Kaynanayla bir evde yasarmisiniz?
Hayır, asla yaşamam
Yaşarım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kaynanayla bir evde yasarmisiniz?
Eşimin aileme olan tutumu benim de onun annesine karşı tavrımı belirler. Örneğin askerden geldim ailemin uygun gördüğü biri ile konuşmaya başladım allah var kadın boy pos endam manken gibi tesettürlü birde Elide hamarat vs ona dedim benim annem babam yanıma gelir kalır biz gideriz yazın köye onarın yanına diye sordum bana benim köyde işim olmaz ben evimde anneni babanı istemem herkesin evi barkı var dedi bende direk ipini saldım dedim sen yoluna ailem çok sordu ama bu konudan bahsetmedim başka bahaneler buldum vs zengin biri ile evlendi adamın evi vs vardı beni de düğüne çağırdı gitti çeyrek altın takdım içeri girmedim geçen yıl bende kardeşimin düğüne çağırdım akrabam olur kendisi damat annesini istemiyormuş evde çalışmıyormuş şimdi hem çalışıyor kocasına bakıyor hem çocuğuna ama Rabbim inşallah hayatını bir düzene sokar da mutlu olur o yüzden evimde annemi babamı istemeyecek kadının benim evimde yeri olmaz benim annem babam dedem ve büyük annemi son nefesine kadar öyle güzel baktılar ki benim de onları el üstünde bakmam icap eder Burada Dinimizden Ve Anadolu kültüründen bir haber kezolar huzur evlerinde yerinizi yarın Dede ve Büyük anne olmayan evdr yetişen çocuklar annesini babasına huzur evine atıyor 😂😂😂😂😂
Sizinde bu konuda dinimizi bilmeniz gözlerimi yaşarttı. Islama göre gelinler kayınvalde kayınbabaya bakmak zorunda değil ama vijdan, merhamet meselesi.
(Eşimin aileme olan... belirler) yazmışsınız. Bu doğru değil!!!
Ben eşimin ailesiyle yaşadım, annesi tarafîndan duymadığım hakaret ve iftira kalmadı. şu an hala kayinvaldem ile görüşüyorsam bu eşimin hatrı icin. Eşım Anneme anacım babama babacım diyor cünki evlatlarından ayırmadılar. Ailelerin geclere yaklasımı cok cok önemi!!!
Beyefendi yanlış düşünüyorsunuz bu birazda ailenizin eşinize yaklaşımina bağlı siz demisdinizki benim aileme nasıl davranırsa bende onun ailesine öyle davranırım ben çok mutlu bir evliligim vardı kaynanam gelince yanıma temelli beni bir türlü sevemedi benimseyemedi ne yapsam ne etsem hep bir kusur buldu beni aşağılayıcı cümleler sarfetti oğluna bir türlü beni yakistiramadi eşim uzun boylu bir insandı beni okadar degersizlestirdi ki evde ne desem boş olur ben de eşimin hatırına 10 yıl sabrettim az bir zaman değil bu en sonunda birde yalan dolan ona buna birşeyler anlatması geldiğim son nokta oldu eşimde beni koruyamadı arkamda duramadi hep süs idare et vss diyip hep kaçtı çünkü annesinin eteklerinin altından çıkamayan bir duruşu olmayan bir adamdı en sonunda boşanmaya karar verdim yuvam yikildı kadının istediği de buydu zaten onları ana oğul başbsşa bıraktım umarım mutlu olmuştur bazı erkekl anneleri çocuklarını psylasmak istemiyor hiç kimseyi çocuklarına layık görmüyorlar ve artık çocuklarının büyüdüğünu evlendiğini kabullenmek istemiyorlar oysaki benim annem babam tam tersi eşime hem maddi hem manevi okadar destek olmuşlardır ki bağrına basmislardir ve bir gün gelip evime eşime aile hayatima karismamislardir ben kaynanamla ilk sorunlarımı bile anlattığımda hep kızım büyüktür , yaşlıdır idare et koçanı seviyorsan görmezlikten gel demişlerdir bende sabrettim sabır sabır oda bir yere kadar oluyor hayatımda verdiğim en zor ama en doğru karar buydu ben herzaman çevremde örnek gösterilen bir kadin oldum ama bazen olmayınca olmuyor peki şimdi sana soruyorum benim ailemin yaklaşımı ile onun annesinin yaklaşımı bir mi
