar ama Ibreyi tersine yönlendirirsek erkek eşcinselliği yüz karalığı, rezil ve mide bulandıricıdır. Keza kadınların çok kisiyle iliski yaşaması kaşarlık olarak görülür, evlenmeden ilişki yaşaması da. Biseksüel ya da eşcinsel olması ise ciddiye bile alinmaz hatta fantezi olarak görülür ki kocalar biseksüel eslerinin olmasini bile isterler. Aile kavramı aterkil düzene gore kurulur. Toplumsal cinsiyet eşitliğı gelirse aile kavramindan eser kalmayacaktır.

1
    0 Yorumla
  • roseerosee
    roseerosee Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    +1 yıl

Kadın erkek eşitliğiyle zenginliğin ne alakası var anlayamadım. Ancak erkeğin görevi çalışıp helal yoldan evine karısına çoluk çocuğuna para getirmesidir. Onların ihtiyaçlarını karşılaması dinen bir zorunluluktur. Kız tarafı zengin olsun evini arabanı bide üstüne aylık maaşını versin sende evde otur 😂 evlilikte denklik diye bişey var

1
    4 Yorumla
    • roseerosee
      roseerosee
      +1 yıl

Ancak para olmadan da saadet olmaz türkiyede ne yazık kii

Yorumla
    • zevkli_günahlar
      zevkli_günahlar
      +1 yıl

😊👍

Yorumla
    • roseerosee
      roseerosee
      +1 yıl

@zevkli_günahlar ahahah bu nasıl isim kahkaha attım bide böyle profil resimleri bulmak için uğraşıyosunuz pes

Yorumla
    • zevkli_günahlar
      zevkli_günahlar
      +1 yıl

Bu saatte kahkaha mi attin 😂😂 yaff millet deprem oluyor zannedecek senin yüzünden 😂😂

Yorumla
  • Amhsts07
    Amhsts07 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 41
    +1 yıl

Tabiki yok. Vücudumuzdaki hiç bir organ ve uzuv bile eşit değilken kadın ve erkek eşitliği imkansız. Dinimizde kadının yeri ve erkeğin yeri belli. Kadınlar bizler için çok değerli Rabbimizin bize bir emaneti. Onlara saygılı ve koruyucu olmalıyız.

0
    0 Yorumla
  • askinsckn
    askinsckn Takip Et
    Xper 1 Yaş: 21
    +1 yıl

kadin erkek hukuksal olarak esit olmalidir ama diger konularda guc anlaminda vs erkek bi tik daha ustundur (istisnalar kaideyi bozmaz) yani yaratilisimiz boyle bu degismez ama hak ve hukuk konusunda esit olunmalidir bende isterdim erkek kadin her konuda esit olmasini ama yapicak bisey yok

0
    0 Yorumla
  • Neonsari1
    Neonsari1 Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 96%
    +1 yıl

Ben de zenginim ve zengin bir adamla evlenmek istiyorum

0
    2 Yorumla
    • Eforlife
      Eforlife
      +1 yıl

Bende fakirim demedim zaten , ama fakir doğup fakir büyüyüp ailesinden görmediği şeylerin kat be kat fazlasını kocasından bekleyenlere zengin koca arayışında olanlara sitemim

Yorumla
    • Neonsari1
      Neonsari1
      +1 yıl

Onlar da bir bok yapamıycaklarini bildikleri için zengin kocadan köşeyi doneceklerini düşünüyorlar

Yorumla
  • Lightinthedarkness
    Lightinthedarkness Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 50%
    +1 yıl

Iyi yapıyorsun. Kadınlar zengin biriyle evlenebiliyor erkekler neden evlenmesin ki?

0
    1 Yorumla
    • Eforlife
      Eforlife
      +1 yıl

Teşekkürler

Yorumla
  • McCaLLs
    McCaLLs Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 49%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 890 cevap paylaştı.

Komunizm parayı feminizm kocayı görene kadardır😅
    Eşitlik diye bir şey tabiki yok kadınlar erkeklerden kat kat daha fazla haklara ve rahata sahip

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Zengin kadını hak edecek vasıf ve karakterdeysen elbette seçilebilir. Ama şekil a kızlardaki gibi evde oturup toto büyütüp zengin koçişko istemek komik.

