Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hayır, hep susan taraf olmak doğru değildir. Bir tartışmada her zaman herkesin farklı görüşleri olabilir ve farklı bakış açılarından konuyu ele alabilirler. Ancak, susmak bazen tartışmaları yatıştırmaya ve insanların birbirlerini daha iyi anlamasına yardımcı olabilir. Bununla birlikte, susmak bazen sorunun çözümüne veya en azından daha iyi anlaşılmasına yardımcı olmayabilir. Bu nedenle, tartışmada kendi fikirlerimizi açıklamak ve diğerlerinin fikirlerini dinlemek önemlidir. Ancak, bunu yaparken saygılı ve yapıcı bir şekilde iletişim kurmak da önemlidir. Tartışmalar bazen duygusal ve gerilimli olabilir, ancak bu, tartışmayı etkili bir şekilde yürütmekten vazgeçmemizi gerektirmez. Önemli olan, farklı görüşleri açıkça ifade ederek, saygılı bir şekilde dinleyerek ve diğer insanların görüşlerine açık fikirli bir şekilde yaklaşarak, olumlu bir tartışma ortamı yaratmaktır.
Evet, genellikle. Öbür türlüsünü çok denedim hiç başarılı olduğumu hatırlamıyorum. Ancak tartışma büyür, uzar ve daha kötü bir hal alır. Hatta "haklısın, doğru söylüyorsun" gibi ondan taraf olarak bile katılsam boş, kadın işte bu sefer de "sen ne demek istiyorsun, başından mı savıyorsun" falan.. Ona ateşli, uzayan bir tartışma lazım. Velhasıl susuyorum, konuşuyor, konuşuyor, bağırıp çağırıyor, motoru soğuyunca köşesine çekiliyor. 😂
Cevap
35Cevap
Karşımda ki kişiye göre değişir
Olamam kusura bakmasınlar içime atıp hasta olamam hiç
Herkesin haklı olduğunu düşündüğü şeyler olacak elbette, ancak bunu sırf tartışma çıkmasın diye sineye çekmek kişinin kendine yapacağı en büyük haksızlık ve saygısızlıktır.
Konuya göre değişir aslnda; eğer kişi boş konuşursa sessiz kalırım çünkü enerjimi boşa harcamak benlik bi durum degil.
Karsimdaki sesini yükseltmicek yükseltirse agzinin üstune carparim nefret ederim saygisizliktan efendi olacak kim olursa olsun.. okadar
Tabiki yani one õyle mesela cevremde izlemliyorum bağira bagira kafede orada burada filan mikrofon yutmuş gibi küçük harfle konuş yani mecburmuyum senin o kart sesini duymaya ben🤨 kibar ve naif olmali insan kim. olursa olsun😌
Saygi nezaket erdem bunlar olmassa olmazimdir okadar
genelde susarım öyle gereksiz bir şeyse büyütmem ama bunun istismar edildiğini fark ettiğim anda düşüncelerim ve tavırlarım değişir.
nie susayım ki haklıysam car csr konuşurum kimse de tuttamaz valla haksız da olsam kendimi savunurum saçma sapan kavga tartışmalara tahammüllüm yok
Susmam gerektiğini bildiğim halde susmayışım ve sonrasında ''ulan bak yine susmayı beceremedin'' diye kendime kızışlarım doğrudur :)
Olmam çıkacaksa çıksın tartışalım ne var ne yok dökelim içimizde konu öyle kapansın üstünü örtüp anlık geçiştirim aylarca içimiz de tutup sonra başak bir tartışmada yine bu konular konuşulmasın yaşandığı an konuşulsun olsun bitsin
Yooo olmam. Aksine tartışma cıksın , tartışmak güzeldir severim
Susmak bazen en güzel cevap oluyor başarabilmek çok önemli
Evet. Hatta evden çantamı toplayıp kaçtığım bile olmuştur.
İkili ilişkilerimde evet. Hele çok seviyorsam, sustuğum olmuştur.
Görüşler farklı olsada niyet aynıdır susarak kazanılmaz kavga ederek haklı çıkılmaz !!!
Tartışma çıkarsa çıksın ne olacak? Konuşup bağırıp çağırıp 1 gün sonra barışırım
Kavga etmekten hoşlanmıyorum ama haklıysam da sessiz kalmam
Kavga sevmem tartışmanın sonunda birsey değişmeyecekse tartışmam söz gümüşse sükut altindir
Hep değil ama insanlarla uğraşmamak için basit konularda çoğunlukla he deyip geçiyorum
Hayır sen neden öyle yapıyosun tepene çıkarlar o zaman
Bir yere kadar evet susarim susarım ama hala devam ediyorsa artık susmam
Ne münasebet tartışma çıkacaksa çıksın fikrimi soylerim
Yani haklı isem konuda alttan alırım çoğunlukla
#Hükümdar
Bazı tartışmalar çıkmalı, bazı insanlar kirilmali, bazı gerçekler suratlara çarpılmali. Asla susmam çok küçük meseleler olmadıkça. Bana dert olacağına karşıdakine olsun.
Tabi ki hayır niye içime dökeyim
Bazı durumlarda evet, uğraşmak istemiyorum çünkü.
O an sussam başka zaman patlıyor:)
Hayır hakliysam sonuna kadar giderim
İşte bunu hep yapamıyorum.
Hayır tabii ki gerekirse o tartışma çıkacak
Eeevet arada susuyorum çünkü yoruldum
Yerine göre ama hep susan taraf olmam tabi
Olabilir ama sessiz durmakta kötü
Cahil ve çok bilmiş insanlar harici susmam.
maalesef hep susan taraf ben oluyorum
Bir noktadan sonra patlarım
Haksızlığa gelemiyorum…
Çıkarsa çıksın
Hiçbir şeyi içine atan biri değilim
Olmam, rahatsız olduğum şeyi söylerim.
Olmam çıkacaksa çıksın
Olmam ama cahilse susarım
Olmam. Gerekirse bağırırım
Bir yere kadar alttan alabilirim, hep susamam.
Hakli isem susmam canim
Evet
Sevdiğimden dolayı ilişkimizin bitmesini istemem
Hyrrr
Hayir bazen tartışma çıkmalı
Susmak işe yaramıyor
Evet genelde susarım
Hayır susmam jsjs
Hep değil
Her zaman susulmaz
Evet
olmam