Evet ne yazık ki özellikle erkeklerde anne eş arasında susarak kalma eylemi var oysa eşinizin annesi ile konuşması ve seni savunması ama annesine anne sen ev içine karşıma gelinin sana ters vs davranırsa bana söyle vs vs demesi daha mutebel olur du bu konuda halklısın anne baba olabilir ama ev içine fazla karışılmasını yanlış buluyorum ama benim dediğim konu farklı kız tarafı damata daha samimi ve yakın davranırken erkek tarafı maalesef gelini bazen dışlar gibi oluyorlar sizin için üzüldüm şahsen ben ev içine annemin ve babamın karışmasını istemem ama şu bir gerçek için rahat olsun kadının ahını alan birinin iki yakası bir araya gelmiyor
Sinem hanım kadının eşine karşı tek sorumluğu var birinci ihtiyacını karşılamak onun dışında ev işi temizlik çocuk bakımı ve yemek yapımı ortak erkeğinde bunlara yardımcı olması gerekiyor dinimize göre aynı zamanda eş dost anne ve babaya bakmak zorunda da değil kendi isteğiyle olabilir sadece ama Türkiye şartlarında temizlik yemek buşalık çocuk eş dost annen baba misafir kadının sırtına yük olarak yüklenmiş durumda
Aynen öyle bu konuda da görev erkeğe düşüyor işte bir erkeğin bir duruşu olmalı yuvasına 3 . bir şahsı sokmamalıdır bu anne kardeş amca , arkadaş komşu vss kim olursa olsun erkek anneleride çocuklarının büyüdüğünu kabullenmeli ve eşiyle arasına fitne fesatlık sokmamalıdır gelininin bir eksigini kusurunu gördünde kendi evladı gibi görüp doğruyu göstermelidir ama bu bizim ulkemizin kanayan yarası gelin kaynana çatışması maalesef ben bu sitede okadar çok bu tarz sorularla karşılaşıyorum ki onların demek istediğini bizzat yaşadığım için anlıyorum ve gerçekten çok üzülüyorum ve işin kötüsü bir çözüm yolu bulunamıyor birinden birinin pes etmesi gerekiyor ya da mesafe koymaları kazım yoksa başka çözümü yok bu işin benim içinde üzülmeyin herşeyde bir hayır vardır bazen olmayınca olmuyor ben bir kadın olarak eş olarsk elimden geleni yapmaya çalıştım bu konuda hem vicdanen çok rahatım hem ailemin bu konuda destegini gördügum için rahatım çok üzüldüm ağladım ama sonra yeni bir hayat kurdum çocuklarımla şimdi daha huzurlu daha mutluyum çok şükür tekrar kendimi buldum desem yeridir oyuzden bir duruşu olan yuvasına sahip çıkabilen erkeklere çok imrenirim buda benim kanayan yaram oldu
Sizinde her şey gönlünuzce olsun rabbim herseyin en güzelini değil en hayırlısını versin insallah 🙏
Valla her şey nasip benim iki erkek kardeşim evli biri mesela bu yaz köye gittiler yazın köyde fındık vs iş çok oluyor annemde hasta zaten annem sabah 6 da kalkar kahvaltı vs hazırlar yengem 11 de kalktı akşam yemeğini gitti odasında ayrı yedi ev işlerinde misafir gibi kaldı ama annem tek bir şey demedi söylemedi gelirken annem eşin kara lahanayı çok sever topla da götür dedi yengem yok Recep sevmiyor sonra anneme sen toplasana ben yapamam 1 ay kaldı annemin babamın yanında kardeşime bağırma çağırma çocuk gitmiş balık almış aldığına pişman etti bana sormadan nasıl alırsın diye annrm İstanbula gelince onlar gelip götürmeden evlerine gitmez rahatsız olurlar diye işine vs karışmaz ama yengemler bayram da aramaktan bile acizler
