+1 yılHiç eşit değiller kadın ellerse cilve erkek ellerse sapık kadın gider biriyle cinsel ilişkiye girer girdiği kişi suçlanır kadın masum olur kadın laf atar laf attığı erkek edepsiz olur erkek atsa sapık olur kadınlar sokakta çıplak derecesine kadar soyunup gezer laf yok erkek üstü tek açık olsun sapık diye döverler say say bitmez
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılO iş mantığa giriyor eşitlikle ilgisi yok. kafinlata seçme seçilme hakkı verdi Atatürk ki bu ilk adimdi. sen evde bir şey alacaksan esinden habersiz yaparsan nerde bu eşitlik, sen arkadaslarinla cikacam dersin ama kız isteyince arkadaşlarla dışarı cikacam gindermezsin nerde kaldı eşitlik. bir de burdan bakalım olaya
00 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Herkes istediğini yapıyor sanırım bu eşitlik bir tek erkek için geçerli değil mesela kadın haksızken neden haklı oluyor abi biri beni bu konuda aydınlatsın?
04 Yorumla- +1 yıl
Kadın gerçekte insanlığın öğreticisidir ama iyi ama kötü erke eve misafirdir fakat sağlam bir ev reisi akşam eve geldimi evi kolacan eder çocukları alır karşına cay içerken biraz sohbet muhabbet sonra maalesef uyku basr ama kadın günümüz şartlarında teşir ürünü olarak gören ve sergiliyen bazı deyuslar yüzünden eşit olduk ama ben ne İnanıyorum nede umursuyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
- Aile & Toplum konusunda 150,7b cevap paylaştı.
u +1 yılBu ülkede yok
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇok eşitiz yahu hem de öyle eşitiz ki... Kadın erkeğin karın boşluğuna kasten dirsek atsa "Ay pardon" olur erkeğin yanlışlıkla omzunun sürttüğü kadın ona "Ayı" derken... Bir genç kız gecenin kaçında artık ne iş için orada olduğu bilinmeyen plazadan düşünce "adalet" diye inleyenler madenciler, askerler, tersane işçileri ölürken gık demezler ölen erkek olduğu için... Bu ülkede erkekler ağlamaz ama ağlamayınca da odun olur kadının ağlayanı duygusal ağlamayanı güçlü sayılırken... Çok eşitiz be çok... Bu kadar eşitlik fazla... Bu eşitlik yakında kendini eşitleyecek sağ erkek bırakmayacak bu gidişle...
22 Yorumla- +1 yıl
O plazada neden bulunduğu da ne yaptığı da seni ilgilendirmez sonuç olarak bir insanın canı gidiyor ayrıca en azından kendi adıma konuşayım madenciler için de şehitlerimiz içinde tersane işçileri için de üzülüyorum o ihmalsizlikleri de kınıyorum ama gün geçtikçe kadına şiddet artıyor kusura bakmayın ama görev yerinde can veren erkekler için de üzülüyoruz ama sokakta taciz edilmekten ve öldürülme ihtimalimiz den daha çok korkuyoruz dişarda istediğimiz saatte istediğimiz yerde gezebilmek dolaşabilmek istiyoruz
- +1 yıl
Hanımefendi kız yurtlarının önünde tacizler arttığında civardaki delikanlılar bizim de ablamız bacımız var diyip sokakta nöbet tuttuklarında, zengin kölesi olurum fakirin hayrını istemem diyip onları yani kendilerini korumak için akşam 9'dan gece 3'e; gece 3'ten sabah 9'a nöbet tutanları şikayet eden yine bazı hanımefendilerdi. İyi adamlar size kol kanat gerdi, siz kolumuzu kanadımızı kırdınız. Kötü çocuklar size kan kusturdu hemcinsleriniz sana feda olsun bebeğim dedi. Ortada bir adaletsizlik var ve erkekler de kadınlar da kendine özeleştiri yapmalı. Nasıl ki sokağa çıkmakta siz hanımefendilere zorluk çıkarılıyorsa iletişim kurmakta da biz erkeklere zorluk çıkarılıyor.
