Kızlar, Kizlar lutfen teselli edin psikolojim alt ust oldu?

Abimle yengem yeni evlendiginde mesajlasmalarini gordum, abimin telefonu bozulmustu. Bende evlenecek diye ona kendi telefonumu vermistim. Kendi hattimi takinca whatsapp ı gordum falan yengemin numarasi vardi bastim okudum. Ellemisler birbirlerine. Anneme soyledim annemle o gun cok agir kavga ettik. Dedim ki beni abim o kadar dovdu o zaman ogluna yapma demedin de simdi niye koruyorsun onu cok mu iyi seyler yapmis dedim. Yeni evlendiklerinde kahretsin ki o gece yengemi hastaneye goturmusler. Kiz mahvolmus resmen her tarafi kan. Ben gitmedim bana soylemediler ama o gun anladim. Simdi daha yeni annemle kavga ettik yengem bu gun bana bir laf etti moralim bozuldu, kavga ederken bu konu acildi. Iste dedi ki kizi o gece hastaneye goturduler ya dedi, her tarafi patlamis kan akiyordu bir suru dedi. O gun carsaf serilir ordan kan akar aile bireyleri gorur dedi. Sonra ben hastanedeyken gordum goster kizim tuvaleti dedim, dedi. Ya benim annem boyle degildir dedim. Psikologa gitmem sart oldu. Sonradan cevirdi mi yoksa telaffuz mu edemedi onceden bilmiyorum. Benim orada kayis koptu zaten sinirden, uzuntuden mahvoldum. Sirilsiklam agladim hala da agliyorum. Benim ailem boyle mi ya dedim. Bende abiminkini nasil kanitlamislar dedim. Durdu kaldi. Halama demis unutsun demis halam. Hicbiri beni anlamiyorlar birde dindar olacaklar. Bu namus isi sadece kiza mi var. Nefret ediyorum boyle meselelerden kizlar nolursun beni teselli edin cok kotuyum bir gecede psikolojim alt ust oldu. Evlenmek istemiyordum zaten simdi hic ihtimal yok. Kahretsin kadinlar bu kadar ezilmemeli, bizim hic mi degerimiz olmicak?

Güncellemeler
+1 yıl
Abimin mesajlarini anneme soylemyecektim ama dayanamadim. Abim en sacma seylerde bana vuruyordu, cok kinlendim. Eğer kinlenmeseydim abimin ozelini niye anneme anlatayim? :) Hala olacagim sevinemiyorum bu olay yuzunden.
Kızlar, Kizlar lutfen teselli edin psikolojim alt ust oldu?