Düşün ki evli kardeşim eşinin de yanında olmasına rağmen iç çamaşırını annemden istiyor
Size öyle bir kaynana düşmüş 😂
Gelelim asıl konuya toplum olarak yozlaşma var ve eş dost dedikoduları fitne ve çekememe durumları saçma sapan kaynana tipleri çıkarıyor erkek eşinin annesine anne baba demez ama hanımın dan anneme babama anne baba de der durur kendi annesi babası evinden çıkmaz ama hanımın annesi babasını eve sığdırmaz laf eder vs vs toplum olarak kendimizi geliştirmek yerine sağımıza solumuza bakıyoruz falancının gelini şöyle şunun gelini böyle bizimki de hep bir alem
Hayır, asla yaşamam. ama sevgilim isterse başka şansım yoksa yaşarım yani sevgilim derken eşimden bahsediyorum. genelde ben kendi evimiz olsun eşim ile birlikte orada mutlu yaşayalım derdim. yani bence hiç bir insan da kayınvalide ile birlikte yaşamak istemezdi ama ben son çarem ise o zaman yaşamak isterdim sadece. bunların dışında yaşamak istemezdim hiç bir şekilde.
Hayır evli bir çift in ebeveynleri ile aynı evde yaşıyor olması birçok açıdan sıkıntılı ve problemli bir durum bu sebepten ailemize imal etmeyecek şekilde ayrı evlerde yaşamamız gerekiyor diye düşünüyorum
Ömrümün sonuna kadar yaşamam diyeceğim de ben çok seversem eşim için yaparım onu o yüzden keskin konuşmayayım :) sürekli gidip gelirim o da aynı şekilde ama sürekli yan yana olmak sıkıntı özlemek lazım.
Cevap
44Cevap
Açıkçası istemem ama bu ona karşı düşmanlık besleyeceğim anlamına gelmesin Tabii ki severim saygı duyarım başımın üstünde yeri var misafirliğe gelip yatılı şekilde de kalabilir ama sürekli aynı evin içinde yaşamak istemem tabii ki hayat şartları ne getirir belli olmaz Eğer tek başınaysa ve kimsesi de yoksa eşimden başka Tabii ki yaşarım
Hasta kendi işini göremeyecek durumda olur bakarsın kayınvalidene ama eli ayağı tutuyor kendi işini görebiliyorsa yaşamam her şey göze batar eve birini çağırmak istersin sormak zorunda kalırsın evinde istediğin gibi dolaşamazsın eve istediğin saatte girip çıkamazsın yani ayrı eve çıkacak durumu olupta çıkmayanlar çıkmak istemeyenler evlenipte karşınızdakinide yakmayın oturun ananızın dizinin dibinde
Hayır ya istemiyorum öyle bir şeyi herkesin kendi evi olmalı, mahallemizde bir kadın var kaynanası yüzünden psikolojisi bozuldu kadının intihar etti kaç kere de eşiğinden söndürüldü günlerce hastanede yattı o kadar da tatlı bir insan ki.. Kaynanası üst katımıza taşındı Allah ım bu kadına nasıl dayanmış diyoruz annemle huysuzun teki. Bunları görünce yakın zamanda iyice o fikirden soğudum. Yok anacım herkes evinde güzel.
Bu tür soruların şıklarını daha doğru hazırlamak gerek.
Evli olsaydım, yaşamak istemezdim elbette. Ama düşün ki kadıncağız yalnız kaldı, kızından başka kimsesi de yok. Kendi işlerini de görmekte zorlanıyor. Ey, benim de sevdiğim - o an itibariyle eşim olan kadını doğurmuş bu kişiyi sokakta mı bırakacağım? Elbette hayır.