Ama insanların kendi seçimi iki taraf anlaşıyorsa çokta önemi yok.

0
    0 Yorumla
  • YalvarBarışalımk
    YalvarBarışalımk Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 97%
    +1 yıl

Kadin erkegin esit oldugunu dusunmuyorum, kadinlarin da erkeklerin de farkli konularda ustun oldugu durumlar var ayni sekilde esit oldugu da

0
    0 Yorumla
  • TheCursedCake_
    TheCursedCake_ Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 98%
    +1 yıl

Zengin kadın ile evlenen ve onun parasını yiyen erkeklerde çok ama onlar genelde yurt dışında evleniyorlar misal Savaş Çebeci

0
    0 Yorumla
  • eyşantezcanatay
    eyşantezcanatay Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 51%
    +1 yıl

siz niye esitligi baska taraflarınızdan anlayıp sacma sapan argumanlar uretiyosunuz?

0
    0 Yorumla
  • Ölümünebekar
    Ölümünebekar Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 98%
    +1 yıl

Kadınların zengin erkek talebine cevap vermeyecek olan yine erkektir.

0
    0 Yorumla
  • Suits_s
    Suits_s Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Fiziksel ve ruhsal anlamda eşit değiller ama hak-hukuk, adalet ve diğer haklara göre eşitler.

0
    0 Yorumla
  • Edameda06
    Edameda06 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 64%
    +1 yıl

Somut olarak hayır ama soyutluk ve daha derin konularda evet var.

0
    1 Yorumla
    • AgustusOctavianus
      AgustusOctavianus
      +1 yıl

Somut dediğin sadece fızıksel olarak yok orada da denklik var

Yorumla
  • Yakuza1001
    Yakuza1001 Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 93%
    +1 yıl

Kadın -222+385/11=Erkek işte bu kadar basit.

0
    0 Yorumla
  • yasinnn22
    yasinnn22 Takip Et
    Master Yaş: 30
    +1 yıl

O zaman şey diyek , fakir kızı sadece babası sever djejdd

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Kadin erkek esit degildir asla esit olsa kizlar dengini isterdi ama lafa gelince esit derler

1
    1 Yorumla
    • simgee_yuuna
      simgee_yuuna
      +1 yıl

Eşit

Yorumla
  • Kng_Angelo
    Kng_Angelo Takip Et
    Xper 3 Yaş: 40
    +1 yıl

Olmaz mı? Lgbt ve femünizm sayesinde yakında kimsenin kimseden farkı kalmayacak. Tamamen eşit olmamıza çeyrek var. Emeği geçenlere ve güneş girmeyen evlerden sorumlu olanlara kafam girsin.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

bende zengin bir erkek ile evlenmek istiyorum

0
    1 Yorumla
    • By_as
      By_as
      +1 yıl

Evelen her gece aldatilacaksin ve gittiğin her yerde tesir olacaksın yani para için bir vazo biblo olmak istiyorsan ol lakin bedenin ve sen herşeyden daha çok değerlisin lakin kendini böyle geçici araçlarla değiştirmek istersen yarın öbür gün deme kaderdir diye

Yorumla
  • Kadınhaklarısavunucu
    Kadınhaklarısavunucu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28
    +1 yıl

Kadın erkek. Haklar konusunda eşit. Oradaki eşitlik kavramı şu. Erkektir yapar zihniyeti mesala. Erkekler her haltı yer ama kadın yiyemez zihniyetine karşın. Yoksa bir fıtrat var.

0
    6 Yorumla
    • 1ACIMASIZBİRİ
      1ACIMASIZBİRİ
      +1 yıl

Hangi haklar konusunda eşit sen nafaka alan erkek gördün mü 😃

Yorumla
    • Kadınhaklarısavunucu
      Kadınhaklarısavunucu
      +1 yıl

@1ACIMASIZBİRİ nafaka çocuklarına verdiğin bir şey çocuğuna bakamqyacak kadar erkek değilsen

Yorumla
    • 1ACIMASIZBİRİ
      1ACIMASIZBİRİ
      +1 yıl

Çocuk olmayana da verdiriyorlar 😃

Yorumla
    • Kadınhaklarısavunucu
      Kadınhaklarısavunucu
      +1 yıl

@1ACIMASIZBİRİ eğer sen bir kadınla evlenip canın sıkıldığı için boşanıyorsan sebep yokken nafaka az bile diğer türlü bend3 doğru bulmuyorum

