KOCANIZA NASIL TEPKİ VERİRDİNİZ?

Özellikle sorum bayanlara. 2 yıldır evlisiniz evliliğini in 1.5 yılını kaynanızla beraber oturarak geçirdiniz. Sonunda evlerinizi ayırdınız ama görüyorsunuz ki değişen hiçbir şey yok. Gün içinde 3den fazla arıyor kocanız. Kocanızla bir yere gittiğiniz zaman ya kaynananız arıyor ya da kocanız. O gün ne yaptıysanız eğer kaynananızı sinir edicek bişey yoksa hepsini anlatır. Örneğin baş başa döner yediniz basit bir döner veya beraber baş başa çay içtiniz onları annesine söylemiyor yalan söylüyor. Üstelik olduğunuz bölümden eve kaç dakika kaldı diye hesap soruyor oğluna. Eve gidincede oğluna mesaj at diyor. Sanki oğlu artık evli değil. Demek istediğim şu kaynanam kocasından boşanmış lüks bir villada oturuyor kirada evi var babadan maaş alıyor ekstra kocasından küçük çocuğu için harçlık alıyor. Eski kocası evlendi. Kısaca geçim sıkıntısı yok. Siz bu gizli saklı durumdan sıkıldığınız için kocanız tepki alıyorsunuz biz evliyiz neden gizli saklı yiyip içiyoruz dediğinizde o evde çocuk var ayıp olur diyor. Çocukta 11 yaşında. Kaynanam her yere gidiyor bilerek oğlunu çağırıyor. Kocamın her izinli günü oraya gidiyoruz ya da o bizimle takılıyor. Aylık alışverişimi bile kaynanamla yapıyorum. Bir tanede kızı var evli.. Benim kocam resmen baba gibi küçük kardeşinin her istediğini alıyor onlara bakıyor ama balıklara ihtiyacı yok benim kocam fazla abartıyor. Ve kaynanam zamanında yaptıkları yüzünden ben iki çocuğumu kaybettim. Şimdi hiçbir şey olmamış gibi bana iyilik meleği rolleri yapıyor. Kocamın kız kardeşi ne annesine ne kardeşine nee bişey almıştır nede birgün olsun onları dışarı çıkarmıştır. Bir gün olsun alıpta bir alışverişini annesiyle yapmadı. Benim evliliğim neden sıkıntıya giriyor. Kaynanam kendi kızına laf gelmesin diye onlara hiçbişey demiyor varsa yoksa oğluna diyor herşeeyi. Kaç kere boşanmanın eşiğinden döndüm hfrşey farklı olucak diyor bana karşı iyi davranmaya başlıyor ama annesiyle evliliği arasında ince çizgiyi koruyamıyor. Kızlar siz başarırdınız nasıl hareket edersiniz fikirlerinizi almak isterim

KOCANIZA NASIL TEPKİ VERİRDİNİZ?