Gizli Üye(25-29)+1 yılYoo eşit değiller ben başımdan geçen olayı anlatayım ben şu an 22 yaşındayım ben geçen sene 21 yaşımdayken ayakkabı mağazasında çalışıyordum çocuklu bir tane kadın gelmişti olgun bayan kendisi çocuklarına ayakkabı bakıyordu bana hangi model ayakkabı istediğini söylerken elini benim omzuma attı elini omzuma attı elini sürterek omzumda gezdirdi ben o an rahatsız oldum resmen beni taciz etti 35 40 yaşlarında bir bayan 21 yaşında ki erkeği böyle ellemesi normal karşılanıyor mesela patronumun çocuklarına bu durumdan rahatsız olduğumu anlatsam ooo iyisin karı seni beğenmiş derler toplum bunu normal karşılıyor tam tersine 35 40 yaşlarında 2 çocuklu bir adam 21 yaşında ki bir kıza bunu yapsa ortalık ayağa kalkar tacizci diye bu kadının da bana yaptığı taciz olmuyor mu hani nerede eşittik?
81 Yorumla- +1 yıl
Aşırı haklısın
+1 yılHaklısın valla, öyle kadınlara o kadar sinir oluyorum ki. Bilerek para için evleniyorlar birde, sonra akşam eşleri eve geliyor, ayyy aşkım çok yoruldum diyorlar. Ulan zaten sana bakan kişi kocan, ne diye dert yanıyorsun? Onlar evleniyorsa, sende evlen. Erkeklere bu yüzden üzülüyorum, kızlar anca evde otursun.
23 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim. 🌸🌺
+1 yılBöyle hemcinslerim var utanıyorum. Gelip geçici yalnızca araç olabilecek şeylere göre evliliğe karar vermek kadar saçma çok daha az şey vardır eminim. Para, güzellik gibi. 😊 Karakter, sevgi, sadakat, hoşgörü, anlayış hepsi bedava ve ömür boyu tükenmiyor bilginize.
10 YorumlaErkek kadın eşitliği yok kadın hakları deniyor ama erkekler hep daha önde kadın bir erkekle yatsa hayat kadını bacım oluyor erkek on binlerce kişiyle yatıyor adı çapkın oluyor hani eşitlik kadın erkek eşitti 👌 kadının bacım varda erkeğin yok mu başlarım öyle erkeğin kalıbına öyle zihniyete namus kadına özgü bi kavram mı sadece 🤔
56 Yorumla- +1 yıl
Sistemin içi fesat hemen değişiyor 😊😂
- +1 yıl
Özgürlük bedeni açmak değil soyunmak değil bence bakandan çok açan suçlu ben kadın olduğum halde bakıyorum bakılmasını istemeyen rahatsız olan kendini bakışlardan esirgesin o zaman ben tesettürlüyüm hiç cinsel bakışlara sapık bakışlara maruz kalmadım. Kadınım inan bir giyinsem hatlarım meydanda olsa bakmayan kalmaz. Illa edep illa edepp.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılFarklı cinsleri her yönden aynı kriterlerle sorgulamak, eşitlik beklemek maktıken bakıldığında bir hata.
Eşitliğin, insan hakkının ne demek olduğunu da anlamak gerek önce. Kadının hiç bir şey yapmadan oturup zengin koca yolu beklemesi onun hakkı olmadığı gibi erkeğin de böyle bir hakkı yok. Bu sadece onların seçimi.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadının ve erkeğin fiziksel özellikleri; zihin yapıları, isleyişleri bariz farklı olmalarına rağmen neden eşit olmalari beklenir ki? Erkeklik güç demektir. Cinsel organları bile bu güce layık görülür ki erkeğin kadınlarla yatıp kalkması şanıni yüceltir. Bu onlar icin avantaj sağlar ama Ibreyi tersine yönlendirirsek erkek eşcinselliği yüz karalığı, rezil ve mide bulandıricıdır. Keza kadınların çok kisiyle iliski yaşaması kaşarlık olarak görülür, evlenmeden ilişki yaşaması da. Biseksüel ya da eşcinsel olması ise ciddiye bile alinmaz hatta fantezi olarak görülür ki kocalar biseksüel eslerinin olmasini bile isterler. Aile kavramı aterkil düzene gore kurulur. Toplumsal cinsiyet eşitliğı gelirse aile kavramindan eser kalmayacaktır.