Yorumla
    • 1ACIMASIZBİRİ
      1ACIMASIZBİRİ
      +1 yıl

Genelde kadınlar yapar bu dediğini 3 gun evli kalıp nafaka almak için ayrılıyorlar😃

Yorumla
    • Kadınhaklarısavunucu
      Kadınhaklarısavunucu
      +1 yıl

@1ACIMASIZBİRİ yo sen sanırım Amerika da yaşıyorsun ulan kadınlar dayak yiyip boşanmıyor bu ülkede dul baskısı yüzünden hayat flimlerden ibaret değil az araştır

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Hocam nafaka olayı varsa süper olur şiddet uyguladı diyerek boşarız oyyyy

0
    0 Yorumla
  • cagla35izmir
    cagla35izmir Takip Et
    Xper 3 Yaş: 22
    +1 yıl

Tabii ki var :) hepimiz topraktan yaratıldık ne de olsa :)

0
    1 Yorumla
    • Eforlife
      Eforlife
      +1 yıl

Mesele o değil

Yorumla
  • By_as
    By_as Takip Et
    Xper 4 Yaş: 40
    +1 yıl

Kadın erkek eşit değildir erkeğe haya kadına edep yakışır gerçi anlamayacaksınız ama belki biri farkeder

0
    0 Yorumla
  • İremyagmursaral00
    İremyagmursaral00 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 25
    +1 yıl

Bence eşit değil. Yani kadın veya erkek üstün diyemem, ama eşit değil.

1
    1 Yorumla
    • Eforlife
      Eforlife
      +1 yıl

Teşekkürler

Yorumla
  • Kara_biberim404
    Kara_biberim404 Takip Et
    Guru Yaş: 106 , eic 54%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 689 cevap paylaştı.

Kadın erkek eşitliği yoktur.

0
    0 Yorumla
  • everkeğii
    everkeğii Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 36%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Yok tabiki, kadınlar bedava yaşıyor valla

0
    0 Yorumla
  • AliceMixfield
    AliceMixfield Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.

Hukuki olarak bile yok

0
    0 Yorumla
  • met96
    met96 Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 96%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Zor kral herkes istiyor da bulmak zor

0
    0 Yorumla
  • SoliFaaaa
    SoliFaaaa Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    +1 yıl

Bende o kafadayım artık fakir kızi babası sevsin

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Aman siz çalışmayın kadın parası yiyin q

0
    6 Yorumla
    • Eforlife
      Eforlife
      +1 yıl

Noldu ne zoruna gitti?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bişey zoruma gitmedi ben zenginim ve asla çulsuz biriyle evlenmem evde kalırsın yani benim gibi zengin kadınlar para avcıları peşinde koşmaz zenginlerle birlikte oluruz

Yorumla
    • Eforlife
      Eforlife
      +1 yıl

Benim çulsuz olduğumu kim söyledi önyargılı kendini beğenmiş züppe, bu beyin yapınla kimse evlenmez zaten seninle

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Nişanlıyım tatlım kedın parası yiyecem diyen sensin kimin aptal olduğu belli beynini kullan biraz varsa tabi

Yorumla
    • Eforlife
      Eforlife
      +1 yıl

Nerde yazmışım kadın parası yiyecem diye göstersene aptal karı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Cidden sizinle uğraşamam

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Arayan bulur niye olmasın ki

0
    1 Yorumla
    • Eforlife
      Eforlife
      +1 yıl

Hayırlısı

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Lafta var gerçekte yok

0
    0 Yorumla
  • angela69
    angela69 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 51
    +1 yıl

Sadece fiziksel guc olarak esit degiliz

0
    1 Yorumla
    • Eforlife
      Eforlife
      +1 yıl

İyi evlenip çalışıp bakarsınız kocanıza

Yorumla
  • Deli_Sorular_Kafamda
    Deli_Sorular_Kafamda Takip Et
    Bilge Yaş: 40 , eic 90%
    +1 yıl