Yani öyle bir şart oluşur ki aslında istemediğin halde yaşamak durumunda kalabilirsin
Bu devirde kayınvalidesi ile yaşayan çok az gelin var.
Erkeklerin çoğu, yaşanır neden yaşanmasın der ama söz konusu kendi eşlerinin annesi olduğunda bunu kabul eden çok az erkek vardır eminim.
Eğer eşim tek evladı ise, kayınvalidem ya da kayınbabam yalnız kalamıyorsa, yaşları ilerledi ise yaşarım.
Hayir asla yasamam değil bir hastalık durumu vs. olur tabiki yaşarım çünkü eşimden de benim ailemle yaşamasını beklerim ama o tarz bir durum yoksa yine asla denemekte birlikte tercihim değildir ayrı evlerde olmak her iki taraf için de daha iyi olacaktır
Ben normal şartlar altında yaşamak istemem.
Ama olur da kayınpederim vefat etmiş olur, brkar kızı veya oğlu olmaz, tabii ki de birlikte yaşamak isterim. Kendi annemin yerine koyarım onu. Sonuçta aynı durumda benim annem de olabilirdi. AMA kayınpederim ve kayınvalidem ile normal şartlar altında birlik oturmak istemem.
Hangi devirde yaşıyoruz hala yaşarım seçeneğini seçen bir kesim var. İnanılmaz. Kendi sorumluluk almaktan korkan erkekler bunu tercih eder, kabul eden kadındar ise aşkından gözü kör olanlardır, bir süre sonra hayatının pişmanlığını yaşayacaklardır
@HedeffPÖH evlilik şart degil , insanlar evlenmeden de yaşayabilir burası arap cumhuriyeti degil yani
@Atlas_du Yalniz sevgilinin annesi senin evlenmeden kayinvaliden olmuyor, biz esten bahsediyoruz bos yapma. Her seyi araplara baglayan sizsiniz asıl, bizim yoremizde kayinvalideyle yasamak, evlenmek de var. Araplar ne alaka? İslam dusmanliginizi ortpas etmek icin Araplari kullaniyorsunuz. Sen annenle ve sevgilinle yasa annenin yaninda evlenmeden opusun, koklasin hatta size ait odaniz olsun. Millet kafayi yemis. Basarilar :)
@HedeffPÖH siz kapalı gizli gizli yapıyonuzda ne oluyor , müge anlı bak kapalı bacılar senin gibi , eniştem bana atladı muhtar bana zıpladı komşum bana pıtlattı oooo bütün köy kasaba tren yapmış, yanlışlıga biri ölmüş yoksa kim bilecek bunları hergün cıkıyor , nikah var ama oooo herkese verio
@HedeffPÖH cok kızdıgina göre bişeyler olmuş , dag ayısı mı , ben modern büyük şehirde yaşayan üniversite lisans yapmış 3 yabancı dil konuşan benmiyim ayı , hadi ingilizce almanca italyanca konuşalım ayı kim 😁😁acıyorum sana cok acıttı direk saldırı geçtin ayı gibi , ayılarda kızınca saldırır 🤪
@HedeffPÖH niye kızdın ki sen eniştem atladı amcam zıpladı dayım hopladı dedim bunun neyine kızdın 🤔 cıkıp koca köy böyle dedi sana zıplayan hoplayan olmamıştır umarım medeni şekilde tartışıyoruz burada
@HedeffPÖH he he vardır kendini avut varoş seni 🤪
@HedeffPÖH olum mu varoş oldugunun kanıtı tam varoş konuşması 🤮
@Atlas_du Beyefendi hiç de medeni bir şekilde tartışmamışsınız okumakla fazlaca dil bilmekle olmuyormuş bazı şeyler demek ki. Konumuzla birbirine atlayanların zıplayanların ne ilgisi var neden buralara geldi bu tartışmanız anlamış değilim
hanfendi konu konuyu açtı , siz hangi ülkede yaşıyorsunuz ya , ülke tren olmuş , ve iki sevgili sevişmiş miş , ulan cemaatlerde körpecik kızları bademleyip yiyorlar kim dile getiriyor , bir hoca bul iki okusun siz karı kocasınız , boş ol boş ol boş ol dedimi ayrıldınız baksen, ne güzel memleket kılıfına uydurmuşlar , ne geliyorsa başımıza bu gericilerin yüzünden geliyor , ne tarih bilir ne ilim ne bilim , deprem olur bitane sakallı cemaatçi yok sel olur yok yangın olur yok , ramazan oldumu ortaya çıkar sarıklılar