10 Yorumla
+1 yılKadın erkek eşitliğiyle zenginliğin ne alakası var anlayamadım. Ancak erkeğin görevi çalışıp helal yoldan evine karısına çoluk çocuğuna para getirmesidir. Onların ihtiyaçlarını karşılaması dinen bir zorunluluktur. Kız tarafı zengin olsun evini arabanı bide üstüne aylık maaşını versin sende evde otur 😂 evlilikte denklik diye bişey var
14 Yorumla- +1 yıl
Ancak para olmadan da saadet olmaz türkiyede ne yazık kii
- +1 yıl
😊👍
- +1 yıl
@zevkli_günahlar ahahah bu nasıl isim kahkaha attım bide böyle profil resimleri bulmak için uğraşıyosunuz pes
- +1 yıl
Bu saatte kahkaha mi attin 😂😂 yaff millet deprem oluyor zannedecek senin yüzünden 😂😂
Tabiki yok. Vücudumuzdaki hiç bir organ ve uzuv bile eşit değilken kadın ve erkek eşitliği imkansız. Dinimizde kadının yeri ve erkeğin yeri belli. Kadınlar bizler için çok değerli Rabbimizin bize bir emaneti. Onlara saygılı ve koruyucu olmalıyız.
00 Yorumlakadin erkek hukuksal olarak esit olmalidir ama diger konularda guc anlaminda vs erkek bi tik daha ustundur (istisnalar kaideyi bozmaz) yani yaratilisimiz boyle bu degismez ama hak ve hukuk konusunda esit olunmalidir bende isterdim erkek kadin her konuda esit olmasini ama yapicak bisey yok
00 YorumlaBen de zenginim ve zengin bir adamla evlenmek istiyorum
02 Yorumla
+1 yılIyi yapıyorsun. Kadınlar zengin biriyle evlenebiliyor erkekler neden evlenmesin ki?
01 YorumlaAile & Toplum konusunda 899 cevap paylaştı. Komunizm parayı feminizm kocayı görene kadardır😅
Eşitlik diye bir şey tabiki yok kadınlar erkeklerden kat kat daha fazla haklara ve rahata sahip00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılZengin kadını hak edecek vasıf ve karakterdeysen elbette seçilebilir. Ama şekil a kızlardaki gibi evde oturup toto büyütüp zengin koçişko istemek komik.
Ama insanların kendi seçimi iki taraf anlaşıyorsa çokta önemi yok.
00 Yorumla
+1 yılKadin erkegin esit oldugunu dusunmuyorum, kadinlarin da erkeklerin de farkli konularda ustun oldugu durumlar var ayni sekilde esit oldugu da
00 Yorumla
+1 yılZengin kadın ile evlenen ve onun parasını yiyen erkeklerde çok ama onlar genelde yurt dışında evleniyorlar misal Savaş Çebeci
00 Yorumla
+1 yılsiz niye esitligi baska taraflarınızdan anlayıp sacma sapan argumanlar uretiyosunuz?
00 Yorumla
+1 yılKadınların zengin erkek talebine cevap vermeyecek olan yine erkektir.
00 YorumlaFiziksel ve ruhsal anlamda eşit değiller ama hak-hukuk, adalet ve diğer haklara göre eşitler.
00 YorumlaSomut olarak hayır ama soyutluk ve daha derin konularda evet var.
01 Yorumla- +1 yıl
Somut dediğin sadece fızıksel olarak yok orada da denklik var
+1 yılKadın -222+385/11=Erkek işte bu kadar basit.