Mantikli tabiii.. 🤭

0
    1 Yorumla
    • Eforlife
      Eforlife
      +1 yıl

Teşekkürler 🙃

Yorumla
  • fatyuf
    fatyuf Takip Et
    Xper 3 Yaş: 31
    +1 yıl

Yok tabiki eşitte olmayalım biz daha üstünüz

0
    1 Yorumla
    • Eforlife
      Eforlife
      +1 yıl

😂

Yorumla
  • aercem03358
    aercem03358 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

Lafa gelince eşit ;)

1
    0 Yorumla
  • Bana1caykoy
    Bana1caykoy Takip Et
    Guru Yaş: 21 , eic 100%
    +1 yıl

Eşitlik falan yok

1
    0 Yorumla
  • Amara_yildizi_perisi
    Amara_yildizi_perisi Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    +1 yıl

Maalesef Türkiye’de yok çok kötü durum bu

0
    0 Yorumla
  • düşünmektükenmektir
    düşünmektükenmektir Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 98%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Hayır yok.

0
    0 Yorumla
  • primadonna_girl
    primadonna_girl Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Yok bence

0
    0 Yorumla
  • Moongirl82737374
    Moongirl82737374 Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 92%
    +1 yıl

Evet

0
    0 Yorumla
  • Boavistaa
    Boavistaa Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 99%
    +1 yıl

Eşitlik yok

0
    0 Yorumla
  • kemal_kaya78
    kemal_kaya78 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 47
    +1 yıl

Yok kadınlar daha fazla hak sahibleri

0
    0 Yorumla
  • Lütfetmedinizefenim
    Lütfetmedinizefenim Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

Yphh

0
    0 Yorumla
  • King_Leonidas
    King_Leonidas Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 72%
    +1 yıl

Yok.

0
    0 Yorumla
  • bayanagresif99
    bayanagresif99 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 97%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Konuya göre değişir

0
    0 Yorumla
  • OmerAydın4747
    OmerAydın4747 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 43
    +1 yıl

Yok kadın daha üstündür

0
    0 Yorumla
  • LáDouleurÉxquise26
    LáDouleurÉxquise26 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 21
    +1 yıl

Bul evlen kimse evlenme demiyor

0
    0 Yorumla
  • merderman
    merderman Takip Et
    Xper 1 Yaş: 29
    +1 yıl

Bence yok ya bu dünyada

0
    0 Yorumla
  • Billy59
    Billy59 Takip Et
    Master Yaş: 25
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 9,1b cevap paylaştı.

Hayır yok

0
    0 Yorumla
  • SanaHastaOlmuşum
    SanaHastaOlmuşum Takip Et
    Xper 2 Yaş: 22
    +1 yıl

evlen bana ne

0
    1 Yorumla
    • Eforlife
      Eforlife
      +1 yıl

Evlenirim zaten sanane

Yorumla
  • Hazırcorba
    Hazırcorba Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Evlen hakkın

0
    1 Yorumla
    • Eforlife
      Eforlife
      +1 yıl

Teşekkürler 😌

Yorumla
  • Drmehmeett
    Drmehmeett Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Bence yok

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (2)
Devamını Gör(47)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Kadın erkek eşitliği var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kadın erkek eşitliği var mıdır? 16 cevap verildi
Kadın erkek eşitliği var mı sizce? 6 cevap verildi
Sizce kadın erkek eşitliği var mı? 4 cevap verildi
Kadın erkek eşitliği sizce doğru mu? 4 cevap verildi
Kadın erkek eşitliği? 22 cevap verildi
Kadın erkek eşitmidir? 8 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • İnce kaş bağımlılığı?
  • Senin en dikkat çekici yerine şiir yazılsaydı, nerene şiir yazılmış olurdu?
  • Fiziğinizle gurur duyuyor musunuz?
  • Kedim beni niye sevmiyor?
  • Çekici görünmenin sırrı nedir?
  • En çok da kaybettiğimiz kişiye değil, ona yüklediğimiz anlamlara üzülüyoruz?
  • Gece saatlerinde ayran içer misiniz?
  • Gece yarısı mutfağa girseniz, hangi lezzeti yersiniz?
  • İçtiğiniz içeceklerin kutularını atar mısınız saklar mısınız?
  • Klipsli küpe kullanıyor musunuz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