@HedeffPÖH bizde her önümüze gelenle yatıp kalkmıyoruz , seversin hoşlanırsın problem nerde , o ayıp bu ayıp diye diye milleti korkutun sonra körpecik kızlara daha seks ne cinsellik ne bilmeyen kızlara evlendik karımsın , avrupada niye tecavüz yok denecek kadar az , niye araplarda bizde aşırı cok ve bu ortaya cıkan müge anlı vs gibi programlarda utanıp korkup saklayan binlerce kız vardır , bumu yani , niye düzeltemediniz o zmn
@HedeffPÖH tm varoş abla dedigini yaparım sen üzülme , ama oku kafa boş galiba doldur bilgi ile , şimdi sorsam dünyamı güneş edrafı döner güneş mi , 2 saat düşünürsün , oku ki düşünmeden cevap veresin
@Atlas_du Görüşümün altında mahalle uslubuyla insanlara sarıp durma şikayet ettiğin şeylerin muattapı bu kız değil. Git gerekli yerlere serzenişte bulun. Daha fazla yorumlarınızı görmek istemiyorum bildirim geliyor sürekli
@HedeffPÖH ayi diksin seni 🤪
@HedeffPÖH o ru s pu olursan böyle olur , ayi diyip durma
@HedeffPÖH kasiyani kasirlar diker gecerler böyle
@HedeffPÖH acittimi kiyamam alisirsin
@HedeffPÖH özürdile barisalim lady is first demisler lets go
@HedeffPÖH ingilizce de biliyo varos , nasil ögrendiki gecekondu evinde 🤔
@HedeffPÖH Şikayet ettim zaten hangi birini sileyim 100 tane yorum yazmış. Bence sende muhattap olma profil bilgilerinin doğru olduğunu sanmıyorum ergen bir çocuk belli ki eğlence arıyor
@Atlas_du Evet silemiyorum çünkü. Daha fazla yazma demiştim sana zırt bırt bildirim geliyor bu saçma muhabbeti görmek zorunda mıyım seviyeyi iyice yerlere düşürdün
Soru sahibi📢 rica ediyorum benim görüşümü temelli sil de bitsin bu çile. Nereye düştüm ya dkfkfkfk
@Atlas_du Arkadaşım bende okudum. Okumak bir meziyet sayılmamalı artık herkes okuyor bu devirde. Burası herkese açık bir platform biraz daha sözlerimizi seçelim, üslubumuzu koruyalım. Farzedelim ki varoş bir kız çıktı karşına, sen efendiliğini koru o utansın mesela… illa son lafı ben sokayım diye devam edersen bitmez bu düello yanii. Neyse lütfen bitirelim bu konuyu herkes işine baksın arkadaşlar
Asla demeyim ama tercihim yasamamktan yana olur annem evlendiği günden beri 15 sene yaşadı son 5 senedir falan artık bizde değil ama çok zor bir şey insanın kocasiyla özel alanı ya da mahremi olmuyor her şeyin içinde kaynanası da oluyor. İnşallah yaşamak zorunda kalmam ama asla olmaz diye de ortalığı ayağa kaldırmam eşimin annesi sonuçta ve benimde bir annem var bunu da göz önünde bulundururum
Yaşarım ama bir süreliğine diyelim ki tutacak evimiz olmadı durumumuz olmadığı için ve aile bağlarını iyice öğrenmek tanımak için kalırım sonra ev tutacak duruma gelirsek de ayrı eve çıkarım sonrasında
Kayınvalidemle iyi anlaşıyorsam, tek başına ve özel bakıma ihtiyaç duyuyorsa yaşarım. Onun dışında istemem ikimizinde özel alanları olsun arada bir gidip görüşelim yeterli
Benimle evlenmeyi düşünen sevgilim
Gülüm biz evlenince annem bizimle otursun yanliz kalmasin annem bana cok düşkün
Ben senin anneni istemiyorum demiştim
Nerdeyse agliycskti
o zaman söyle yapariz
Biz öst katta kaliriz annemde alt katta hergün anneme uyrarim birini agarlarim annemin işini yapar
Ya büyük konuşmak istemiyorum ama yaşayamazdım. her bka karışır kaynana. hepside öyle kimse kusura bakmasın. kendi kızı gibi görmez asla. bir yere kadar sabreder insan sonra patlar yani.