00 YorumlaO zaman şey diyek , fakir kızı sadece babası sever djejdd
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKadin erkek esit degildir asla esit olsa kizlar dengini isterdi ama lafa gelince esit derler
11 Yorumla- +1 yıl
Eşit
+1 yılOlmaz mı? Lgbt ve femünizm sayesinde yakında kimsenin kimseden farkı kalmayacak. Tamamen eşit olmamıza çeyrek var. Emeği geçenlere ve güneş girmeyen evlerden sorumlu olanlara kafam girsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbende zengin bir erkek ile evlenmek istiyorum
01 Yorumla
+1 yılKadın erkek. Haklar konusunda eşit. Oradaki eşitlik kavramı şu. Erkektir yapar zihniyeti mesala. Erkekler her haltı yer ama kadın yiyemez zihniyetine karşın. Yoksa bir fıtrat var.
06 Yorumla- +1 yıl
Hangi haklar konusunda eşit sen nafaka alan erkek gördün mü 😃
- +1 yıl
@1ACIMASIZBİRİ nafaka çocuklarına verdiğin bir şey çocuğuna bakamqyacak kadar erkek değilsen
- +1 yıl
Çocuk olmayana da verdiriyorlar 😃
- +1 yıl
@1ACIMASIZBİRİ eğer sen bir kadınla evlenip canın sıkıldığı için boşanıyorsan sebep yokken nafaka az bile diğer türlü bend3 doğru bulmuyorum
- +1 yıl
Genelde kadınlar yapar bu dediğini 3 gun evli kalıp nafaka almak için ayrılıyorlar😃
- +1 yıl
@1ACIMASIZBİRİ yo sen sanırım Amerika da yaşıyorsun ulan kadınlar dayak yiyip boşanmıyor bu ülkede dul baskısı yüzünden hayat flimlerden ibaret değil az araştır
Gizli Üye(18-24)+1 yılHocam nafaka olayı varsa süper olur şiddet uyguladı diyerek boşarız oyyyy
00 Yorumla
+1 yılTabii ki var :) hepimiz topraktan yaratıldık ne de olsa :)
01 YorumlaKadın erkek eşit değildir erkeğe haya kadına edep yakışır gerçi anlamayacaksınız ama belki biri farkeder
00 Yorumla
+1 yılBence eşit değil. Yani kadın veya erkek üstün diyemem, ama eşit değil.
11 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 689 cevap paylaştı.
+1 yılKadın erkek eşitliği yoktur.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yok tabiki, kadınlar bedava yaşıyor valla
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılHukuki olarak bile yok
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Zor kral herkes istiyor da bulmak zor
00 YorumlaBende o kafadayım artık fakir kızi babası sevsin
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAman siz çalışmayın kadın parası yiyin q
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBişey zoruma gitmedi ben zenginim ve asla çulsuz biriyle evlenmem evde kalırsın yani benim gibi zengin kadınlar para avcıları peşinde koşmaz zenginlerle birlikte oluruz
Cevap sahibi+1 yılNişanlıyım tatlım kedın parası yiyecem diyen sensin kimin aptal olduğu belli beynini kullan biraz varsa tabi
Cevap sahibi+1 yılCidden sizinle uğraşamam
Gizli Üye(30-35)+1 yılArayan bulur niye olmasın ki
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılLafta var gerçekte yok
00 YorumlaSadece fiziksel guc olarak esit degiliz
01 Yorumla
+1 yılMantikli tabiii.. 🤭
01 YorumlaYok tabiki eşitte olmayalım biz daha üstünüz
01 Yorumla
+1 yılLafa gelince eşit ;)
10 Yorumla
+1 yılEşitlik falan yok
10 Yorumla
+1 yılMaalesef Türkiye’de yok çok kötü durum bu
00 Yorumla
+1 yılHayır yok.
00 Yorumla
+1 yılYok bence
00 Yorumla
+1 yılEvet
00 YorumlaEşitlik yok
00 Yorumla
+1 yılYok kadınlar daha fazla hak sahibleri
00 Yorumla
+1 yılYphh
00 Yorumla
+1 yılYok.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKonuya göre değişir
00 Yorumla
+1 yılYok kadın daha üstündür
00 Yorumla
+1 yılBul evlen kimse evlenme demiyor
00 YorumlaBence yok ya bu dünyada
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 9,1b cevap paylaştı. Hayır yok
00 Yorumla
+1 yılevlen bana ne
01 Yorumla
+1 yılEvlen hakkın
01 Yorumla