Abimle yengem yeni evlendiginde mesajlasmalarini gordum, abimin telefonu bozulmustu. Bende evlenecek diye ona kendi telefonumu vermistim. Kendi hattimi takinca whatsapp ı gordum falan yengemin numarasi vardi bastim okudum. Ellemisler birbirlerine. Anneme soyledim annemle o gun cok agir kavga ettik. Dedim ki beni abim o kadar dovdu o zaman ogluna yapma demedin de simdi niye koruyorsun onu cok mu iyi seyler yapmis dedim. Yeni evlendiklerinde kahretsin ki o gece yengemi hastaneye goturmusler. Kiz mahvolmus resmen her tarafi kan. Ben gitmedim bana soylemediler ama o gun anladim. Simdi daha yeni annemle kavga ettik yengem bu gun bana bir laf etti moralim bozuldu, kavga ederken bu konu acildi. Iste dedi ki kizi o gece hastaneye goturduler ya dedi, her tarafi patlamis kan akiyordu bir suru dedi. O gun carsaf serilir ordan kan akar aile bireyleri gorur dedi. Sonra ben hastanedeyken gordum goster kizim tuvaleti dedim, dedi. Ya benim annem boyle degildir dedim. Psikologa gitmem sart oldu. Sonradan cevirdi mi yoksa telaffuz mu edemedi onceden bilmiyorum. Benim orada kayis koptu zaten sinirden, uzuntuden mahvoldum. Sirilsiklam agladim hala da agliyorum. Benim ailem boyle mi ya dedim. Bende abiminkini nasil kanitlamislar dedim. Durdu kaldi. Halama demis unutsun demis halam. Hicbiri beni anlamiyorlar birde dindar olacaklar. Bu namus isi sadece kiza mi var. Nefret ediyorum boyle meselelerden kizlar nolursun beni teselli edin cok kotuyum bir gecede psikolojim alt ust oldu. Evlenmek istemiyordum zaten simdi hic ihtimal yok. Kahretsin kadinlar bu kadar ezilmemeli, bizim hic mi degerimiz olmicak?
Kızlar, Kizlar lutfen teselli edin psikolojim alt ust oldu?
Güncellemeler
+1 yıl
Abimin mesajlarini anneme soylemyecektim ama dayanamadim. Abim en sacma seylerde bana vuruyordu, cok kinlendim. Eğer kinlenmeseydim abimin ozelini niye anneme anlatayim? :) Hala olacagim sevinemiyorum bu olay yuzunden.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Ben şu kısmı tam anlayamadım yengen ve abin evlenmeden mi ilişki yaşamışlar ilişki yaşamışlarsa düğün gecesi neden hastanelik olmuş yengen? Ona göre yorum yapacagim
Nisanliyken birbirlerine dokunmuslar bende anneme bu durumu soyledim. Anlamasi bu kadar zor olmamali
Abinin özel konuşmalarını söylemen hoş olmamış bence
Söylemeyecektim içimde kaldı, dayanamadim. Bunca olaydan benim bu konusmalari soylemem mi dikkatini cekti. Allah benim yasadigimi sana yasatmasin
Evlilik öncesi artık bazı kişiler birşeyler yaparlar zaten ya da konusurlar özel konuları yani... açığa cikarman seni biraz dhaa zor duruma sokmuş
Bana gore normal degil, sana gore ellesmek tanimaksa tamam.
Ellesmek dediğin ya dokunurlar ya da cinsel organlarını ellerler birbirlerinin.. işte senin açından normal olmayabilir ama artık alışmak açısından kişiler evlilik öncesi yapabiliyorlar
Muslumanlar yapmamali dinini gore, benim takildigim mesele bu. Annem tovbe cekin demis ama ben boyle seyleri duymaktan nefret ediyorum. Bazen aklima giriyor cikmasi zor oluyor. Hele erkekler igrenc, nefret ediyorum. Bu durum beni mahvetti.
Dinen evet yapılmamalı orada haklısın canım ama yapacak bir şey yok yapamk isteyen iki tarafta raziysa yapıyor birşeyler
Bana normal gelmiyor, normal gibi anlatiyorsunuz. Ama tesekkur ederim konusmaniz icin.
Hayat senin düşüncen senin canım tabikide.. Bende teşekkür ederim konuşma için
İçimden sadece sana Allah yardım etsin demek geldi. ( Ve bence abinkerin konuşmasini annenne söylememeliydin o senin haddin değildi)
Allah yardım etsin diye icinden de, gerek yok buraya yazmana.
Söylemeyecektim içimde kaldı, dayanamadim. Bunca olaydan benim bu konusmalari soylemem mi dikkatini cekti. Allah benim yasadigimi sana yasatmasin :)
Amin tabi bacımsu ben sana kötü bir şey dmeedim bulunduğun ve yaşadığın ortamdan dolayı Allah yardım etsin dedim. :))
Hayat bazen eşit davranmaz ama sen hep duymamış görmemiş gibi davranmaya çalış tabi bunlar bazen yapılamayan şeyler ama insanın elinden başka ne gelir ki
Ya o kadar degil sinirlenince birbirimizi taniyamiyoruz. Allah yardim etsin diye buraya yazma diyorum, beni teselli et diyorum Allah yardim etsin diyorsun cok mu mantikli :)
Tesekkurler.
Diyorum ya sana düşünmemeye çalış kendini evde bir odaya soyutla işin olunca çık annen işe cagirirsa çık yap yine odana gir mümkün olduğuncs onların sohbet alanlarına dahil olma boş ver kulak asmamaya çalış bende evde sıkıntılar yaşıyorum böyle yapıyorum elden ne gelir ki başka aile bu atsan atilmiyor satsan satilmiyor
Öyle yspiyorum zaten, sanada kolay gelsin :)
Teşekkür ederim:(