İyi biriyse yaşanır, yaşamam diyenler kalbinizi yoklayın, belki eşinizden başka çocuğu yok, sokakta mı kalsın kadın biraz vicdan, sizde ileride yaşlanıcaksınız
Oldu bitti hep kayınvalidem olsun istedim ama hiçvir zaman nasip olmadı. Oysa ben sadece anne sevgisine/kucağına muhtacım.. 😪
başkasının evinde yaşıycaksam neden evleniyorum mis gibi evimi arabamı akıl tek ya da ailemle yaşarım daha iyi
Annesinin sözünden çıkmayan biriyle evliysen kendi evinde de olsa yaşıyorsun zaten kayınvalidenle. Çoğu insan da böyle
O benim babamla yaşayabilirse ben de onunkiyle yaşayabilirim. Onun bu konudaki tavrı benimkini etkiler yani.
Onun annesiyle*
Büyük konuşmak istemiyorum ama yaşamak istemem aynı evde. Ev dediğin çöm çekirdek aile olmalı bence.
Aynı binada, aynı mahallede yaşarım. Ama aynı evde olmaz.
Evliliğin ilk yıllarında pek uygun gelmiyor bana çoluk çocuk derken olabilir çünkü artık asker arkadaşı moduna geçiyor çoğu zaman çiftler
Etrafımdan duyduğum kadarıyla öyle. Birde düşününce sabah erkenden uyanıp gece yarısına kadar koşturan canavarlar olunca hal kalmaz insanda
Aşk evliliklerinde öyle olmuyor çoğunlukla mantık evliliği ve görücü usulünde oluyor o dediğin
Nasıl oluyor ki
Hasta bakıma muhtaç olsa evet yaşarım ama sağlığı yerindeyken yaşamak istemem ev ev üstüne olmaz
Eger gerekirse yasarim sorun olmaz yani benim icin
istemem, ev ev üstüne olmaz. ama hayat insani neye zorlar bilemeyiz..
Aynı binadayız arkadaşlar başınıza silah dayasalar kabul etmeyin
Sıkıntısı problemi birltmez. Herşeye karışır falan falan . Yaşanmaz yani.
Hayatta asla yaşamam sadece 2 3 günlüğüne kalmaya gideriz
Eğer eşi yoksa tek yaşamasına gönlüm razı olmaz tabi yumuşak huylu olmalı.
Sağlık problemi olup bakıma ihtiyacı olmadığı sürece yaşamam
Anlaşacağım biriyse yaşarım ve mutluluk duyarım.
İçgğveysi olmak için çok sağlam para teklif etmeleri lazım hanım tarafının
Hastalık gibi zaruri durumlar olmadığı sürece istemezdim
Yaşarım, n'olacak ki sanki? Benim eşimin annesi, benim de annemdir.
Yasayabilirim bir sure. Kalici olarak emin olamadim, cok kati degilim bu konuda ama.
Hiç işim olmaz bir kere gönlümce bağıra bağıra seks yapaman
Yaşanır kaynana nin ne zararı olacak ve evin huzuru o yaşlı teyzecikler
Hayati tehlikesi, hastaysa yaşarım. Bakarım. Ama diğer türlü yaşamak istemem
Mecbur değilsem yaşamam. Kendi annem babamla aynı evde yaşayamıyorum ben.
Sorun yok ic guveysi bile yasarim Gurur yapacak degilim yeterki yatacak bi oda olsun
Bu işler duruma göre değişir mesela ayrı eve çıkma durumumuz yoksa ya da kayınvalidemi sağlık mı sorunu varsa o zaman aynı evde yaşarlar bir sağlık sorunu yoksa ayrı eve çıkma durum varsa niye yaşayayım ki aynı evde o zaman
Eşimin hatırı için yaşamam gerekiyorsa yaşarım
Helal olsun, yorumlara baktımda yaşarım diyen bir kaç kişiden birisin
@Eskilerden1uye hayat müşterek eşim olan adamı dünyaya getirmiş kadının yeri tabiki benim yanımdır kimi kimsesi de yoksa bizden başka bizimle kalıcak elbette
Tabi öyle olmalı, ama yorumlara bakılırsa şimdiki insanlarda vicdan kalmamış
Kyın valide dulsa, uygun düşmez, genç dul kaynana çoğaldı, valla ya damat ya kaynana akıllı durmaz😁😂😂
yaşarım tabi ki. neden yaşamiyim ki ❤️🔥 ama unutmayın herşyin bedeli vardır, zaten bekar olduğu için ufaktan kaşıntısı da var 😈😈
Yok ı ımm istemem yaşamam yaşayamam yapamam
mecbur olupta yaşamak zorundalıklar hariç, yaşarım diyenlerin aklı var mı acaba
herkesin kendine özel bir hayatı olmak zorunda. görüşmeler gelip gitmeler sohbet etmeler tabiki olacak, fakat bir kapıdan girdiğin an kendi özel alanını hissedebilmek önemli…
Yaşamam her yerde seks yapma huyum var, görür falan hoş olmaz😌
Sessiz yap sende
@Darbeli_Hilti sessiz yapılan seksin hiç bir zevki olmaz dostum
Evden çıkarılınca anlarsın
Evden atıldım ses yapıyorsunuz diye
Kendileri yapamıyordu. Bizi huzur vermediler
Evim müstakil
Zaten öylee😌😏
Atıldık kanka. Müstakil ev lazım
Evln müstakilse alsana beni
Gizliüye
Evliyim
Anladımm
Çoğu çok fena oluyor, en iyisi uzak olmak. Hem ben utanırım falan cinsel yaşantıyı da aşırı derecede olumsuz etkiliyor bence.
Allah bilir ya buyuk konusmayin yaşanır yani, baş taci yapılması lazım, büyü yapmak gbi huylari yoksa tabi
Kayın valide iyi bir insan bile olsa bence mantıksız geliyor. İyi biri bile olsa evimin düzenine karışır diye düşünüyorum. Saçma bence
Abi sevdiğim adamı doğurmuş kadın yıllarca bakmış o olmasaydı o nasıl olacaktı ayrıca annemi kaybettim ve anne boşluğu var beni severse yaşarım tabiki
çok büyük bir zorunluluk olmadıkça kimse istemez ki
Bence insan sevdiğinin mutluluğu için herseye katlanır
İyi bir kadınsa yaşarım, yasamak zorunda isem. (Maddi sıkıntılardan dolayi vs.)
Kayınvalidem iyi biriyse beni kızı gibi severse tabiki kalırım ama sevmezse sorun çıkarırsa kalmam
Yooo asla ve aslaaa. O ayri ben ayri olmaliyim. Olmaz.
Neden yasanmasinki sonucta o da Anne canindan bir parca
İç güveysi gidersem evet yani zengin hatun olursa 😃😃
İstemiyorum umarim başıma gelmez.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?